Udlejningsbiler fra Sunnycars i Bologna

Find og sammenlign gode tilbud på Sunnycars udlejningsbiler i Bologna

Bologna, Bologna, Italien
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Bologna, Bologna, Italien
fre. 9.12
Middag
fre. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Bologna Sunnycars lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sunnycars biludlejningssteder i Bologna, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sunnycars

11 kontorer

Information om Sunnycars udlejningsbiler i Bologna

Sunnycars ønsker at deres kunder og personale i Bologna skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Sunnycars indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Bologna. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Der er 3 lokationer i Lufthavn: Bologna Guglielmo Marconi. De adresser for disse 3 udlejningscentre er Via del Triumvirato 83, Via Maccabreccia 19A og Guglielmo Marconi Airport.

Der er 11 biludlejningslokationer i Bologna som Sunnycars ejer. Deres Via Fratelli Cervi 2, Bologna lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 67% af de brugere der lejede en bil fraSunnycars i Bologna valgt at hente den på Via Fratelli Cervi 2.


Sunnycars udlejningsbiler i Emilia Romagna

Lej en bil fra Sunnycars i andre byer hele vejen igennem Emilia Romagna som Rimini, Ravenna, og Parma

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Bologna

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Sunnycars? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Bologna biludlejningsfirmaer