Detur afbudsrejser

Rejs til sydens sol og sommer med Detur. På momondos rejsesøgemaskine kan du søge og sammenligne de bedste tilbud på Detur afbudsrejser. Din ferie starter her!

 

Billigste Detur afbudsrejser

momondo hjælper dig med at finde lige præcis den Detur afbudsrejse, som passer til dig og dine behov. Når du søger efter din afbudsrejse med momondo, kan du nemt og hurtigt skabe overblik over dine muligheder. Du kan med få klik fortælle momondos rejsesøgemaskine, hvilke krav du har til din afbudsrejse. Når du har fået overblik over alle dine muligheder, klikker du direkte på den rejse, du ønsker, og momondo sender dig derefter direkte til Deturs hjemmeside, hvor du kan bestille din Detur afbudsrejse.

Hvem ejer Detur?

Rejseselskabet Detur har fået sit navn fra Dedeman Turizm - den største hotelkæde i Tyrkiet, som oprindeligt også ejede Detur. I dag er det ikke længere Dedeman, der ejer Detur. Det er derimod et privat selskab med navnet Detur Group med hovedsæde i Istanbul. Detur har eksisteret i Danmark siden 2011, og findes i dag i alle de nordiske lande. Oprindeligt tilbød Detur rejser til Tyrkiet, men ret hurtigt kom også destinationer som Tunesien og Egypten på programmet. Og i dag kan du rejse til en lang række lande og destinationer. Udgangspunktet er altid, at Detur tager dig med på rejser, derhen hvor solen skinner.

Hvad kan Detur tilbyde dig?

Du kan rejse med Detur rejser til mange forskellige destinationer. Og du har mulighed for at vælge mellem mange typer af rejser. Detur tilbyder dig f.eks. muligheden for at tage på behandlingsferie. Det kan være behandling i form af øjenkirurgi, tandbehandling, wellness, kosmetisk kirurgi, hårtransplantation og meget andet. Men du kan også rejse med Detur på rundrejse i Anatolien i det vestlige Tyrkiet. Anatolien er også kendt som Tyrkiets Lilleasien og var oprindeligt beboet af mange forskellige hellenske stammer. Detur giver dig ligeledes mulighed for ferier med All Inclusive, golfferier, krydstogter, familieferier og voksenferier. Udvalget er stort, og det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for dine feriemuligheder.

Andre populære charterrejse destinationer

I Danmark er det Deturs hovedformål at arrangere charterrejser til alle os solhungrende nordboere. Du kan rejse med Detur til lande som Grækenland, Egypten, Gran Canaria, og Tyrkiet. Men ud over de helt almindelige charterrejser, arrangerer Detur også mange forskellige typer rejser for både store og små grupper med vidt forskellige formål. Det kan være rejser med formål som singleliv, cykling, golf, konferencer, fodboldferier, kulturrundrejser, krydstogter og meget, meget mere.

Med Detur afbudsrejser kan du frit vælge blandt alle de billige rejser og flybilletter til de populære rejsemål i Tyrkiet.

Her får du bl.a. muligheden for en tur til Alanya, Side eller Kemer. Du kan også vælge en afbudsrejse til Egypten. Her har Detur afbudsrejser til f.eks. Hurghada eller Makadi Bay. Men Detur afbudsrejser giver dig også mulighed for at finde et godt tilbud på din charterrejse til de græske øer Rhodos og Kreta, eller til spanske Gran Canaria. Detur afbudsrejser giver dig mange restpladser og last minute priser, og du kan vælge Detur afbudsrejser både med og uden all inclusive. Desuden kan du også finde et uspecificeret ophold på en af de populære destinationer, der som oftest er endnu billigere.

Cookies

momondo.dk anvender cookies til analyse og genkendelse

Læs mere

luk