DiscoverFerie i Danmark

8 smukke hoteller med havudsigt i Danmark

I takt med verden er blevet mindre, er mange nye og eksotiske rejsemål pludselig blevet mere tilgængelige, og til en pris hvor endnu flere kan være med. Men du behøver ikke tage langt væk for at opleve nye og vidtstrakte horisonter – det kan du faktisk også opleve i Danmarks egen baghave. Særligt i forår- og sommermånederne når vejret viser sig fra sin bedste side, er det populært at pakke tasken og tage mod landets mange kyster. Frisk luft, naturen tæt på og lyden bølgebrus – det er ren balsam for sjælen. Læs med herunder og lad dig inspirere til 9 dejlige hoteller med havudsigt – alle beliggende lige her i Danmark.

 

Griffen Spa Hotel, Bornholm

Griffen hotel, et hotel med havudsigt på Bornholm

På Bornholm er dette et af de hyggelige hoteller med havudsigt © Griffen Spa Hotel

På billedskønne Bornholm kan du i ro og mag nyde et weekendhold på Griffen Spa Hotel, der ligger i hovedstaden Rønne. Griffen Spa Hotel blev totalrenoveret i 2017/2018, og du kan glæde dig til flotte værelser med panoramaudsigt over havet eller værelser med kig til den gamle bydel. Forkæl dig selv i hotellets store spaafdeling med et væld af spabade, saunaer og wellnessbehandlinger. Nyd lækkerierne fra hotellets dygtige kokke i hotellets restaurant eller terrassen. Solnedgangen er ubeskrivelig smuk – og udsigten er kåret som en af Bornholms 10 flotteste udsigter. Få flere anbefalinger til hvad du kan opleve på solskinsøen Bornholm.

Book ophold

Hotel Frederiksminde, Sydsjælland

Hotel Frederiksminde i Præstø

I smukke omgivelser ligger Hotel Frederiksminde, med direkte udsigt til fjorden @camioles_

Det historiske Hotel Frederiksminde i Præstø har en prominent placering på toppen af byen, og med det medfølger en skøn udsigt over den fredsommelige Præstø fjord. Foruden de naturskønne omgivelser bør du unde dig selv et besøg i hotellets á la carte-restaurant, som skiller sig lidt ud fra mængden. Restauranten har nemlig fået tildelt en Michelin-stjerne for deres gastronomiske udfoldelser, og er derfor et oplagt sted at indtage et måltid, når du besøger den hyggelige havneby.

Book ophold

Marienlyst Strandhotel, Nordsjælland

Marienlyst Strandhotel, hotel med havudsigt i Nordsjælland

Tag en weekend i afslapningens tegn i Nordsjælland © Marienlyst Strandhotel

Tæt på Kronborg Slot kan du nyde et afslappende ophold på det smukke Marienlyst Strandhotel. Hotellet har sin egen strand, som blot ligger to minutters gang derfra, og som gæster kan benytte året rundt. I januar slog hotellet dørene op til Danmarks smukkeste Strandspa med over 20 spafaciliteter, ude som inde, og med storslået udsigt til Kronborg. Når sulten melder sig, kan du spise et lækkert måltid mad på hotellets restaurant, Brasserie 1861, hvorfra du også kan nyde den smukke panoramaudsigt over Øresund. Om aftenen kan du rykke ud på den udendørs terrasse, og nyde en solnedgang kombineret med bølgernes brusen i horisonten. Perfekt til en romantisk stund eller en dejlig aften med dem, du holder allermest af.

