Udlejningsbiler fra Europcar i Stockholm

Find og sammenlign gode tilbud på Europcar udlejningsbiler i Stockholm

Stockholm, Sverige
28. sep. — 5. okt.
Samme aflevering
Stockholm, Sverige
tor. 28.9
Middag
tor. 5.10
Middag
Chaufførens alder:

Europcar biludlejningstilbud i Stockholm, Stockholms län

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

209 kr. - 5.332 kr.

Alle biltyper

209 kr. - 5.332 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Europcar i Stockholm, Stockholms län er i september når priserne er 209 kr. per dag i gennemsnit. 209 kr. per dag er 77% lavere end den gennemsnitlige årspris på 916 kr. for en Europcar Lille udlejningsbil i Stockholm. Mens september nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Europcar i Stockholm, er februar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i februar på Lille udlejningsbiler fra Europcar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Europcar i Stockholm, Stockholms län er i juni når priserne er 337 kr. per dag i gennemsnit. 337 kr. per dag er 46% lavere end den gennemsnitlige årspris på 622 kr. for en Europcar Mellemstor udlejningsbil i Stockholm. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Europcar i Stockholm, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Mellemstor udlejningsbiler fra Europcar alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Europcar

224 kr./dag

29 sep. – 1 okt.
Chevrolet Sonic Sedan
Audi A3
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Europcar

230 kr./dag

29 sep. – 1 okt.
Audi A3
Toyota Corolla
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Europcar

236 kr./dag

29 sep. – 1 okt.
Toyota Corolla

Stockholm Europcar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Europcar biludlejningssteder i Stockholm, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Europcar

12 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,7

Comfort

8,8

Samlet

8,5

Afhentning/aflevering

8,8

Value

8,2

Information om Europcar udlejningsbiler i Stockholm

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Europcar i Stockholm koste i oktober?

Billeje i Stockholm fra Europcar i oktober vil i gennemsnit koste 357 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste oktober helt ned til 345 kr. per dag fra Europcar, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i Stockholm i en uge, er den gennemsnitlige pris 2.498 kr. for en udlejningsbil fra Europcar.

Har Europcar en lokation i Stockholm Bromma (BMA) Lufthavn?

Ja, Europcar har 1 lokation i Stockholm Bromma (BMA) Lufthavn som som er beliggende på Bromma Airport.

Tilbyder Europcar gratis afbestilling af lejebiler i Stockholm?

Ja, Europcar i Stockholm tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Europcar, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Europcar.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Europcar når man er i Stockholm i oktober?

Stor udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Europcar i Stockholm i oktober måned. I gennemsnit koster Stor udlejningsbiler fra Europcar 1.464 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 1.464 kr. per dag i oktober.

Hvor mange Europcar biludlejningslokationer er der i Stockholm?

Arlanda Car Rental Center er den mest populære Europcar biludlejningslokation ud af de 12 lokationer de har i Stockholm. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 67% af dem der valgte en udlejningsbil fra Europcar valgt at leje fra Arlanda Car Rental Center lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Stockholm?

Priser for biler i Stockholm opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Stockholm?

Antallet af udbydere for biler i Stockholm er 112 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Stockholm?

Blandt forskellige lande, herunder Stockholm, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Stockholm?

For at leje en bil i Stockholm, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Europcar biler i andre byer i Sverige


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Stockholm

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Europcar? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Stockholm biludlejningsfirmaer

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Stockholm på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.