COVID-19
Se de seneste krav for indrejse på din destination, før du rejser. Læs mere.

Black Friday rejser 2020

lør.. 7.11.
lør.. 14.11.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Fantastiske tilbud på Black Friday rejser 2020

Black Friday 2020 – årets højdepunkt for tilbudsjægere nærmer sig. Rejseverdenen bugner som sædvanlig med masser af spændende Black Friday tilbud på flybilletter og rejser. Hold dig opdateret på de fordelagtige priser og tilbud over Black Friday i rejser 2020.

Super Black Friday tilbud på flybilletter fra København

Destination Priser fra Afgang Hjemrejse Fly Hotel
Madrid 106 kr. | 7.11.20 | 14.11.20 Book fly Book hotel
Manchester 133 kr. | 30.10.20 | 1.11.20 Book fly Book hotel
Malaga 253 kr. | 1.11.20 | 6.11.20 Book fly Book hotel

Ansvarsfraskrivelse:

Tilbuddene på fly er fundet i momondos søgemaskine i perioden 2.11.20 - 24.10.20 og er blevet opdateret inden for de seneste 24 timer. De præsenterede flyrejser er fra angivne indenlandske lufthavne i Danmark, og for economy class. Priserne, der ses her, går fra den viste pris og op, og de gælder for returflyvninger. Priserne kan variere over tid.

Hvornår er Black Friday 2020?

Så er tiden næsten inde til Black Friday – årets helt store shoppedag for tilbudsjægere. Black Friday kommer oprindeligt fra USA og finder sted hvert år på dagen efter Thanksgiving. Datoen skifter derfor fra år til år. Black Friday 2020 finder sted fredag den 27. november, mens Black Friday 2021 falder fredag den 26. november.

Black Friday Norwegian

Norwegian er en af danskernes favoritter, når jagten går ind på gode tilbud på flybilletter. Og hvis det skandinaviske flyselskab har planer om at holde traditionen kørende, spår vi nogle vilde Black Friday tilbud på flybilletter hos Norwegian. De sidste par år har Black Friday hos Norwegian nemlig stået på op til hele 30% rabat på flybilletter til destinationer i hele verden. Dette har især gjort sig gældende for europæiske destinationer, men også for nordamerikanske rejsemål som Florida, Las Vegas og Los Angeles, hvor prisen for en Norwegians Black Friday flybilletter har kostet fra sølle 1.100,- (one-way)!

Populære destinationer med Norwegian

Er du på udkig efter billige fly med Norwegian? Find et udvalg af de mest populære destinationer, der opereres af Norwegian, nedenfor.


Black Friday Ryanair 2020

Man skulle ikke tro, det var muligt, men Black Friday hos budgetvenlige Ryanair er lig med endnu billigere flybilletter end normalt. Ryanair har de seneste par år sat priserne helt i bund, når det gælder deres Black Friday tilbud på rejser, og såfremt de i 2019 fortsætter på samme vis, kan vi altså se frem til rigtig gode tilbud igen i år. Sidste år under Cyber Week, som er ugen efter Black Friday, bød Ryanair således på hele 70% rabat på billeje samt 60% rabat på hotelovernatninger. Der er derfor god grund til også at holde øje med rabatter og priser på flybilletter blandt Ryanairs Black Friday tilbud i 2019.

Populære destinationer med Ryanair

Er du på udkig efter billige fly med Ryanair? Find et udvalg af de mest populære destinationer, der opereres af Ryanair, nedenfor.


Black Friday SAS

Black Friday hos SAS har de sidste par år ikke just stået på de vildeste Black Friday tilbud i rejsebranchen. Men er man fleksibel, har der alligevel været nogle gode rabatter at hente på deres Black Friday flybilletter. Dette gør sig især gældende, når det kommer til SAS’ Black Friday flybilletter til amerikanske destinationer som New York, Miami og Los Angeles samt rejsemål i Asien som Beijing, Hong Kong og Shanghai. Hvem ved, måske det er i år, at SAS gør Black Friday comeback?

Populære destinationer med SAS

Er du på udkig efter billige fly med SAS? Find et udvalg af de mest populære destinationer, der opereres af SAS, nedenfor.