Værd at vide om Coronavirus (COVID-19) og rejseaktivitet

Lokal sundhedsstyrelse

Værd at vide

Overvejer du at rejse?

Søg efter fly og prøv vores filter, der viser hvilke fly, der tilbyder fleksible ombooknings- og afbestillingspolitikker

Ombooknings- og afbestillings søgefiltre og rejseopdateringer

Vi opdaterer konstant vores søgefiltre og give rettidige rejseopdateringer på resultatsiden.

Ombooknings- og afbestillings søgefiltre

Når flyselskaber og hoteller opdaterer deres politikker, tilføjer vi filtre som lader dig søge på resultater fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling (ofte i form af et tilgodebevis eller lignende) eller uden ombookningsgebyr. (Som altid er det en god idé at dobbelttjekke udbyderens fulde afbestillingspolitik, før du bestiller.)

Nye rejseopdateringer på momondo

Rutespecifikke opdateringer: For de destinationer, hvor myndighederne har udstedt rejserestriktioner, viser vi de nuværende opdateringer på vores website, når du søger.

Vil du ikke for langt hjemmefra?

Så har vi noget til dig. Vores guide til indenrigsrejser er fuld af inspiration og idéer, hvis du gerne vil rejse rundt i Danmark.

Se guiden

Rejser under corona: Sådan planlægger du din rejse

Her finder du oplysninger om øgede sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger, så du kan forberede dine rejseplaner efter corona-karantænen.
Læs mere

COVID-19 og rejser: De mest stillede spørgsmål

Da COVID-19-situationen konstant udvikler sig, er det altid bedst først at tjekke Udenrigsministeriets seneste rejseanbefalinger, inden du laver planer eller ændrer dem. Hold dig opdateret her.

På grund af den aktuelle sundhedssituation har mange rejseudbydere på nuværende tidspunkt ingen gebyr for ombookning og afbestilling. For at kontrollere om det gør sig gældende for din rejseudbyder, kan du tjekke sektionerne for fly, hoteller og biludlejning ovenfor eller besøge den pågældende rejseudbyders hjemmeside.

momondo har gjort det muligt at filtrere efter fly- og hotelresultater med gratis ombookning- eller afbestillingsmuligheder. Herudover kan du se aktuelle råd og vejledning i forhold til rejserne, så du har den information du skal bruge til at træffe den rigtige beslutning.

Det er som regel en god ide at få en rejseforsikring, når man rejser internationalt. Hvis du vil have den for at være dækket i forhold til COVID-19, skal du læse policen grundigt igennem for at sikre dig at den gælder. Se rejseforsikringsafsnittet ovenfor for mere information.

momondo er en rejsesøgemaskine, ikke en forhandler, så tag fat i den flyudbyder, der har gennemført din bestilling (tjek dit kontoudtog, hvis du er usikker på, hvem det er). Vær opmærksom på at de på nuværende tidspunkt får en overvældende mængde anmodninger, så medmindre du skal rejse inden for de næste par dage foreslår vi, at du sender en forespørgsel online. Så vender de tilbage til dig, så snart de kan.

Ligesom med fly, er momondo en søgemaskine, ikke en forhandler, så tag fat i hotellet/rejseudbyderen, der har afsluttet din bestilling (tjek dit kontoudtog, hvis du er i tvivl). Vær opmærksom på at de på nuværende tidspunkt får en overvældende mængde anmodninger, så medmindre du skal rejse inden for de næste par dage foreslår vi, at du sender en forespørgsel online. Så vender de tilbage til dig, så snart de kan. Flere spørgsmål? Du kan besøge vores supportside.