Udlejningsbiler fra Europcar i Stockholm

Find og sammenlign gode tilbud på Europcar udlejningsbiler i Stockholm

Stockholm, Sverige
8. juli — 15. juli
Samme aflevering
Stockholm, Sverige
fre. 8.7
Middag
fre. 15.7
Middag
Chaufførens alder:

Europcar biludlejningstilbud i Stockholm, Stockholms län

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

285 kr. - 2.192 kr.

Alle biltyper

343 kr. - 2.256 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Europcar i Stockholm, Stockholms län er i september når priserne er 285 kr. per dag i gennemsnit. 285 kr. per dag er 60% lavere end den gennemsnitlige årspris på 705 kr. for en Europcar Lille udlejningsbil i Stockholm. Mens september nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Europcar i Stockholm, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Lille udlejningsbiler fra Europcar alt efter hvilken dag du booker.

Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Europcar

314 kr./dag

7 aug. – 17 aug.
Citroen C2
Hyundai Accent
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Europcar

325 kr./dag

5 aug. – 15 aug.
Hyundai Accent
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Europcar

375 kr./dag

7 aug. – 17 aug.
Chevrolet Sonic Sedan

Stockholm Europcar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Europcar biludlejningssteder i Stockholm, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
12 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

1,9

Samlet

1,9

Afhentning/aflevering

1,9

Value

1,9

Information om Europcar udlejningsbiler i Stockholm

Europcar har sørget for forbedrede rengøringsmetoder hos deres biludlejningslokationer i Stockholmfpr at forhindre spredningen af COVID-19 til kunder og personale. Dette inkluderer desinfiktion af bilens interiør (rat og instrumentbræt), eksteriør (håndtag og nøgler), og andre berøringsflader.Europcar har desuden følgende ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger:
• Regler om "nul kontakt", som sikrer, at nøgler til køretøjerne forsegles enkeltvis i en konvolut, når de er blevet desinficeret

Billeje i Stockholm fra Europcar i juli vil i gennemsnit koste 372 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste juli helt ned til 320 kr. per dag fra Europcar, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i Stockholm i en uge, er den gennemsnitlige pris 2.602 kr. for en udlejningsbil fra Europcar.

Ja, Europcar har 1 lokation i Lufthavn: Stockholm Bromma (BMA) som som er beliggende på Bromma Airport.

Ja, Europcar i Stockholm tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Europcar, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Europcar.

Lille mellemklasse udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Europcar i Stockholm i juli måned. I gennemsnit koster Lille mellemklasse udlejningsbiler fra Europcar 399 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 320 kr. per dag i juli.

For 399 kr./dag i gennemsnit, er en Lille mellemklasse den billigste type af udlejningsbil fra Europcar i Stockholm (43% billigere end den dyreste udlejningsbil fra Europcar). I det seneste år har 59% af momondo-brugere som vælger at leje fra Europcar mens de er i Stockholm lejet en Lille mellemklasse for at spare penge.Husk, at Europcar også har andre typer af biler tilgængelige alt efter dine behov på rejsen.

Arlanda Car Rental Center er den mest populære Europcar biludlejningslokation ud af de 12 lokationer de har i Stockholm. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 55% af dem der valgte en udlejningsbil fra Europcar valgt at leje fra Arlanda Car Rental Center lokationen.


Europcar biler i andre byer i Sverige

Find Europcar tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Sverige, som Malmø og Göteborg