Afbudsrejser til USA

Afbudsrejser > USA

New York! Las Vegas! Chicago! Miami! Har du også drømt dig væk til USA, men aldrig haft råd til at tage af sted? Momondo har et stort udvalg af afbudsrejser til USA, som kan gøre din amerikanske drøm til en virkelig, billig ferie.

All inclusive afbudsrejser til USA

At rejse til den anden side af kloden kan være en dyr fornøjelse. Men hvis man kan vente med at bestille sin ferie, er der gode besparelser at hente på en afbudsrejse. På momondo.dk kan du indtaste dine rejsekriterier i vores søgemaskine og få et bredt udvalg af gode tilbud fra forskellige rejseselskaber. Her kan du f.eks. vælge en All inclusive rejse, hvor både fly, hotel og måltider er inkluderet i en samlet pakkeløsning. Du kan også tilpasse din All inclusive rejse efter dine behov.

 

Charter, natteliv eller roadtrip: Hvad vil du se?

Vil du se Frihedsgudinden, der rejser sig over New York, byen der aldrig sover? Vil du leje en bil og tage på road trip af Route66? Vil du prøve lykken i verdens største casino-hall ’’The Venetian’’, Las Vegas? Vil du til kysten og opleve surferkulturen i Miami Beach? Vil du opleve naturfænomenerne i Niagra Falls, Grand Canyon eller nogle af de mange, smukke nationalparker? Måske vil du se Empire State Building, Det Hvide Hus og World Trade Center Memorial?

Der er nok at gå i gang med, hvis du vælger afbudsrejser til USA. Derfor kan det være en fordel at lade momondo finde en pakkeløsning for dig, så du kun skal sørge for at planlægge alle de fede oplevelser, der byder sig. Det rige, amerikanske kulturliv kan også kombineres med en charterferie – man kan jo blive helt forpustet ovenpå alle de oplevelser og trænge til en omgang spa og massage på et lækkert resort.

USA er et kæmpe stort land – faktisk 200 gange større end Danmark i areal. Derfor har landet også forskellige klimaer. På østkysten er der varme sommermåneder, juni-september, mens der er koldt og snefuldt om vinteren. På vestkysten er der subtropisk klima. F.eks. er temperaturen i Los Angeles ca. 20 grader, eller mere, året rundt. Så hvis du rejser efter vejrforhold så hold et øje på klimaet der, hvor du skal hen.
 

Last minute rejser til dig, der kan vente på den gode pris

Har du planlagt at rejse i påsken, efterårsferien eller over sommeren? Skoleferierne er populære rejsetider - især hvis man rejser med børn. Skoleferierne er derfor også dyrere rejsetidspunkter, end hvis man rejser i en arbejdsuge. Hvis du gerne vil have en billig rejse,så kan det være en god idé at kigge nærmere på afbudsrejser til USA. Her kan du købe en restplads i sidste øjeblik, som gør din rejse meget billigere. En restplads er enten en plads, der ikke er blevet solgt, eller en plads, som en anden har aflyst. Det betyder altså, at du får præcist den samme gode service som alle de andre rejsende – blot meget billigere!

afbudsrejser til USA

Cookies

momondo.dk anvender cookies til analyse og genkendelse

Læs mere

luk