Find billige og nemme tilbud på pakkerejser fra Danmark til Paris

2 rejsende
Eksakte datoer
fre. 8/2
man. 8/5

Package Vacations til Paris

Book dit tilbud på fly og hotel til Paris sammen i en pakkerejse, så du bruger mindre tid på at planlægge og mere tid på at slappe af.

Hvordan er det nemmest at komme rundt i Paris?

Du skal ikke lede længe efter offentlig transport i Paris, da byens mange nabolag er forbundet på kryds og tværs af busser, toge og metro. Det er dog ofte det store metrosystem, som er det hurtigste valg, når det kommer til at udforske centrum. Med i alt fjorten forskellige linjer og utallige stationer er metroen en god måde at nå vidt omkring i byen. Det første tog afgår klokken halv seks om morgen og fortsætter indtil klokken et om natten. Denne køretid forlænges som regel med en times tid både fredag og lørdag aften. Du kan vælge imellem forskellige typer af billetter, der strækker sig fra hele månedskort til billige enkeltbilletter. De gælder alle til hele metrosystemet samt til de regionaltoge, der forbinder byen med dens nærliggende forstæder samt populære destinationer såsom Disneyland og lufthavnen Paris Charles de Gaulle.

Hvilket nabolag i Paris er bedst at bo i?

Paris kan takket være sin størrelse byde på en lang række af spændende kvarterer, hvor berømte seværdigheder ligger side om side med små gemte perler. Montmartre er et glimrende eksempel, da den gamle bydel huser både ikoniske attraktioner samt et hav af hyggelige caféer og butikker. I det smukke nabolag finder du blandt andet Moulin Rouge og den hvide kirke Sacré Coeur, hvorfra du kan nyde en storslået udsigt over Paris om morgenen såvel som om aftenen. Syd for Seinen ligger det lige så livlige Latinerkvarter, som af god grund er et af byens mest berømte områder. I bydelens små kringlede gader vrimler det med gode spisesteder og barer, hvor du kan smage på den særlige atmosfære, der for mange er indbegrebet af Paris. Den charmende stemning kan dog også opleves i nogle af de mere rolige kvarterer, som for eksempel i Montparnasse samt i den vestlige del af det 6. arrondissement. Her giver de brede boulevarder og den grønne Luxembourg-have dig masser af plads til at skrue ned for tempoet og blot slappe af. I ethvert af de mange nabolag kan du være sikker på at finde forskellige hoteller, hvor både store og små er velkomne.

Hvilken slags ferie er Paris bedst egnet til?

Den franske hovedstad har år efter år prydet listen over verdens mest populære rejsemål. Det skyldes naturligvis de mange og mangfoldige attraktioner, der ligger overalt i den historiske by. Af samme grund er Paris en oplagt destination, hvad end du har planer om en kort eller lang ferie. De utallige hoteller i centrum er i særdeleshed perfekte til et weekendophold henover helligdagene, da de typisk er i gåafstand til enten metrostationer eller byens berømte seværdigheder. I de centrale kvarterer vil du ligeledes finde en rig mængde af gode spisesteder og butikker, der i sig selv vil gøre din rejse til noget helt særligt. Her er dermed tale om en by, som du med fordel kan besøge, uanset om du tager af sted med dine venner, familie eller partner.

Er Paris en familievenlig by?

Paris er ganske vist blevet berømt for at være en romantisk destination, men det betyder dog langt fra, at de små ikke kan være med. Den franske hovedstad har nemlig masser af aktiviteter, der kan nydes af rejsende i alle aldre. I kan for eksempel hvile benene ved at hoppe på en af byens mange turistbusser eller måske sejle en tur på Seinen i en af de familievenlige turbåde. Begge er nemme og afslappende måder at se byens seværdigheder på, hvad end I foretrækker at gøre det til lands eller til vands. Det samme kan siges om et ophold på et af de utallige hoteller, der ligger i 1. arrondissement. I denne centrale bydel vil du nemlig være tæt på bland andet Eiffeltårnet, hvor der er rabat på billetter til unge såvel som til børn under 11 år.


Planlæg selv en rejse til Paris

Få den seneste informatiom om fly til Paris
Få den seneste informatiom om fly til Paris

Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

Find fly til Paris
Kom i gang med at planlægge din rejse i dag
Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

Få overblik over de bedste hoteller i de mest populære områder i Paris

Find hoteller i Paris
Populære lejebiler i Paris
Populære lejebiler i Paris

Oplev Paris bag rattet! Få information om de bedste tilbud på biludlejning her

Find billeje i Paris
Ophold i en feriebolig
Ophold i en feriebolig

Nyd godt af faciliteterne hjemmefra, selvom du er ude. Læs mere om ferieboliger her.

Find ferieboliger i Paris