Afbudsrejser til Italien

Afbudsrejser > Italien

Hvad enten I er til byferie eller charter, byder Italien på utallige spændende rejsemål. Find billige afbudsrejser til Italien med momondos søgemaskine. Her kan I sammenligne priser og pakkeløsninger fra de bedste rejseselskaber i hele landet. 

All inclusive afbudsrejser til Italien

Med momondos afbudsrejser til Italien har I mulighed for at sammensætte den perfekte ferie. Uanset om I skal rejse i vinterferien, påsken, sommerferien, efterårsferien, over julen eller en helt almindelig hverdag, tilbydes der flere forskellige pakkeløsninger. Afbudsrejserne til Italien kan f.eks. fås som All inclusive, hvor både fly, hotel og måltider er inkluderet i den samlede pris. Disse kan også skræddersys efter jeres behov, hvis I eksempelvis ønsker fly og hotel i samme pakke men hellere vil spise på lokale restauranter i det autentiske, italienske byliv.

 

Italien er meget mere end Pizza!

Selvfølgelig får man de bedste pizzaer i Italien. Men Italien er også kendt for dets historiske og imponerende bygninger, nogle af verdens mest kendte museer og kunstsamlinger, lokal og autentisk gastronomi og maleriske landskaber. De mest populære rejsedestinationer til Italien er blandt andre Rom, Napoli, Pisa, Milano. Italien er også kendt for de natursmukke øer som f.eks. Sicilien og Sardinien.

Rom byder på fantastiske, historiske bygningsværker, som er must-sees. Her kan blandt andre nævnes Vatikanstaten, hvor det Sixtinske Kapel ligger, Colloseum, det ældgamle amfiteater, og Circus Maximus, hvor de blodige gladiatorkampe blev kæmpet. Tager I til Toscana-området så glem ikke at smutte forbi det skæve tårn i Pisa. Toscana-området er særligt kendt for kunst og kultur og producerer nogle af verdens bedste vine. I Toscanas byer vil man kunne opleve malerier, skulpturer og bygningsværket af verdenshistoriske kunstnere som Michelangelo, Da Vinci og Donatello.

Italien har muligheder for alle, og uanset hvilken destination, I vælger, vil I kunne finde gode hoteller og familievenlige oplevelser og restauranter. Rejser I med børn, kan en af Italiens øer være ideel. På de smukke øer Sicilien og Sardinien kombineres Italiens historiske seværdigheder med et naturvildt landskab og børnevenlige bounty-strande. Særligt på Sardinien tilbydes der aktive ferier: Her kan man hike, sejle, ride, fiske og meget mere. Øerne tilbyder i den grad oplevelser for hele familien. Tager man på badeferie på en af disse øer, bør man vælge afrejse i sommermånederne, da der ikke er ’’badegaranti’’ i vinterperioden.

 

Rejs billigere på en last minute rejse

Alle disse oplevelser lyder dyre – men det behøver de ikke at være. Nogle foretrækker spontane rejser, andre planlægger deres rejser lang tid i forvejen. Vi mener dog, at spontane rejser kan være fordelagtige. Hvad enten I vil på charterferie eller har planlagt den helt store byvandring, har I, med afbudsrejser til Italien, den oplagte mulighed for at få en billig ferie. Når man vælger at købe en restplads på en last minute rejser, betyder det ikke, at man går ned i kvalitet. Det betyder blot, at man får den samme gode service som alle andre på turen – bare meget billigere. Med momondo kommer I nemt og sikkert afsted til jeres feriedestination. God tur!

afbudsrejser til Italien

Cookies

momondo.dk anvender cookies til analyse og genkendelse

Læs mere

luk