Hoteller i Luxembourg

Find tilbud på 265 hoteller i Luxembourg

Luxembourg
24. nov. — 25. nov.2
lør. 25.11
ons. 29.11

Populære hoteller til en overnatning i Luxembourg

Find det perfekte hotel til dit ophold i Luxembourg
Pris
kr.485
kr.1772
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Luxembourg


Hoteller i populære byer i Luxembourg

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Luxembourg og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Luxembourg?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Luxembourg
LavsæsondecemberDet billigste tidspunkt
Højsæsonmajdet dyreste tidspunkt
40%forventet prisfald
43%forventet prisstigning

Rejsepriser

606 kr. - 1.771 kr.

Billigeste dag på ugenlørdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenonsdager den dyreste ugedag at booke på
578 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.411 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Luxembourg

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Luxembourg

Laveste hotelpris

486 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Le Royal Hotels & Resorts

Hoteller i nærheden af lufthavnen

809

Gennemsnitslængde på ophold

1 dag
Den billigste pris for et værelse i Luxembourg, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 486 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos ibis budget Luxembourg Sud, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Le Royal Hotels & Resorts, det mest populære 5-stjernede hotel i Luxembourg(bedømmelse på 8,7/10 ud fra 1.599 anmeldelser).
Der er 809 hoteller i Luxembourg tæt på Luxembourg. Luxaviation Crew Resort er det nærmeste og ligger 0,6 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 1 dag, når de overnatter på hoteller i Luxembourg. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 1 dag i Luxembourg lå i sidste uge på 998 kr..

Information om overnatning i Luxembourg

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Luxembourg

Hvilke byer i Luxembourg skal man overnatte i?

For en helt usædvanlig oplevelse og utrolig skønhed, så skal man overnatte i Vianden. Byen har ikke jernbane, men flere busruter forbinder den med jernbanenettet i Luxembourg. Det er i øvrigt gratis at rejse med kollektivtrafikken i landet – både busser, tog og sporvogne. Den eneste undtagelser er, hvis du rejser første klasse på toget eller skal rejse over en landegrænse. Men tilbage til Vianden, som både har et bymuseum og et spændende slot, og det er desuden her, at Victor Hugo levede i eksil, hvor hans bolig i dag også er et museum. Hoteller i Luxembourg er heldigvis fordelt over hele landet, så i Vianden finder du det udmærkede Hôtel - Restaurant ' Victor Hugo' i gåafstand fra både slottet og Victor Hugo-museet i byen.

Hvad er nogle populære attraktioner i Luxembourg?

Bettembourg nær Luxembourg by kan byde på flere attraktioner og dejlige oplevelser. Parc Merveilleux er nok en af de mest populære og er i tillæg til en park også en forlystelsespark. Byen har også flere andre parker, et smukt slot og et måske lidt mere usædvanligt sted: en amerikansk militærkirkegård fra anden verdenskrig. Her ligger den berømte general Patton i øvrigt begravet, da han på sit dødsleje ønskede at blive begravet med sine tropper. Du kan også drage fordel af den gratis kollektivtrafik og tage turen med toget til Luxembourg by, som tager få minutter, så det er overkommeligt komme frem og tilbage samme dag. For familier kunne Ibis Budget Luxembourg Sud være et udmærket hotel i nærheden. Som med alle andre hoteller, så finder du billige hoteller i Luxembourg her på momondo.

Hvilke byer i Luxembourg har det bedste natteliv?

Luxembourg by er stedet, hvis du skal i byen. Her er ikke blot et stort udbud af barer, caféer og lignende, men i weekenderne kører der også gratis natbusser, typisk med afgang hvert kvarter. Det ser man ikke mange stedet. Toppen af poppen i byen er Liquid Bar, hvor der hver tirsdag og torsdag i øvrigt er levende musik. Her kan bartenderne klare selv de mest komplicerede cocktails, og der er normalt mere end 50 forskellige øl at vælge imellem. Køkkenet i Luxembourg er i høj grad påvirket af nabolandene, gerne med et lokalt twist. Hoteller i Luxembourg kommer i alle klasser og kategorier. En festtur kræver ofte enten vild luksus eller noget virkeligt beskedent. Hvis vi vælger det luksuriøse, er Le Royal Hotels & Resorts – Luxembourg i hjertet af byen et godt bud.

I hvilke luxembourgske byer finder man mest historie og kunst?

Igen er Luxembourg, selve hovedstaden i fyrstedømmet, stedet, hvor du kan opleve mest muligt af denne lille nations historie, kultur og kunst. Fyrstepaladset er et af de mest slående stykker arkitektur i byen, og i det hele taget kan en gåtur i den gamle bydel med sine charmerende gader og huse anbefales. Her er naturligvis også masser af historiske bygninger og museer. I samme område finder du også MUDAM, Museet for moderne kunst, med sin eklektiske samling af fotografier, skulpturer, tekstiler og endda digitale medier. Det er beliggende i Parc Drai Eechelen, hvor du også finder flere skulpturer samt en smuk udsigt over den gamle bydel. Et billigt hotel i Luxembourg kunne være Park City Centre tæt på flere af byens attraktioner.

Hvornår er det billigst at overnatte i Luxembourg?

Overnatning på et hotel i Luxembourg er billigst i december måned. I december koster det nemlig kun omkring 606 kr. pr. nat. Omvendt er september måned den dyreste måned at besøge Luxembourg i.

Hvor i Luxembourg vælger de fleste at overnatte?

Ud af alle turistmålene i Luxembourg viser vores data, at rejsende har en tendens til at besøge Luxembourg oftere end alle andre byer.

Hvilken by i Luxembourg har de dyreste hotelværelser?

Du kan regne med en gennemsnitspris på 913 kr. pr. nat for et hotelværelse i Luxembourg. Dette er ca. 8% dyrere end alle andre byer i Luxembourg.

Hvilken by i Luxembourg har de billigste hotelværelser?

Hvis du gerne vil have noget for pengene, mens du bor i Luxembourg, kan du overveje at overnatte i Larochette. Ifølge vores data er Larochette den billigste by at overnatte i, når man besøger Luxembourg, med en gennemsnitspris på kun 605 kr. kr. pr. nat, hvilket er 40% under landets gennemsnit.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Luxembourg?

Fra november 2023 er der 972 udbydere at vælge mellem for hoteller i Luxembourg.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Luxembourg?

Priser for hoteller i Luxembourg opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i Luxembourg

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Luxembourg

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Luxembourg gennem momondo?

momondo søger på hundredvis af rejsesites, så du kan sammenligne priser på hoteller og andre overnatningsmuligheder i Luxembourg. momondo samler alle dine muligheder på ét sted og er helt gratis at bruge – ingen skjulte gebyrer eller omkostninger.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Luxembourg?

Det er nemt at finde et godt sted at overnatte i Luxembourg med momondo. Filtrer alle søgersultaterne for at finde det sted, der er bedst til dig. Vil du have pool eller døgnåben reception? Vi har filtre til det hele. Gratis morgenmad? momondo kan også vise dig resultater for det. Filtrer efter gæstevurderinger, pris og adskillige andre faktorer, alt sammen gratis, på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Luxembourg på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.