Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Budget i Stockholm

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Stockholm

Chaufførens alder: 26-65
fre. 31.5
fre. 7.6
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Budget biludlejningstilbud i Stockholm, Stockholms län

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

170 kr. - 800 kr.

Alle biltyper

185 kr. - 800 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Budget i Stockholm, Stockholms län er i januar når priserne er 170 kr. per dag i gennemsnit. 170 kr. per dag er 47% lavere end den gennemsnitlige årspris på 319 kr. for en Budget Lille udlejningsbil i Stockholm. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Budget i Stockholm, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Lille udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Budget i Stockholm, Stockholms län er i august når priserne er 199 kr. per dag i gennemsnit. 199 kr. per dag er 28% lavere end den gennemsnitlige årspris på 275 kr. for en Budget Mellemstor udlejningsbil i Stockholm. Mens august nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Budget i Stockholm, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Mellemstor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Budget i Stockholm, Stockholms län er i januar når priserne er 182 kr. per dag i gennemsnit. 182 kr. per dag er 35% lavere end den gennemsnitlige årspris på 278 kr. for en Budget SUV udlejningsbil i Stockholm. Mens januar nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Budget i Stockholm, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på SUV udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Budget

157 kr./dag

31 maj – 3 juni
Chevrolet Sonic Sedan
Toyota Corolla
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Budget

166 kr./dag

31 maj – 3 juni
Toyota Corolla
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Budget

205 kr./dag

31 maj – 3 juni
Chevrolet Sonic Sedan

Stockholm Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Stockholm, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,2

Comfort

7,0

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,5

Value

7,2

Information om Budget udlejningsbiler i Stockholm

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Budget i Stockholm koste i juni?

Billeje i Stockholm i juni fra Budget vil koste 300 kr. per dag i gennemsnit. Vores brugere har dog fundet spiser helt ned til 185 kr. per dag. Hvis du har brug for at leje en bil fra Budget i en uge i Stockholm, kan du forvente priser omkring 2.102 kr. i juni måned. Disse priser er alle baseret på sidste års biludlejningspriser, men du kan være heldig at finde lignende tilbud på momondo.

Har Budget en lokation i Stockholm Bromma (BMA) Lufthavn?

Ja. De 1 lokation som Budget har i Stockholm Bromma (BMA) Lufthavn kan findes på Bromma Airport.

Tilbyder Budget gratis afbestilling af lejebiler i Stockholm?

Budget tilbyder gratis afbestilling af billeje i Stockholm (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Budget, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Budget.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Budget når man er i Stockholm i juni?

Lille mellemklasse udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Budget i Stockholm i juni måned. I gennemsnit koster Lille mellemklasse udlejningsbiler fra Budget 257 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 185 kr. per dag i juni.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Budget i Stockholm?

Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra Budget, så burde du overveje at leje en Lille mellemklasse, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i Stockholm. At leje en Lille mellemklasse fra Budget koster i gennemsnit 257 kr. per dag, hvilket er 43% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 54% af vores brugere valgt at leje en Lille mellemklasse fra Budget for at spare penge på deres rejse til Stockholm.

Hvor mange Budget biludlejningslokationer er der i Stockholm?

I Stockholm har Budget 5 lokationer. Stockholm Arlanda Airport er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 65% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Stockholm fra Budget, Stockholm Arlanda Airport lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Stockholm?

Priser for biler i Stockholm opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Stockholm?

Antallet af udbydere for biler i Stockholm er 115 fra maj 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Stockholm?

Blandt forskellige lande, herunder Stockholm, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Stockholm?

For at leje en bil i Stockholm, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Stockholm på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
fre. 31.5
Middag
fre. 7.6
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Stockholm