DiscoverRejseanbefalinger

Der var engang: eventyrbyer i Europa

Hvor skal du tage hen, når du virkelig har brug for at komme væk? Til en by, der ser så malerisk og lykkelig ud, at den kunne være en tegneserie. Heldigvis er Europa fuld af netop sådanne fortryllende destinationer. Fra et farverigt palads i Portugal, til et antikt slot i Slovenien og en brostensbelagt landsby i Tyskland, så oser disse steder af så meget charme, at du bliver nødt til at knibe dig selv for at kontrollere, at du ikke drømmer.

Med historiske omgivelser og en kulisse, der er en prinsesse værdig, vil du føle, at du er trådt ned i siderne i en historiebog, mens du udforsker disse fotogene byer. Der er magi at finde på hver af disse eventyrdestinationer i Europa, hvor det er muligt at leve lykkeligt til din feries ende.

Brug momondo til at finde fleksible flybilletter, som du kan ændre uden gebyrer, og overnatningssteder, der tilbyder gratis aflysning. For at gøre det endnu lettere har vi inkluderet disse filtre i alle søgninger på fly og ophold nedenfor. Du kan også holde dig opdateret om de seneste rejserestriktioner på vores dedikerede Global rejserestriktioner side

Rothenburg-ob-der-Tauber

 

Rothenburg-ob-der-Tauber er en af de smukkeste landsbyer i Tyskland, og landskabet er faktisk så fortryllende, at området var inspirationen til film som Pinocchio og Chitty Chitty Bang Bang . Den lille landsby er en ægte eventyrdestination med sine charmerende brostensbelagte gader, farverige bygninger og boder, der sælger håndlavede nipsgenstande, som får dig til at føle, at du er blevet transporteret tilbage til en enklere tid. Hvis du vil se byen på sit mest stemningsfulde højdepunkt, skal du komme i december for at slentre rundt på det autentiske julemarked.

 

Find fly til Rothenburg-ob-der-Tauber

Find overnatningssteder i Rothenburg-ob-der-Tauber

 

Bled, Slovenien

Det er svært at tro, men Bled er endnu mere malerisk i det virkelige liv. Denne smukke by er bedst kendt for sin historiske kirke, der sidder majestætisk midt i en sø og det 1000-år gamle Lake Bled Castle. Tag en romantisk spadseretur rundt om søen, lej en lille robåd eller gå til udsigtspunkterne Osjonica og Ojstrica ved solnedgang for at få panoramaudsigt over denne eventyrby. Træk en stol ud på en lokal café for at nyde den perfekte udsigt over søen med et stykke Kremšnita , en lokal dessert med en udsøgt vanillecreme.

 

Find fly til Bled

Find overnatningssteder i Bled

 

Sintra, Portugal

Formentlig den mest eventyrlige by i hele Europa. Sintra er indbegrebet af gammeldags charme med sit farverige, romantiske palads Pena. Sintra er kun en kort togtur fra Lissabon, og er derfor en perfekt dagsudflugt til et gammelt vartegn med helt utrolige detaljer. Stands op for at nyde paladsets flotte udsigt over bjergene, og for at beundre de tusind år gamle mure og den farvestrålende facade. Når du har fotograferet de ikoniske røde og gule tårne, skal du besøge det nærliggende palads Regaleira og slentre gennem den fortryllede skov fuld af springvand, søer og grotter. 

 

Find fly til Sintra

Find overnatningssteder i Sintra 

 

Tossa De Mar, Spanien

Tossa De Mar kan prale af en magisk kulisse på Cataloniens Girona-kyst, hvor byens stenmure, cylindriske tårne og sandstrande lokker med den perfekte middelhavsferie. Det gamle slot Villa Vella viser byens middelalderlige catalanske arv i et bjergrigt landskab med udsigt over de nærliggende kløfter, naturlige kilder og strande. Brug noget tid på at udforske de smalle stræder i denne indmurede by, og få derefter et andet perspektiv på slottet fra stenbugterne ved Platja Gran-stranden. Du kan også få brunet dine ben på den smukke Platja d’es Codolar-strand bag slottet.

 

Find fly til Tossa De Mar

Find overnatningssteder i Tossa De Mar 

 

Tallinn, Estland

Tallinn er en af de smukkeste hovedstæder i Europa og en fortryllende baltisk destination, velsignet med en charmerende, UNESCO-listet gammel bydel. Den velbevarede middelalderby byder på masser af sightseeingmuligheder langs de snoede brostensbelagte gader, hvor Toompea Hill er et populært udsigtspunkt med udsigt over byens eventyrtårne og gotiske spir.

Du kan tilbringe en hel dag med at vandre på det gotiske torv med sine farvestrålende historiske bygninger, middelalderlige kirker og storslåede handelshuse, der går tilbage til middelalderen. Den gamle bydel er særlig romantisk om vinteren og kombinerer sine snedækkede landskaber med et blændende julemarked.

 


Find fly til Tallinn

Find overnatningssteder i Tallinn

 

Er du klar til at tage på eventyr? Oplev disse rejsedestinationer og mere til på momondo.

 

Relateret
Rangliste: Bedste øer i Europa
Læsetid: 1 min.

Rangliste: Bedste øer i Europa