Book ophold 

 

Helnan Marselis Hotel, Midtjylland

Helnan Marselis Hotel, hotel med havudsigt i Århus

Nyd en vidunderlig udsigt over Århus Bugt © Helnan Marselis Hotel

På Helnan Marselis Hotel i Århus kan du nyde et tiltrængt weekendophold tæt på strand og natur. Mange af værelserne på hotellet byder på en vidunderlig udsigt over Århus Bugt og Kattegat, og det er det perfekte sted at nyde en stille stund med en god bog eller lidt musik i ørerne. Om sommeren og når vejret arter sig, er det oplagt at tilbringe dagen på den fine sandstrand, som kun ligger et minuts gang fra hotellet. For at fuldende dit weekendophold i Aarhus kan du besøge Marselisborg Slot eller benytte lejligheden til at udforske Århus centrum.

Book ophold

Langhoff & Juul Boutique Hotel og Restaurant, Østjylland

I Ebeltoft kan du indlogere dig på Langhoff & Juul Boutique Hotel og Restaurant, når du drømmer om et hotelophold ved vandet. Værelserne er smukt indrettet, og du kan forvente at stå op til en flot havudsigt over Ebeltoft Vig i det sydlige Kattegat. Når sulten melder sig, kan du nyde lækre danske retter i hotellets restaurant, som sørger for udendørsservering midt om sommeren. Dertil kan du på under to minutter gå ned til den nærliggende strand, hvor mange af hotellets badegæster tilbringer deres tid i sommerperioden.

Book ophold

Ilse Made, Samsø

Ilse Made hotel på Samsø

Fra hotellet er der kun få minutters gang til stranden © Ilse Made

På den hyggelige ferieø Samsø kan du indlogere dig på et skønt værelse med havudsigt på Ilse Made – Hotellet ved kilden. Hotellet er opkaldt efter helligkilden Ilse Made, der kan dateres helt tilbage til middelalderen. Nogle af værelserne har en hyggelig balkon eller egen terrasse, hvor det er oplagt at nyde de lune sommeraftener med en lille forfriskning eller to. Hvis du gerne vil ud at nyde den friske luft, kan du tilbringe en hyggelig tur nede på den lokale strand, som kun ligger et minuts gang fra hotellet. For at fuldende oplevelsen kan du blive på hotellet til spisning, hvor restauranten serverer en 2-retters menu lavet af lokale råvarer.

Book ophold
 

Fredensborg Badehotel, Bornholm

Fredensborg hotel med havudsigt

Indtag morgenmaden med direkte udsigt til havet © Fredensborg Badehotel

Fredensborg Badehotel ligger på Bornholms mest eftertragtede adresse: Strandvejen i Rønne. Panorama-havudsigten fra hotellets lækre værelser, som alle blev totalrenoveret i 2017/2018, er fantastisk. Hotellets indretning er designet af den bornholmske designer Pernille Bülow. Glæd dig til et moderne badehotel med et flot design i en ny nordisk stil. Nogle af Bornholms bedste kokke kreerer lækkerier fra det franske køkken med et bornholmsk islæt til dig – glem ikke hotellets fiskebuffet, som er meget populær. Nyd havudsigten fra terrassen og hotellets restaurant eller snup en badetur fra hotellets egen badebro.

Book ophold

 

Bandholm Hotel, Lolland

Bandholm hotel på Lolland

Det elegante Bandholm Hotel byder på havudsigt og masser af wellness-muligheder © Bandholm Hotel

På Lolland finder du det smukke Bandholm hotel, der ligger i fredelige omgivelser tæt på havet. Som gæst kan du drage fordel af, at der kun er to minutters gang ned til den nærmeste sandstrand, som er et hit blandt hotellets gæster i sommerperioden. I restauranten på hotellet kan du spise dig mæt i en frokost som omfatter en 2-retters middag med udvalgte drikkevarer. Fra hotellets egen have kan du også nyde den direkte udsigt til havet – det perfekte sted at slutte dagen af med manér.

Book ophold

Få mere inspiration til ferien i Danmark

Relateret
De mest klimavenlige hoteller i Danmark
Læsetid: 1 min.

De mest klimavenlige hoteller i Danmark

Unik naturoplevelse med Sort Sol
Læsetid: 5 min.

Unik naturoplevelse med Sort Sol