Afbudsrejser til Egypten

Afbudsrejser > Egypten

Imponerende arkitektur, spændende kultur og skønt vejr. Egypten har det hele, og er en oplagt destination når du kigger efter last minute rejser. Brug momondo til at søge dine afbudsrejser til Egypten for at finde de bedste priser. 

Find gode all inclusive afbudsrejser til Egypten

Er du og dine nærmeste på udkig efter en billig rejse med all inclusive? Rejser du med børn og vil du gerne have et hotel med vandland til en fornuftig pris? Har du altid drømt om at se pyramiderne, eller vil du gerne bare nyde sol og varme i efterårsferien eller vinterferien? Uanset hvilken type hoteller og oplevelser du søger, kan en afbudsrejse til Egypten være et godt og prisvenligt valg, hvor du kan nyde sol og varme året rundt. Se samtlige tilbud på all inclusive afbudsrejser til Egypten her, eller klik dig videre til dit foretrukne ferieområde i Egypten.

 

All Inclusive afbudsrejser til Sharm el-Sheikh

Fra fiskerby til populært ferieparadis, Sharm el-Sheikh har gennemgået noget af en udvikling og er i dag et af de mest besøgte feriemål i Egypten. I Sharm el-Sheikh har du både mulighed for at dase på de lækre strande dagen lang, men du kan også gå på opdagelse i by og kulturelle tilbud. Takket være et smukt koralrev er dette også en oplagt destination til dig der holder af at snorkle og dykke.

afbudsrejser til Sharm el-Sheikh

 

All inclusive afbudsrejser til Hurghada

Rejs til ferieparadiset Hurghada hvor der er dømt afslapning og underholdning for hele familien, børn som voksne. Hurghada ligger i det østlige Egypten og er et af landets mest populære destinationer for de mange turister der hvert år rejser til Egypten. Foruden at være et fantastisk sted til en solrig badeferie, så byder Hurghada også på et aktivt natteliv med cafeer, restauranter og barer.

afbudsrejser til Hurghada

 

All inclusive afbudsrejser til Makadi Bay

Uanset om du drømmer om at tage hele familien med sydpå, eller om det skal være en romantisk getaway for to, er Makadi Bay et godt bud på et oplagt feriemål. Med sin smukke bugt og lækre sandstrande er der her lagt op til den ultimative badeferie hvor du dels har mulighed for at plaske rundt i vandkanten, nøjes med at sole dig eller give dig i kast med snorkling og dykning samt en række forskellige vandsportsaktiviteter.

afbudsrejser til Makadi Bay

 

Afbudsrejser til Egypten hos populære rejsebureauer

 

Oplev storslået natur og kultur i Egypten

Egypten er et af de lande, hvor du får utrolig meget ferie for pengene, og det er de færreste charterdestinationer der kan konkurrere om priserne. Desuden er der varmt og skønt i Egypten hele året rundt, så det er altid en oplagt destination når man hungrer efter lange lyse dage og et ordentlig skud D vitamin. Egypten er også et land, der er fyldt med spændende historie.

Man kan besøge de mægtige pyramider uden for Cairo eller rejse tilbage i tiden og besøge de fantastiske templer i Luxor. En anden spændende oplevelse man kan få i Egypten er at sejle på Nilen. Uanset om man blot vil på en lille sejltur eller på et historisk krydstogt, er dette en spændende måde at se, hvordan livet er omkring Egyptens livslinje, som strækker sig fra Middelhavet i nord helt til de sydligste grænser.

Når man tager på afbudsrejser til Egypten er et absolut must do også at snorkle eller dykke i det Røde Hav. Her findes nogle af verdens livligste koralrev, hvor du kan opleve alt for farverige fisk og koraller til skildpadder, delfiner og hvalhajer. Egypten er også kendt for sin fantastiske shopping. Hvad enten man vil kigge på mærkevarer i det nærmeste indkøbscenter eller handle på den lokale basar, så er der mange gode kup, som venter på dig i Egypten. Afbudsrejser til Egypten er med andre ord en mulighed for at få mange skønne oplevelser under solen.

Som den prisvenlige og solrige destination Egypten er, har det længe været blandt de mest attraktive destinationer for danskerne når der skal bookes ferie.

Har du endnu til gode at opleve Egyptens magi, at se de imponerende pyramider og nærstudere den lange og fascinerende historie, har du nu mulighed for netop det. Vi har her hos momondo samlet de bedste afbudsrejser til Egypten, og gjort det let og overskueligt for dig at finde en der passer netop til dig og dine nærmestes behov. Uanset om du leder efter en hyggelig parferie eller en praktisk all inclusive ferie med børn, så vil du blive præsenteret for attraktive tilbud.

Omkring Hurghada og Sharm El Sheikh findes der et hav af gode all inclusive hoteller, som man kan booke uanset om man vil rejse i påsken, sommeren, efterårsferien eller i vinterferien. Her findes der alt fra luksuriøse femstjernede hoteller for par til sjove all inclusive hoteller med vandland, der passer godt til familien med børn.

Fly til: Fly til: hvad som helst hvor som helst når som helst Dit budget: Jeres budget: 5300 DKK
 • Sorter efter
  • Billigst
  • Varmest
  • Snedage
  • Social
  • Fancy
  • Kulturel
  • Familie
  • Lokal
  • Romantisk
Sorter efter:

Populære rejsemål

Se mere

Det ser ud til, at du leder efter et sted, som vi endnu ikke har opdaget...

Prøv med nogle andre søgekriterier.

Cookies

momondo.dk anvender cookies til analyse og genkendelse

Læs mere

luk