Værd at vide om Coronavirus (COVID-19) og flyselskaber

Når du tager stilling til aktuelle og fremtidige rejseplaner, skal du holde dig ajour om rejserestriktioner og rejseudbydernes ombooknings- og afbestillingspolitik. Udover nye filtre og opdateringer på vores website er der her en liste over flyselskaber, der på nuværende tidspunkt tilbyder fleksible ombooknings- eller afbestillingspolitikker.

Bemærk: Når tingene ændrer sig, så gør rejsepolitikkerne det også. Vi gør vores bedste for at være opdaterede, men sørg altid for at tjekke direkte med udbyderen. Find mere information om, hvordan COVID-19 kan påvirke din rejse fra Udenrigsministeriet.dk og World Health Organization (WHO).

Lokal sundhedsstyrelse

Hvis du overvejer dine muligheder i forhold til fremtidige eller kommende rejser

Flyselskaber med fleksible ombooknings- eller afbestillingspolitikker

Hvis du overvejer, om du skal aflyse dine rejseplaner

Hvis du overvejer at aflyse en rejse, du har bestilt, så hold øje med fly- og rejseselskabernes politikker og afbestillingsgebyrer, da de løbende opdateres. Vi har samlet den nyeste information for de enkelte flyselskabers politikker herunder, så du har alt nødvendig information for at kunne tage den bedste beslutning.

Rejsepolitikker per flyselskab

A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z

Hvis dit flyselskab ikke er i liste herover, kan du finde kontaktinformation her. Hvis du har booket med en anden udbyder end flyselskabet, skal du tage kontakt til dem direkte for at høre, hvad dine muligheder er.