Udlejningsbiler fra Budget i Stockholm

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Stockholm

Stockholm, Sverige
7. feb. — 14. feb.
Samme aflevering
Stockholm, Sverige
tir. 7.2
Middag
tir. 14.2
Middag
Chaufførens alder:

Budget biludlejningstilbud i Stockholm, Stockholms län

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

191 kr. - 634 kr.

Alle biltyper

245 kr. - 695 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Budget i Stockholm, Stockholms län er i februar når priserne er 191 kr. per dag i gennemsnit. 191 kr. per dag er 37% lavere end den gennemsnitlige årspris på 303 kr. for en Budget Lille udlejningsbil i Stockholm. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Budget i Stockholm, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Lille udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Budget i Stockholm, Stockholms län er i februar når priserne er 272 kr. per dag i gennemsnit. 272 kr. per dag er 38% lavere end den gennemsnitlige årspris på 436 kr. for en Budget Mellemstor udlejningsbil i Stockholm. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Budget i Stockholm, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Mellemstor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.


Stockholm Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Stockholm, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,2

Comfort

7,2

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

8,0

Value

7,6

Information om Budget udlejningsbiler i Stockholm

For at sikre, at du er komfortabel med at leje en bil fra Budget i Stockholm under COVID-19, har firmaet taget ekstra forholdsregler så som udvidede rengøringsmetoder af deres biler og kontorer. Budget har også introduceret de nedenstående politikker som yderligere forebyggende metoder i denne tid:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

Ja. De 1 lokation som Budget har i Lufthavn: Stockholm Bromma (BMA) kan findes på Bromma Airport.

Budget tilbyder gratis afbestilling af billeje i Stockholm (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Budget, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Budget.

Economy udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Budget i Stockholm i februar måned. I gennemsnit koster Economy udlejningsbiler fra Budget 305 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 305 kr. per dag i februar.

I Stockholm har Budget 5 lokationer. Stockholm Arlanda Airport er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 58% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Stockholm fra Budget, Stockholm Arlanda Airport lokationen.