Udlejningsbiler fra Budget i Stockholm

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Stockholm

Stockholm, Sverige
5. okt. — 12. okt.
Samme aflevering
Stockholm, Sverige
tir. 5.10
Middag
tir. 12.10
Middag
Chaufførens alder:

Stockholm Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Stockholm, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

9,0

Samlet

9,2

Afhentning/aflevering

9,2

Valuta for pengerne

9,2

Information om Budget udlejningsbiler i Stockholm

 • Er det sikkert at leje en bil fra Budget i Stockholm under COVID-19?

  For at sikre, at du er komfortabel med at leje en bil fra Budget i Stockholm under COVID-19, har firmaet taget ekstra forholdsregler så som udvidede rengøringsmetoder af deres biler og kontorer. Budget har også introduceret de nedenstående politikker som yderligere forebyggende metoder i denne tid:
  • Udlevering af engangshandsker og håndsprit
  • Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
  • Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
  • Grundig oplæring af personalet

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Budget i Stockholm koste i oktober?

  Billeje i Stockholm i oktober fra Budget vil koste 227 kr. per dag i gennemsnit. Vores brugere har dog fundet spiser helt ned til 109 kr. per dag. Hvis du har brug for at leje en bil fra Budget i en uge i Stockholm, kan du forvente priser omkring 1.588 kr. i oktober måned. Disse priser er alle baseret på sidste års biludlejningspriser, men du kan være heldig at finde lignende tilbud på momondo.

 • Har Budget en lokation i Lufthavn: Stockholm Bromma (BMA)?

  Ja. De 1 lokation som Budget har i Lufthavn: Stockholm Bromma (BMA) kan findes på Bromma Airport.

 • Tilbyder Budget gratis afbestilling af lejebiler i Stockholm?

  Budget tilbyder gratis afbestilling af billeje i Stockholm (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Budget, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Budget.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Budget når man er i Stockholm i oktober?

  Lille mellemklasse udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Budget i Stockholm i oktober måned. I gennemsnit koster Lille mellemklasse udlejningsbiler fra Budget 236 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 116 kr. per dag i oktober.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Budget i Stockholm?

  Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra Budget, så burde du overveje at leje en Economy, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i Stockholm. At leje en Economy fra Budget koster i gennemsnit 137 kr. per dag, hvilket er 39% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 27% af vores brugere valgt at leje en Economy fra Budget for at spare penge på deres rejse til Stockholm.

 • Hvor mange Budget biludlejningslokationer er der i Stockholm?

  I Stockholm har Budget 5 lokationer. Stockholm Arlanda Airport er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 56% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Stockholm fra Budget, Stockholm Arlanda Airport lokationen.