preload

Lyder afslapning, luksus og blødgørelse af spændte muskler som en god måde at tilbringe en weekend på? Så har vi en god idé! Danmark er nemlig spækket med skønne hoteller og kroer, der kan tilbyde dig den ultimative forkælelse. Og hér tænker vi ikke kun på al den gode mad, de skønne senge og smukke omgivelser, som hotellerne og kroerne også kan tilbyde. Her tænker vi slet og ret på den mulighed, som mange tilbyder: At få et hotelværelse med spa.

At finde et hotel med spa på værelset er ikke så svært som man kunne fristes til at tro, for mange danske hoteller tilbyder efterhånden værelser med egen jacuzzi og nogle endda også med vildmarksbad, aromaterapi eller sauna. Andre kan ved siden af hotelværelse med spa også tilbyde adgang til store wellness centre, placeret på hotellet eller måske endda på samme etage som dit værelse, så du let kan lukke dig inde i din helt egen verden af wellness. Lyder det som noget for dig? Så tag et kig herunder og find inspiration til din næste weekend getaway, med disse 8 hoteller med spa på værelset.

Hvad vil du finde?

Hoteller med spa på værelset på Sjælland

København er fuld af skønne hoteller der alle kan danne rammen for en hyggelig weekend i romantikkens tegn. Men skal der skrues en tand op for afslapningen midt i storbyen? Så kan du overveje at booke et hotelværelse med egen spa – få vores anbefalinger til hvor du kan gøre det herunder:

1. Hotel Kong Arthur – København

Image Provided by Ice Portal

Hotel Kong Arthur er beliggende i hjertet af København, lige ved Søerne. Hotellet, som er indrettet i en smuk, gammel bygning, der ligger lidt tilbagetrukket fra vejen, råder over hele 155 værelser, samt en hel spa-etage. Booker du et værelse med spa, vil du automatisk blive placeret på spa-etagen, hvor der er let adgang til hotellets store spa center. På værelserne på spa-etagen kræses der om dig med særlige dufte, lækre produkter og bløde badekåber, og booker du et Spa Executive værelse vil du få egen jacuzzi på værelset.

Find værelse på Hotel Kong Arthur

2. Gentofte Hotel – Gentofte

Image Provided by Leonardo

Bestiller du en suite på Gentofte Hotel, er du sikret en forkælelse, der ligger langt udover, hvad du nok ellers er vant til på et hotelværelse. For det første er suiten delt op i dels en dagligstue med sofa og fladskærm på væggen og dels i et lækkert soveværelse. Men det andet er næsten det bedste: I alle suiterne er der nemlig installeret jacuzzi. Så når du ankommer til værelset, kan du med det samme hoppe i den badekåbe og de tøfler, der er stillet frem til dig, og nyde et afslappende boblebad. Helt for dig selv, eller med en du holder af, på værelset.

Find værelse på Gentofte Hotel

Hoteller med spa på værelset på Fyn

Man behøver ikke altid rejse langt væk, for at få følelsen af at komme væk. Og når du trænger til et weekendophold væk fra de faste rammer, så er Fyn et glimrende bud på hvor du kan koble af. Med masser af smuk natur og hyggelige byer, er der rigeligt med ting at opleve her. Men I kan naturligvis også trække stikket fuldstændig, og bare nyde jeres hotelværelse og den private spa:

3. Hotel Ærø – Svendborg

Det hyggelige Hotel Ærø, som ligger placeret i et af de smukke, gamle huse i Svendborgs snoede gader, er også et hotel med spa på værelset. Hotellet råder nemlig over 2 suiter samt en bryllupssuite, som er udstyret med egen jacuzzi på værelset. Derudover råder hotellet også over en wellness-afdeling, hvor du kan bestille tid til både massage, healing og forskellige krop- og ansigtsbehandlinger.

