DiscoverRejseanbefalinger

Hvor skal I hen? Disse lande er perfekte at besøge netop nu.

Med en så lang – og ufrivillig – ferie fra rejser, vi har haft, har flere mennesker end nogensinde før behov for at komme ud i verden og opleve et helt nyt sted. Heldigvis er der allerede flere spændende lande rundt om i verden, der er åbne, ikke kræver karantæne og har en høj procentdel (over 50%) af vaccinerede lokale befolkninger. Fra de tropiske øer i Seychellerne til Maltas brostensbelagte gader og eksotiske souk i Marokko, det er de bedste lande at rejse til lige nu.

Hold dig opdateret på hvert lands rejserestriktioner, før du bestiller. Vores dertil indrettede side oplyser nu også om de enkelte landes vaccinationsprocent, regler om mundbind, status for genåbning af restauranter/barer og meget mere. 

Husk på, at hvis du er på udkig efter ekstra forsikring for, at du er dækket, hvis dine rejseplaner ændrer sig eller bliver aflyst, så kan du kigge efter fleksible flybilletter uden ændringsgebyr samt ophold og billeje, der tilbyder gratis afbestilling, på vores site.

Seychellerne

Din egen private strand i Victoria, Seychellerne.

De fleste rejsende skal levere et negativt COVID-19-testresultat for at komme ind på Seychellerne, men det er umagen værd at nå dette ø-paradis. Beliggende i det varme vand i Det Indiske Ocean, er denne fjerntliggende ø på 115 øer kendt for sine uberørte strande, farvestrålende koralrev og UNESCO-listede naturreservater. 

Med 75% af befolkningen allerede vaccineret, er det let at undslippe virkeligheden på denne tropiske oase. Ligesom at træde ind i et smukt maleri, har øen den perfekte kombination af endeløse hvide sandstrande, svajende palmer og luksuriøse feriesteder ved havet. Din eneste nabo på det menneskefrie sand er de store skildpadder.

Find fly til Seychellerne

Find ophold på Seychellerne

Malta

Farverige både ved havnen i Marsaxlokk, Malta på en forårsdag.

Med 81% af befolkningen allerede vaccineret, er Malta et ideelt land at besøge lige nu. Bedst af alt kan fuldt vaccinerede rejsende fra mange europæiske lande komme ind på Malta uden begrænsninger. Denne lille ø-nation får mere end 300 soldage om året, og du kan drage fordel af det perfekte vejr ved dagsture til de uberørte strande på den nærliggende ø Gozo.

Alternativt kan du vælge en dukkert i den berømte Blå Lagune, slentre ved havnefronten i hovedstaden Valletta, eller udforske de fortryllende UNESCO-listede gader og historiske paladser i Mdina. 

Find fly til Malta

Find ophold på Malta

Den Dominikanske Republik

Saona Island i East National Park , Den Dominikanske Republik.

Med over 55% af befolkningen allerede vaccineret, kan de fleste europæiske rejsende besøge Den Dominikanske Republik uden begrænsninger. Stik af til denne solbeskinnede caribiske perle og nyd en salig badeferie uden stress, hvor du kan nyde den lokkende blanding af udendørs eventyr og rige kulturelle traditioner.

Du finder muligheder for snorkling, dykning, kajakroning, sejlads og surfing på øens koboltblå vand, mens 1.600 kilometer sandstrande med kokospalmer inviterer dig til at slappe af og omfavne den afslappede livsstil på øen. Glem ikke også at forkæle dig selv med noget kultur, da dette latin-caribiske land også er elsket for sin merengue, bachata og livemusik. 

Find fly til Den Dominikanske Republik

Find ophold i Den Dominikanske Republik

Marokko

Den berømte plads Djemaa El Fna tidligt på aftenen, Marrakech, Marokko.

Få lande er så spændende som Marokko, porten til Nordafrika, der problemfrit fusionerer den afrikanske og arabiske verden. Du finder eksotiske seværdigheder og lyde rundt om hvert hjørne, fra de farverige krydderi-fyldte souks i Marrakech og gyldne klitter i Sahara til de blåfarvede gange i den lille bjergby Chefchaouen. 

Gå medinaen i Fez tynd for at se dens arbejdende garverier, beundre den detaljeret udhuggede moske Hassan II i Casablanca, eller udforsk kystperler som Essaouira. Efter dine eventyr kan du slappe af med et glas sød myntete eller blive gennemblødt og skrubbet i et traditionelt tyrkisk bad.

Find fly til Marokko

Find ophold i Marokko

Turks- og Caicosøerne

Grand Turk Island; blot én af mange smukke øer i Turks- og Caicosøerne.

Den lille tropiske skærgårdsnation i Caribien, Turks- og Caicosøerne, har med succes vaccineret 69% af sin befolkning. Strandelskere vil blive lokket til af kombinationen af krystalklart, varmt havvand og uberørte hvide sandstrande, som skaber et postkortværdigt landskab, der garanteret vil få din stress til at forsvinde som dug fra solen.

Snorkling er et must på denne afsondrede tropiske destination, da den er hjemsted for det tredjestørste koralrev i verden. Det er også hjemsted for Grace Bay, en af verdens smukkeste strande, mens eventyrlystne strandgængere kan svømme med rokker i Gibbs Cay, også kendt som “Stingray City”. 

Find fly til Turks- og Caicosøerne

Find ophold i Turks- og Caicosøerne

Kom ud og udforsk et nyt sted

Med stigende vaccinationer og lande, der løsner deres rejsebegrænsninger, er det nu tid til igen at se verdens vidundere. Fra afsidesliggende østrande til sightseeing i Europa, brug denne liste som inspiration til din tilbagevenden til internationale rejser. 

Relateret
Indeks over roadtrips
Læsetid: 1 min.

Indeks over roadtrips

hero
Læsetid: 10 min.

Fantastiske forlystelsesparker i de nordiske lande