Udlejningsbiler fra Enterprise i Korfu

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise udlejningsbiler i Korfu

Korfu, II, Grækenland
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Korfu, II, Grækenland
fre. 9.12
Middag
fre. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Enterprise biludlejningstilbud i Korfu, De Ioniske Øer

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

116 kr. - 465 kr.

Alle biltyper

116 kr. - 521 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Enterprise i Korfu, De Ioniske Øer er i oktober når priserne er 116 kr. per dag i gennemsnit. 116 kr. per dag er 61% lavere end den gennemsnitlige årspris på 300 kr. for en Enterprise Lille udlejningsbil i Korfu. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Enterprise i Korfu, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra Enterprise alt efter hvilken dag du booker.


Korfu Enterprise lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise biludlejningssteder i Korfu, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Enterprise

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

6,0

Information om Enterprise udlejningsbiler i Korfu

Enterprise udlejningslokationer i Korfu er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Enterprise er engageret i at bremse smitten i Korfu:
• Udlejning direkte på vejen for at opretholde social afstand
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Forbedret rengøring af shuttlebusser
• Løfte om fuld rengøring
• Grundig oplæring af personalet

Enterprise har 1 lokation i Lufthavn: Korfu Ioannis Kapodistrias. Du vil finde Enterprise beliggende på Ioannis Kapodistrias Airport.

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Enterprise i Korfu. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Enterprise for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Ifølge vores data er Mini biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Enterprise mens de besøgte Korfu i januar. Baseret på Enterprise biludlejningspriser i januar sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Mini på 458 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 458 kr./dag sidste januar, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Der er 5 Enterprise biludlejningslokationer i Korfu. Ifølge vores brugere er den mest populære Enterprise lokation i Korfu beliggende på Eleftheriou Venizelou 50. 61% af vores brugere som har lejet bil fra Enterprise i Korfu lejede fra denne lokation det seneste år.