Find værelse på Hotel Ærø

Hoteller med spa på værelset i Jylland

Pak bilen og vend snuden mod det smukke og bredtfavnende Jylland. Fra de store travle byer til små hyggelige landsbyer hvor tiden næsten er gået i stå, og fra Vesterhavets brusende bølger til Vejles beroligende fjord – Jylland kan lidt af det hele, også når det kommer til afslapning. Find inspiration herunder, når du vil på et afslappende hotelophold i Jylland, hvor wellness og tosomheden er i fokus:

4. Tyrstrup Kro – Christansfeld

Image Provided by Leonardo

I det sønderjyske, lige ved Christansfeld, finder du Tyrstrup Kro. Den gamle, smukke kro kan tilbyde forkælelse i mange varianter – blandt andet deres forskellige former for gourmetophold. Skal der sættes ekstra turbo på forkælelsen, så kan du sørge for at booke suiten. Her får du nemlig dit eget værelse med spa, så du kan enten starte dagen – eller afslutte den – i afslappende omgivelser.

Find værelse på Tyrstrup Kro

5. Best Western Palads Hotel – Viborg

Lige i midten af Viborg ligger Best Western Palads Hotel. Hotellet spænder over hele 6 bygninger, hver med deres stil og hver med meget forskellige værelser. Beliggenheden gør, at du har kort til alting og det kan være svært ikke at få lyst til at begive sig ud i Viborgs hyggelige gader. Men skulle du alligevel ønske at tilbringe hele opholdet på værelset, så vil vi anbefale dig at booke enten et superior værelse eller en suite. Begge disse værelses-typer har nemlig både egen spa på værelset, egen sauna på værelset samt selvfølgelig en lækker bruseniche.

Find værelse på Palads Hotel

6. Benniksgaard Hotel – Gråsten

Med udsigt over den naturskønne Flensborg Fjord og med vidtstrakte marker som nærmeste nabo, kan du for alvor skrue op for forkælelsen med et værelse på Benniksgaard Hotel. Booker du luksussuiten med udsigt, får du nemlig ikke bare en stor suite med en fantastisk udsigt over golfbaner og Flensborg Fjord, du får også et stort badeværelse med både brus og stort karbad. Desuden får du adgang til din egen hyggelige og private terrasse, hvor du kan tilkøbe muligheden for at benytte både vildmarksbadet samt den udendørs sauna. Vælger du derimod at booke en af deres luksus ferielejligheder, kan du fornøje dig med privat spa og sauna under hele dit ophold.

Find værelse på Benniksgaard Hotel

7. Montra Hotel Sabro Kro – Sabro

 

I hjertet af Østjylland finder du den gamle, kongeligt priviligerede kro, Montra Hotel Sabro Kro. Den gamle kro er dog blevet restaureret og fremstår i dag top moderne – med lækre værelser og ofte med arrangementer som f.eks koncerter på hotellet. Ønsker du et hotelværelse med spa, skal du huske at bede om en juniorsuite, når du booker. Disse suiter er større, har et mere eksklusivt møblement og en større dobbeltseng – og så har de et skønt badeværelse med egen jacuzzi. Så åbn en flaske champagne, hop ned i boblebadet og nyd en weekend i ren luksus.

Find værelse på Hotel Sabro Kro

8. Ruths Hotel – Gl. Skagen

Det skønne gamle hotel, Ruths Hotel, ligger placeret midt i den idylliske by, Gl. Skagen, med det buldrende Vesterhav som nærmeste nabo. Det naturskønne område og den hyggelige by er i sig selv som balsam for sjælen, og kombineres det med den hyggelige stemning og udsøgte mad, som Ruths også byder på, er det er oplagt sted for en luksus getaway. Hotellet råder over i alt 7 værelser med spa. 6 af dem ligger i stueplan og har egen terasse, mens det sidste ligger på 1. sal og har egen balkon og havudsigt. Så bliver det vist ikke meget skønnere!

Find værelse på Ruths hotel

Vil du se endnu mere inspiration, se vores side: Hyggeligste spa-ophold i Danmark.

Find flere forslag til romantiske og afslappende ophold

Om forfatteren

Jeanifer BreklingJeanifer fra Alaska er halvt amerikaner, halvt japaner, og har rejst verden rundt og udforsket naturen siden barndommen. Hendes nuværende favoritdestination er Kreta, men hun har Fiji i kikkerten som det næste store eventyr. Når hun ikke drømmer om steder at rejse hen, kan Jeanifer lide hjemmebrygning, madlavning, at se sci-fi og fjolle rundt med sine børn. Følg Jeanifer på Linkedin for mere rejseinspiration.

Udforsk flere artikler