Afbudsrejser til Dubai

Afbudsrejser > Dubai

Rejs til ørkenens skønne diamant Dubai, og oplev de storslåede hoteller, tårnhøje skyskrabere, gigantiske shoppingcentre og lækre strande. Brug momondo til at finde billige afbudsrejser til Dubai i dag.

 

Find de billigste afbudsrejser til Dubai

Nyd en afbudsrejse til Dubai, ligegyldigt hvornår på året, du har lyst til at rejse. Dubai er skøn og har optimale temperaturer året rundt. En charterrejse til Dubai er særdeles velegnet til hele familien, rejsen med vennerne eller parferien.

All inclusive afbudsrejser til Dubai

Find en all inclusive afbudsrejse til Dubai på momondo. Her får du et samlet overblik over alle dine muligheder, og du bestiller nemt den rejse, du bestemmer dig for. Hvis I vælger all inclusive, har I sikret jer, at børnene kan spise og drikke, alt hvad de har lyst til, uden at I selv bliver ruinerede. Har I sultne teenagere i familien, kan det være en fordel at have betalt for mad og drikke på forhånd.

Rejs til Dubai året rundt – og oplev ørkenens skønne diamant

I kan rejse til Dubai året rundt, også når I rejser med børn i skoleferier som efterårsferien, påsken, vinterferien eller lignende. Afbudsrejser til Dubai finder I på momondo, uanset om I er til luksusrejser eller budgetrejser. På den måde får I en billig rejse til den ene af de syv emirater, som udgør de Forenede Arabiske Emirater (UAE). Dubai er hovedbyen i emiratet, som bærer samme navn. Næst efter Abu Dhabi, er Dubai det største af de syv emirater.

Hvis man går et par hundrede år tilbage i tiden, bestod de Arabiske Emirater af ørken med fattige nomader. Men udviklingen har været enorm, og i dag byder emiratet Dubai og i særdeleshed hovedbyen Dubai på mange oplevelser, og har fået tilnavnet ørkenens skønne diamant. Samtidig er Dubai blevet et attraktivt sted at holde ferie, og desuden tager mange også på bryllupsrejse til de smukke, hvide strande, som kombineret med luksus og storbyliv udgør et perfekt sted til at nyde de første dage som ægtefolk. Dubai har en imponerede skyline, som er en attraktion i sig selv. Og de mange bygninger rejser sig stolte helt op til 828 meters højde. Fra toppen kan I nyde de betagende syn af den pulserende by, som har gennemgået en imponerende udvikling.

Dubai byder på alt fra luksushoteller med all inclusive til mere beskedne hoteller, som dog stadig lægger vægt på en høj standard og ikke mindst god service. Verdens største indendørs skianlæg er blandt oplevelsesmulighederne i byen. I kan derfor kombinere jeres charterrejse med sol, strand og sand med en eftermiddag eller to på ski. Dubai er i dag en verdensmetropol, men udover den imponerende storby, er de skønne temperaturer med til at gøre Dubai til det perfekte mål for en skøn ferie. I vil opleve, at temperaturen året rundt ligger mellem 20 og 30 °C. Der er altså mulighed for at nyde sol og sommer, uanset om I ønsker at rejse sommer eller vinter. De kridhvide sandstrande og det indbydende turkisblå vand indbyder til ren afslapning. Men her er også mulighed for at få spændende oplevelser, ørkenture, gå på markeder eller dykke. I kan desuden opleve de arabiske traditioner, og den gamle bydel giver mulighed for kulturelle og gastronomiske oplevelser.

Cookies

momondo.dk anvender cookies til analyse og genkendelse

Læs mere

luk