DiscoverRejseanbefalinger

8 fantastiske luksushoteller i London

Du er ankommet i London, hvor du vil forkæle dig selv, som var du en stor filmstjerne med en nat på et af byens otte mest luksuriøse hoteller! Hos momondo kan du ikke kun finde de bedste priser på flybilletter, du finder dem også på hoteller, så brug derfor hotel-søgemaskinen her til at finde gode priser på dit næste luksushotel i London.

 

Connaught Hotel London, 5-stjernet – Mayfair

Et gæsteværelse på the Connhaught, et af de bedste luksushoteller i London

Med sin aura af perfekt doseret, underspillet elegance, har the Connaught kastet glans over dette fine kvarter siden 1815. Værelserne kan være små, men den overordnede oplevelse og royale stil er uden sidestykke. Historisk har the Connaughts restauranter – med stjernekokke gennem tiden som Michel Bourdin og Angela Hartnett, samt den nuværende franske mesterkok, Hélène Darroze – været grund nok i sig selv til at besøge hotellet. De smukke barer, Coburg og Connaught, som har specialiseret sig i cocktails og fine vine, er begge hyggelige og glamourøse, mens det afslappende Aman Spa tilbyder det bedste inden for kropsforkælelse. Spar op, så du kan slå dig løs!

Find værelse på The Connaught

St. Pancras Renaissance Hotel, 5-stjernet– King’s Cross

Baren inde i the St. Pancras Renaissance Hotel, et af de bedste luksushoteller i London

Denne strålende, nygotiske bygning, designet som et jernbanehotel i 1873 af den berømte britiske arkitekt, George Gilbert Scott, er et landemærke i London med sin røde og hvide murstensfacade og tronende spir. Således var londonerne begejstrede, da bygningen efter at have stået tom i mange år blev bragt til live igen som hotel. I hjertet af det revitaliserede King’s Cross-område næsten ved siden af Eurostar-stationen genopliver St. Pancras Renaissance Hotel med sit leben og store offentlige plads den glamourøse jernbanerejses bedste dage.

Find værelse på St. Pancras Renaissance Hotel

The Rookery Hotel London, 4-stjernet– Clerkenwell

Foyeren på Rookery, et af de bedste luksushoteller i London

The Rookery er et boutique-hotel beliggende i en lille klynge af byhuse fra 1700-tallet, hvoraf nogle har tjent som bordeller, bagerier og andre forretninger gennem tiden. Hvert antikvitetsfyldt værelse er forskelligt og opkaldt efter en lokalhistorisk berømthed. De victorianske badeværelser er forsigtigt renoveret med træk-og-slip toiletter og skønne badekar fra perioden. Der er ingen restaurant, men du kan bestille en solid morgenmad i sengen. Der er en tag-selv-bar, og du kan slappe af ved den blussende pejs i den træklædte lounge.

Find værelse på The Rookery

Draycott Hotel, 5-stjernet– Chelsea

Draycott Hotels elegante ydre.

The Draycott, med sine blot 35 værelser, er et lille stykke luksus i den dyreste del af byen. Hotellet ligger i tre Edwardian byhuse i en gade bag Sloane Square. At træde over tærsklen er et skridt ind i en verden fra svundne tider. Nogle af værelserne har endda deres egne små pejse. Du vil føle det, som om du bor i en Lord eller Ladys hjem for hundrede år siden bortset fra, at du kan surfe på dit satellit-TV og gå på wi-fi.

Find værele på The Draycott

Rosewood London, 5-stjernet– Holborn

Rosewood Londons tagterrasse.

Det fornemme Rosewood tilbyder gammeldags komfort såsom læderlænestole, ægte pejs og glimtende art déco-rør med moderne look. Tag et kig på glaskunsten i den grønne gård og – hvis du er her på en søndag – besøg hotellets Slow Food-marked, hvor du kan vælge og vrage mellem de bedste sæson- og håndværksprodukter fra lokale leverandører. Tjek også de ansattes tweedjakker – traditionelle og lidt skøre på samme tid. Glamouren ender ikke med de store, offentligt tilgængelige lokaler. Værelserne er usædvanligt store i London-sammenhæng, hvilket gør det meget tillokkende bare at blive hængende og slappe af – præcis som Rosewood ønsker det.

Find værelse på Rosewood

The Zetter Townhouse, 4-stjernet– Clerkenwell

I Zetter-hotellets lobby.

Det funky Zetter boutique-byhus i hjertet af Clerkenwell har fikse detaljer i overflod – som varmtvandsdunken i strik på sengen, de strålende farveladefarver på væggene og vintage-paperback-bøgerne, hvis farve er matchet til indretningen. Der er livlig humor i massevis her. Det billigste dobbeltværelse er ikke stort, men pladsen er veludnyttet. Der er en smart bar på stueetagen, og morgenmaden serveres i bistroen, et populært lokalt tilholdssted. Bygningen var oprindeligt et stormagasin, og ved et tilfælde har den sin egen vandforsyning – en brønd skjult dybt under fundamentet.

Find værelse på The Zetter Townhouse

One Aldwych, 5-stjernet– The Strand

Old Aldwych Hotels lobby.

One Aldwych er et velrenommeret fem-stjernet hotel, som opsøges af de samme kunder igen og igen – berømt som hotellet er for sin moderne luksus på en uforlignelig beliggenhed nær Themsen, Covent Garden og West Ends teatre. Tag et blik bag den stilfulde facade, og du vil opdage stedets hemmelighed: Det er den pletfrie, venlige service og stedets opmærksomhed på de små detaljer, fra frisk frugt på dit værelse til personalet, som kender dig ved navn, som adskiller dette hotel fra alle de andre. Og for en smule maveglæde: Husk at prøve Charlie og Chokoladefabrikken-eftermiddagsteen, der naturligvis indeholder rygende drinks, candy-floss og gyldne æg.

Find værelse på One Aldwych

Arosfa, 3-stjernet – Bloomsbury

Udenfor det charmerende Arosfa gæstehus.

For dem, der vil opleve en fem-stjernet oplevelse til en brøkdel af prisen, prøv dette vidunderlige georgianske byhus. The Arosfa er mere end blot et hotel, det er et hjem. Et hjem med en stue med TV og en delt computer, som gæster kan benytte. De fleste værelser er relativt små, men det er standard for London-hoteller i denne billige prisklasse, og eftersom prisen inkluderer en fuld morgenmad, er det svært at føle sig taget ved næsen – især når man tager i betragtning, at du bor i gå-afstand til British Museum, Soho og Covent Garden. Hotellet har familierum for op til fire personer. Husk at booke i god tid.

Find værelse på Arosfa
Besøg momondo hotelsøgning for alle de bedste priser for ferieovernatninger.