Globale rejserestriktioner

De enkelte landes rejsestatus kan ændre sig pludseligt, og vi ved, at det kan være svært at holde øje med det hele. Derfor har vi oprettet denne side, så du kan få de oplysninger, du har brug for, når du overvejer og planlægger rejser.

Du skal blot indtaste dit afrejseland nedenfor, og kortet ændres derefter for at afspejle landenes åbningsstatus og eventuelle indrejseskrav for flyrejsende. Sørg for at dobbelttjekke med regeringens anbefalinger i dit land, inden du bestiller en flyrejse.

Åbent

Grænserne er åbne. Der er ingen restriktioner eller krav til besøgende på nuværende tidspunkt.

7lande er åbne

Åbent med restriktioner

Grænserne er åbne for besøgende, der kan fremvise et negativt resultat for COVID-19 fra en PCR- eller antistoftest og/eller vil gå i karantæne efter ankomst.

125lande er åbne med restriktioner

Lukket

Grænserne er lukkede. Kun borgere, beboere, der rejser hjem, eller mennesker i særlige omstændigheder må rejse ind i landet.

87lande er lukkede

Lille Danmark har det hele

Med 56 mio. overnattende turister i Danmark i 2019 tilbyder Skandinaviens perle store oplevelser til rejsende fra hele verden.

Læs mere

Få e-mailnotifikationer, og hold dig opdateret

Tilmeld dig e-mailnotifikationer, og få besked, når rejserestriktionerne for valgte lande ændrer sig.

Søg efter status og restriktionsniveau

Opdateret onsdag, 3. marts 2021

Du kan få vist de oplysninger og detaljer, du har brug for, på en anden måde her. Se et lands indrejsestatus og eventuelle begrænsninger ved at klikke på filtrene.

Afrika
Åbent
Åbent med restriktioner
Lukket
Filtrer efter restriktionsstatus:

Afghanistan

Rejsende fra Danmark skal fremvise et negativt COVID-19-testresultat og/eller gå i karantæne for at rejse ind i Afghanistan.

Albanien

Rejsende fra Danmark skal fremvise et negativt COVID-19-testresultat og/eller gå i karantæne for at rejse ind i Albanien.

Algeriet

De fleste besøgende fra Danmark vil ikke få indrejsetilladelse til Algeriet.

Amerikanske Jomfruøer

Rejsende fra Danmark skal fremvise et negativt COVID-19-testresultat og/eller gå i karantæne for at rejse ind i Amerikanske Jomfruøer.

Amerikansk Samoa

De fleste besøgende fra Danmark vil ikke få indrejsetilladelse til Amerikansk Samoa.

Angola

De fleste besøgende fra Danmark vil ikke få indrejsetilladelse til Angola.

Anguilla

De fleste besøgende fra Danmark vil ikke få indrejsetilladelse til Anguilla.

Antigua og Barbuda

Rejsende fra Danmark skal fremvise et negativt COVID-19-testresultat og/eller gå i karantæne for at rejse ind i Antigua og Barbuda.

Argentina

De fleste besøgende fra Danmark vil ikke få indrejsetilladelse til Argentina.

Armenien

Rejsende fra Danmark skal fremvise et negativt COVID-19-testresultat og/eller gå i karantæne for at rejse ind i Armenien.

Aruba

Rejsende fra Danmark skal fremvise et negativt COVID-19-testresultat og/eller gå i karantæne for at rejse ind i Aruba.

Australien

De fleste besøgende fra Danmark vil ikke få indrejsetilladelse til Australien.

FAQ

  • Vi tjekker dagligt information ift. rejserestriktioner fra myndighederne, og opdaterer siden når vi får nye oplysninger. De følgende oplysninger om rejserestriktioner for hvert land er korrekt efter vores oplysninger på tidspunktet for offentliggørelse.

  • Fra d. 3. mar, har 87 lande fuldstændigt lukket for indrejse for andre end statsborgere, og yderligere 125 er åbne, men stiller krav om karantæne og/eller en negativ COVID 19-test.

  • På nuværende tidspunkt kan du rejse fra fra Danmark til 7 lande uden restriktioner. Se vores Kort eller specifikke rutedetaljer for at læse mere.

  • Dette er de vigtigste to typer begrænsninger eller krav, der er nødvendige for at rejse til et andet land. Imidlertid udvides COVID-19-testmulighederne løbende, når nye metoder udvikles. Og forskellige lande accepterer muligvis resultater fra forskellige eller flere testtyper, så sørg for at kontrollere det enkelte lands specifikke krav.

  • Hvis du skulle blive smittet med COVID-19 i et andet land, skal du følge de lokale myndigheders anbefalinger. Disse kan omfatte indlæggelse, selvisolering og tests foretaget i landet. Sørg også for at kontakte dit rejseforsikringsselskab og rejsebureau og informere dem om din situation.

  • Afhængigt af dit hjemland skal du muligvis ændre din afrejsedato og vende hjem så hurtigt som muligt. Hvis det er tilfældet, skal du kontakte din rejseleverandør for at finde den tidligste afgang.