DiscoverNyheder

Dagens rejsetilbud fra 149 kr. – Find billige flytilbud

Senest opdateret: 25-03-2020

momondo er en gratis rejsesøgeside for sammenligning af fly, hoteller, biludlejning og pakkerejser. Vi sammenligner blandt andet priser på tusindvis af flybilletter fra mere end 1000 rejseselskaber og flyselskaber (inklusiv lavprisflyselskaber), så du altid finder de bedste priser. Herunder har vi fundet de bedste rejsetilbud her og nu. God fornøjelse!

Rejsetilbud med afrejse fra København

Destination Pris Rejsedato Book fly Book hotel
Fly til London 252 kr 24 maj – 28 maj Book fly Book hotel
Fly til Bruxelles 282 kr 10 jun – 15 jun Book fly Book hotel
Fly til Prag 283 kr 26 jun – 29 jun Book fly Book hotel
Fly til Stuttgart 298 kr 23 apr – 26 apr Book fly Book hotel
Fly til Wien 298 kr 12 jun – 16 jun Book fly Book hotel
Fly til Düsseldorf 298 kr 18 jun – 22 jun Book fly Book hotel
Fly til Berlin 316 kr 16 apr – 20 apr Book fly Book hotel
Fly til Nantes 322 kr 11 jun – 14 jun Book fly Book hotel
Fly til Edinburgh 330 kr 15 apr – 20 apr Book fly Book hotel
Fly til Paris 395 kr 13 maj – 19 maj Book fly Book hotel
Fly til Budapest 417 kr 08 maj – 13 maj Book fly Book hotel
Fly til Madrid 469 kr 06 jun – 13 jun Book fly Book hotel
Fly til Dublin 471 kr 22 maj – 27 maj Book fly Book hotel
Fly til Moskva 1012 kr 11 jun – 15 jun Book fly Book hotel
Fly til Miami 2028 kr 04 maj – 11 maj Book fly Book hotel
Fly til New York 2213 kr 28 apr – 05 maj Book fly Book hotel
Fly til Tokyo 2792 kr 15 jun – 22 jun Book fly Book hotel
Fly til Bangkok 2779 kr 12 jun – 19 jun Book fly Book hotel
Fly til Rio de Janeiro 3024 kr 11 maj – 18 maj Book fly Book hotel

 

Hvorfor er rejsetilbudene på flybilletter så billige?

Alle flyselskaber og rejseudbydere tilbyder særlige rejsetilbud i en bestemt periode. Vores rejsesøgemaskine hjælper dig med at sammenligne tilbud på fly og hoteller. Med specielle søgeteknikker samler vi de bedste rejsetilbud til dig hver dag.

Tilbudene vist ovenfor er valgt ud fra pris og inkluderer sidste øjebliks flybilletter, billetter til flere destinationer og kan finde sted i højsæsonen såvel som lavsæsonen.

Vigtigt! Priserne på flybilletter kan ændres løbende afhængigt af tilgængelighed. momondo er en gratis sammenligningsmaskine og kan ikke garantere tilgængeligheden af ​​billetter. Når du finder en interessant flybillet bør du derfor ikke tøve alt for længe.

Psst.. Vidste du, at du kan finde gode tilbud på Black Friday rejser her?

Hvordan kan jeg bestille flybilletter?

For at bestille flybilletter skal du foretage en søgning. Klik derefter på knappen “Gå til websted”, hvor du vil blive henvist til flyselskabet eller rejsearrangøren med den billigste pris (som KLM, Transavia, Expedia osv.).

På udbyderens websted finder du et omfattende overblik over flyet, antallet af passagerer, og du kan vælge med hvilken betalingsmetode du vil reservere, f.eks. Via en banktransaktion eller med et kreditkort (hvis det er tilgængeligt). Check for sikkerhed detaljerne i flyvningen for potentielle fejl.

Hvordan kan jeg bestille et hotel?

For at reservere et hotel følger du praktisk talt samme proces, kun udbyderen kan afvige (f.eks. Booking.com, Agoda, Hotels.com osv.). For hoteller kan nogle udbydere opkræve et tillægsbeløb afhængigt af den valgte betalingsmetode. Tjek den samlede pris igen, inden du afslutter betalingen.

Flere tips til, hvordan du finder billige fly med momondo

1. Vælg “Fleksible datoer”

Når du søger på momondo, kan du vælge fleksible rejsedatoer. Klik på fanen “Fleksible datoer” i søgeformularen, og marker de dage, du er fleksibel (op til +/- 3 dage). Klik på “Søg”, og få en samlet oversigt over priserne for den valgte periode. Den billigste pris er markeret med grøn, så du nemt kan se, hvornår det er billigst at rejse. Helt enkelt.

Vælg "Fleksible datoer" på momondo

En samlet oversigt over priserne for den valgte periode - momondo

2. Se, hvor langt du kan rejse med dit budget

Er du fleksibel med din destination, men ikke med dit budget? Så prøv Anywhere Search. Indtast din afrejseby, vælg ‘Hvor som helst’ som din destination, og indtast dine rejsedatoer. Klik på “Søg”, og få en oversigt over destinationer baseret på dit budget på et interaktivt kort eller en liste. Filtrer din søgning ved at vælge pris og eventuelt et rejsetema, og du vil se præcis de destinationer, der passer til dit budget.

Anywhere search på momondo

3. Book på det helt rigtige tidspunkt – hver gang

Har du besluttet dig for din destination og dine rejsedatoer, men er i tvivl om, hvornår du skal booke? Vores funktion Prisudsigt, der er baseret på historiske data, giver dig besked om, hvorvidt det er bedst at booke nu eller vente. Hvis du vælger at vente, kan du oprette en Prisagent og få regelmæssige prisopdateringer via e-mail, så du ved præcis, hvornår det er det bedste tidspunkt at bestille.

Prisagent på momondo

4. Find det bedste tidspunkt at flyve

Hvornår er det det bedste tidspunkt at bestille? Hvilke dage er de billigste at rejse? Gå på opdagelse i momondos Annual Flight Study for at blive klogere på, hvor længe i forvejen du skal bestille dine billetter, og hvornår det er den bedste dag og det bedste tidspunkt at flyve til din destination. Du kan spare op til 40%!

Annual Flight Study på momondo

5. Få adgang til momondos bedste værktøjer

På momondo arbejder vi konstant på at tilbyde vores brugere de bedste rejsesøgningsværktøjer. Opret en profil, hvis du vil forbedre din oplevelse og aldrig gå glip af de seneste nyheder. Med en profil kan du også gemme søgeresultater, holde styr på dine Prisagenter, bruge My Trips til at planlægge din rejseplan og få flynotifikationer på farten. Du kan også abonnere på nyhedsbreve, så du altid får de bedste rejsetilbud og inspiration leveret direkte til din indbakke.

Profil på momondo

Se også dagens bedste flytilbud fra disse lande: