Arbejdsdestinationer: Bo i paradis, og behold din lønseddel

COVID-19 har gjort hjemmearbejde til hverdag, så hvorfor ikke få kontor i paradis? Du får måske kun én gang i livet mulighed for at rykke teltpælene op og fordybe dig i en ny kultur, uden at miste din lønseddel. Der er desuden mange smukke destinationer rundt omkring i verden, som har lavet ordninger, der kan friste rejsende på lang sigt. Disse arbejdsdestinationer tilbyder nu specielle visa i håbet om at afhjælpe de tabte indtægter fra turisme, som pandemien har forårsaget.

Hvis du dagdrømmer om at skifte din lille lejlighed ud med et sted ved stranden, så har du nu chancen. Byt skrivebordet ud med sandstrandene på en af disse uforlignelige internationale destinationer. 

Du kan hold dig opdateret på de nyeste rejserestriktioner på vores dertil indrettede side. Husk på, at hvis du er på udkig efter ekstra forsikring for, at du er dækket, hvis dine rejseplaner ændrer sig eller bliver aflyst, så kan du se efter fleksible flybilletter uden ændringsgebyr samt ophold og billeje, der tilbyder gratis afbestilling, på vores site.

Barbados

Crane Beach er en af de smukkeste strande på den caribiske ø Barbados.

Hvis der er noget sted på jorden, du kan kalde paradis, så er det Barbados. Denne caribiske ø skaber de perfekte rammer for en arbejdsferie, hvor du får lejlighed til at udforske de sandhvide strande og det turkise vand. Øen inviterer nu arbejdere fra hele verden på besøg for at nyde den imponerende kyststrækning under ordningen Barbados Welcome Stamp.

Når du har indsendt den påkrævede dokumentation og har modtaget din godkendelse, får du et særligt visum, som giver dig mulighed for at bo og arbejde på Barbados i op til et år. Husk at klemme lidt arbejde ind mellem solrige dage, udforskning af hemmelige strande og svømning blandt havskildpadder. 

Find fly til Barbados

Find private ferieboliger på Barbados

 

Bermuda

Den afsondrede Jobson Cove Beach på sydsiden af Bermuda.

Bermuda er et fjerntliggende øparadis med et velfortjent ry for sin naturlige skønhed. Øen byder på alt fra lyserøde sandstrande og naturreservater til unikke kulturelle seværdigheder i et vidunderligt subtropisk klima året rundt. Ordningen Work From Bermuda Certificate gør det muligt for udlændinge at bo og arbejde på denne lille ø i op til 12 måneder og fremmer desuden den økonomiske aktivitet.

Når udenlandske hjemmearbejdere er blevet godkendt, kan de bo hvor som helst på øen og forlade landet og indrejse igen når som helst. Ud over pålideligt wi-fi og kontorfællesskaber vil rejsende få masser af muligheder for at fordybe sig i øens farverige kultur. Tag den afslappede caribiske livsstil til dig, og kryds samtidig opgaverne på arbejdslisten af. 

Find fly til Bermuda

Find private ferieboliger på Bermuda

 

Mexico

Solnedgang over den smukke strand Playa Carizalillo i Puerto Escondido.

Indbydende strande, smukke offerbrønde og gastronomi i verdensklasse – Mexico er en drømmedestination for udlændinge, der kan arbejde hjemmefra. Mange nationaliteter kan få et seksmåneders turistvisum, men der er også mulighed for at få et Temporary Resident Visa, som giver dig mulighed for at arbejde og bo her i et år.

Det kan fornys i op til tre år og er ideelt for rejsende, som har planer om at være i Mexico i mere end 180 dage i træk. Når de påkrævede dokumenter er indsendt, giver dit godkendte visum dig ret til fuld udnyttelse af landets strande og kulturspækkede byer.

Find fly til Mexico

Find private ferieboliger i Mexico

Kroatien

Afsondret strand nær byen Brela i Dalmatien

Kroatien byder på en blanding af spændende historie og utrolige landskaber. Landet er hjemstavn for over 1.000 øer, otte nationalparker og 6.000 kilometer kyststrækning. Udlændinge, som ønsker at udforske dette lands eventyragtige landskaber i længere tid, kan udnytte den nye ordning Digital Nomad Visa.

Det giver rejsende fra række forskellige lande mulighed for at bo og arbejde i Kroatien i op til 12 måneder. Når du har modtaget dit visum, bliver du forkælet med et imponerende udvalg af smukke landskaber, du kan opleve efter fyraften. Der er alt fra storslåede vandfald og stenslotte til de smukke strande i Dalmatien. 

Find fly til Kroatien

Find private ferieboliger i Kroatien

Arbejd fra paradis

Drop hjemmekontorets fire vægge, og drag ud på et langt eventyr til en af disse smukke arbejdsdestinationer. Planlæg noget sjovt efter arbejdsdagen, mens du udforsker et nyt sted.