Afbudsrejser til Rhodos

Afbudsrejser > Rhodos

Afbudsrejser til Rhodos er et solsikkert valg. Står ferien på en tur, hvor sol og strand er i højsæde, er Rhodos et oplagt valg. Øen er den græske ø med flest solskinsdage, og der er mange fine sandstrande på hele øen.

Find de billigste afbudsrejser & all inclusive rejser til Rhodos

Rhodos er en mangfoldig ø, så her er der muligheder for alle. Rhodos er både for jer, der rejser sammen som familie og gerne vil bo familievenligt og måske med all inclusive. Øen er også for de kulturinteresserede, og er I mest til sol og strand, så er den solsikre ø et oplagt valg. Men her er også gode muligheder, for jer der rejse på charter for at feste og nyde nattelivet. Rhodos har altid været, og er stadig væk et populært rejsemål.

Rejs til Rhodos og oplev antikke templer kombineret med moderne og trendy storby

Med en afbudsrejse til Rhodos får I lidt af hvert. Øen har fine strande, og søger I længere ind på øen, kan I opleve et kuperet og smukt terræn, hvor de små, gamle og charmerende græske byer byder på stor gæstfrihed, olivenlunde og citrusplantager. Tager I til selve Rhodos by eller den hvide by Lindos, kan I opleve de snævre stræder, antikke templer, og de meget velbevarede paladser, som stammer helt fra Middelalderen. Men her kan I også opleve shopping i de mange moderne mærkevarebutikker, samtidig med at der er et stort udbud af trendy restauranter, cafeer og barer. Det er bestemt ikke uden grund, at Rhodos gennem flere årtier har været Grækenlands mest populære ferieø. Rhodos har en lang historie, og byder af samme grund på mange seværdigheder. Det er derfor oplagt at leje en bil på Rhodos, og køre ud på egen hånd for at opleve den frodige ø med de maleriske bugter på en helt ny måde.

På momondo finder I mange muligheder for at rejse til Rhodos. Rejser I med børn i f.eks. påsken finder I mange store familiehoteller med all inclusive, men rejser I alene som par, finder I udover et spændende natteliv også hoteller, som henvender sig mere til voksne. Ved Kolymbia finder I den lange strand og mange af de store hoteller. Hvorimod Kaliteha er en mere fredelig oase, hvor I finde luksushoteller og all inclusive-hoteller. Byen Faliraki har øens nok bedste strand, hvor der er mange muligheder for at dyrke vandsport, og samtidig også er et særdeles levende natteliv. Øen byder også på træningshoteller, som er et oplagt valg for jer, der gerne vil på træningsferie i sydens sol og varme. Byen Plimmiri er en skøn strandby, hvor I finder flere træningshoteller.

momondo gør det nemt for jer at vælge jeres rejse til Rhodos. I får et samlet overblik over restpladser, charterferier samt last minute rejser til den solsikre ø på momondo, uanset om turen skal foregå i en skoleferie eller på et andet tidspunkt. I bestiller let jeres rejse, når I klikker jer videre til netop den rejse, I har udvalgt.

Afbudsrejser til Rhodos med dit favorit rejsebureau

Cookies

momondo.dk anvender cookies til analyse og genkendelse

Læs mere

luk