Udlejningsbiler fra Sunnycars i Bologna

Find og sammenlign gode tilbud på Sunnycars udlejningsbiler i Bologna

Bologna, Bologna, Italien
13. dec. — 20. dec.
Bologna, Bologna, Italien
ons. 13.12
Middag
ons. 20.12
Middag
Chaufførens alder:

Bologna Sunnycars lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sunnycars biludlejningssteder i Bologna, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sunnycars

11 kontorer

Information om Sunnycars udlejningsbiler i Bologna

Har Sunnycars en lokation i Bologna Guglielmo Marconi Lufthavn?

Der er 3 lokationer i Bologna Guglielmo Marconi Lufthavn. De adresser for disse 3 udlejningscentre er Via del Triumvirato 83, Via Maccabreccia 19A og Guglielmo Marconi Airport.

Hvor mange Sunnycars biludlejningslokationer er der i Bologna?

Der er 11 biludlejningslokationer i Bologna som Sunnycars ejer. Deres Via Mattei, Bologna lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 62% af de brugere der lejede en bil fraSunnycars i Bologna valgt at hente den på Via Mattei.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Bologna?

Priser for biler i Bologna opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Bologna?

Fra december 2023 er der 112 udbydere at vælge mellem for biler i Bologna.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Bologna?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Bologna. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Bologna?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Bologna. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Bologna på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.