Apollo afbudsrejser 

Afbudsrejser > Apollo

Rejs til sydens sol og sommer med rejsebureauet Apollo Rejser. På momondos rejsesøgemaskine kan du søge og sammenligne de bedste tilbud på last minute rejser med Apollo.

 

Billigste Apollo afbudsrejser

momondo gør det let for dig at få et overblik over alle Apollo afbudsrejser. momondo indsamler alle nødvendige informationer for dig, så du let og hurtigt får et samlet overblik over alle dine muligheder. Når du har besluttet dig for, hvor din rejse skal gå hen og hvornår, så bestiller du nemt din Apollo afbudsrejse ved at klikke på din rejse på momondo. momondo leder dig nu til den valgte rejse, og du bestiller derefter din rejse direkte hos Apollo Rejser. Nemmere bliver det ikke!

Det startede med Grækenland

De to grækere Fotios og Georgios store kærlighed til deres hjemland blev starten på det, vi alle sammen i dag kender som Apollo Rejser. De to grækere grundlagde deres rejseselskab, fordi de gerne ville sende feriegæster til deres elskede hjemland. 

Efter godt 10 år begyndte Apollo Rejser også at sende deres gæster til mange andre spændende destinationer end kun Grækenland. Og selv om Grækenland stadig er hjertet i Apollo Rejsers organisation, så kan du i dag rejse med Apollo Rejser til mange andre steder i hele verden. I 2014 fejrede Apollo Rejser 20 års jubilæum på det danske rejsemarked, og selv om rejseselskabet i dag er en del af den tyske REWE-koncern, så er Apollo Rejser blandt de største rejsearrangører i Danmark.

Rejs ud i verden med Apollo

I dag giver Apollo Rejser dig mulighed for at vælge mellem mindst 1.450 forskellige hoteller fordelt på i alt 48 destinationer i 28 forskellige lande. Og med Apollo Rejser får du både mulighed for at rejse med børn, rejse til sol og strand, tage på oplevelsesrejser, tage på storby- og weekendrejser, tage på forskellige former for træningsrejser, rejse som gruppe, eller tage på konferencerejser.

All inclusive afbudsrejser med Apollo Rejser

Myten om, at afbudsrejser er lig med, at du pakker din kuffert, og sætter dig ud i lufthavnen, og venter på, at rejseselskabet får et afbud, og derefter sætter billige billetter til salg, har for længst overlevet sig selv. Med Apollo afbudsrejser vælger du selv, om du vil rejse fra enten Kastrup, Billund, Aalborg, eller Odense lufthavn til en af de mange destinationer, som Apollo tilbyder afbudsrejser til.

Kan en tur til Portugal, Egypten, De Kanariske Øer, Den Dominikanske Republik, Indien eller Thailand friste? Hvis du kan rejse med en kort tidshorisont, så kan du med Apollo afbudsrejser finde mange muligheder for at rejse til billige priser til nogle af de mange forskellige, spændende destinationer. 

Apollo afbudsrejser giver dig også mulighed for at vælge rejser med All Inclusive. Eller du kan benytte dig af muligheden for at bestille billige flybilletter, og kombinere dem med fleksible rejselængder. Når du booker Apollo afbudsrejser kan du bestille mad ombord på flyveren, transport til og fra lufthavnen og så videre, helt som hvis du havde bestilt din rejse på normale vilkår.

Og hvis du gerne vil deltage i Apollo Rejsers spændende udflugter på dit rejsemål, så kan du på Apollo Rejsers rejseapp booke de ture, der passer lige til dine interesser og ønsker.

Cookies

momondo.dk anvender cookies til analyse og genkendelse

Læs mere

luk