preload

Fang stjernerne:
5-stjernede fund.

Tror du, at luksusophold kun er for de ultrarige? Vi har kigget på destinationer rundt om i verden, hvor der er fantastiske 5-stjernede hoteller til overkommelige priser. Du finder også praktisk information om de bedste tidspunkter at booke på og de bedste måneder at rejse i for at få en endnu lavere pris. Se, hvor du kan fange alle fem stjerner uden at sprænge banken.
preload

Fang stjernerne:
5-stjernede fund.

Tror du, at luksusophold kun er for de ultrarige? Vi har kigget på destinationer rundt om i verden, hvor der er fantastiske 5-stjernede hoteller til overkommelige priser. Du finder også praktisk information om de bedste tidspunkter at booke på og de bedste måneder at rejse i for at få en endnu lavere pris. Se, hvor du kan fange alle fem stjerner uden at sprænge banken.

Forkæl dig selv for færre penge på luksusresorter over hele verden.

Er du træt af, at du kun kan få billigere overnatninger ved at ofre luksus? Det samme her – derfor har vi gravet i vores data om hoteller i hundredvis af byer over hele kloden for at afsløre, hvor du kan få en himmelsk overnatning til jordnære priser.

Brug kortet nedenfor for at se gennemsnitspriser på 5-stjernede hoteller i hver by, og hvornår du skal booke dem og rejse for at få det bedste tilbud.

Opdag, hvor du kan bruge mindst muligt på en luksusferie.

Zoom ind, tryk på en af byerne nedenfor, og få information om byens 5-stjernede hoteller.

Få et smugkig på kommende
priser på 5-stjernede hoteller.

Byer med 5-stjernede hoteller til de laveste priser

Byer med 5-stjernede hoteller til de højeste priser

Alle de viste priser er i gennemsnit pr. nat for et 5-stjernet dobbeltværelse. Bemærk, at disse priser kan variere og ikke kan garanteres.

4 indsigter som du nok ikke kendte på forhånd.

Én nat i Saint Barthélemy kan koste detsamme som ​én måned i Indonesien
Overnatninger i Positano og Taormina i Italien koster i gennemsnit tre gange mere end i Mellemøsten
Florianopolis (Brasilien), Langkawi (Malaysia) og Oia (Grækenland) har hoteller med høje gæstevurderinger og lave priser
Du kan få mere luksus for pengene i Europa og Nordamerika i januar – i Asien og Stillehavsområdet og Latinamerika i november


Luksus – anbefalet af gæster som dig.

Niveauet på luksus og service på nogle ophold er så exceptionelt, at gæsterne ikke kan holde op med at tale om det. Se disse 5-stjernede hoteller, der har fået en gæstevurdering på 8 eller mere ud af 10, og som vil koste dig under 2.200 kr. per nat i gennemsnit.

Anbefalet på verdensplan til under 2.200 kr. per nat i gennemsnit

/ Booking.com image
1

Belle Epoque Boutique (Adult Only)

Rumænien
9,9 Fantastisk
/ Expedia Group image

La Pausa Hotelbistro

Colombia
9,7 Fantastisk
/ Expedia Group image

Hotel Rector

Spanien
9,8 Fantastisk
/ Booking.com image

23 Mayfield

Skotland
/ Booking.com image

Elmdene

England
9,8 Fantastisk
/ Expedia Group image

Jaya House River Park

Cambodja
9,8 Fantastisk
/ Booking.com image

Le Château du Boulay Morin

Frankrig
9,9 Fantastisk
/ Expedia Group image

Hotel Tresor Le Palais

Rumænien
9,7 Fantastisk
/ Ostrovok image

Black Rock House

England
9,7 Fantastisk
/ Expedia Group image

Hotel Tugu Lombok

Indonesien
9,6 Fantastisk
/ Expedia Group image

Hotel Antique

Grækenland
9,7 Fantastisk
/ Expedia Group image

Villa do Vale Boutique Hotel

Brasilien
9,7 Fantastisk

Anbefalet i Danmark til under 2.200 kr. per nat i gennemsnit

/ Ice Portal image

NH Collection Copenhagen

9,0 Fantastisk
/ Officiel hotelinfo image

Skt. Petri

8,4 Meget god
/ Expedia Group image

Comwell Kongebrogaarden

8,3 Meget god

Find din overnatning.

Mere inspiration til din luksusoplevelse.

Tips til at bo på hotel eller i feriebolig med dit kæledyr

At finde et kæledyrsvenligt sted at bo med din hund for første gang kan føles uoverskueligt. Ligesom mennesker kan hunde…

 A man lies in a spa bed and receives a back massage.

8 skønne hoteller med spa på værelset

Trænger du til afslapning og luksus, uden at skulle betale dyre domme eller rejse langt væk? Så kan løsningen ligge i et ophold på et af de gode danske hoteller med spa på værelset.

 

A couple relaxing on the sunbeds beside the dazzling infinity pool against the tranquil ocean on a scenic sunset.

Sådan finder du de 15 mest specielle overnatningssteder rundt om i verden

Leder du efter noget ekstraordinært til din næste ferie, så book et af disse unikke hoteller. Du får en oplevelse uden lige.

A woman in a wide-brimmed hat sits on a ledge beside a man while resting her head on his shoulder in front of Rome's Colosseum.

De romantiske oplevelser står i kø i Europas storbyer

While you can’t travel to Atlantis, we have the next best thing. Here are 4 places where underwater adventure is only a flight away.

Detail of a five stars hotel

Find ud af alt om hotelstjerneklassificering

Det kan være svært at vælge det rigtige hotel, og derfor er hotelstjerneklassificeringssystemet praktisk. Find ud af, hvad du skal vide, før du booker.

Alt hvad du behøver at vide om, hvad et boutique hotel er

Her er alt, hvad du behøver at vide om boutique hoteller for at gøre dit næste ophold til en unik og mindeværdig oplevelse.

Værdien ved at finde luksushoteller på et budget

Spar penge på luksushoteller ved at følge denne enkle vejledning. Læs med for at finde ud af, hvordan du får et super hotel til en overkommelig pris.

preload

Metode

KAYAK modtager stjernevurderingen fra ejendommene. Stjernerne tildeles normalt af en officiel vurderingsorganisation for hoteller eller anden tredjepart. Kun hoteller, der er kvalificeret som 5-stjernede, er taget med i dataanalysen.
Vores mest søgte 5-stjernede hoteldestinationer på verdensplan er blevet identificeret baseret på søgninger udført 1. juli. 2022 – 30. juni 2023 for rejseperioden 1. november. 2022 – 31. oktober 2023. Herefter blev byerne udvalgt på baggrund af datatilgængelighed, hvilket resulterede i, at i alt 273 byer blev brugt i denne analyse.

Priser for 5-stjernede hoteller

Gennemsnitlige priser er baseret på søgninger foretaget på tværs af KAYAKs portefølje af domæner fra 1. juli 2022 – 30. juni 2023 for rejseperioden 1. november 2022 – 31. oktober 2023.

Den overordnede “Gennemsnitspris” beregnes ved at tage højde for alle de enkelte overnatninger inden for en given tidsperiode, dvs. både overnatninger i weekender og på hverdage.

Alle de viste priser er gennemsnitspriser per nat for et dobbeltværelse på et 5-stjernet hotel.

Bemærk, at disse priser kan variere og ikke kan garanteres.

Rejsemåneden, hvor du får mest for pengene på et 5-stjernet hotelophold

Gennemsnitlige priser per nat og rejsemåned er baseret på søgninger foretaget på tværs af KAYAKs portefølje af domæner fra 1. juli 2021 – 30. juni 2023 for rejseperioden 1. november 2021 – 31. oktober 2023.

Det bedste tidspunkt at booke et 5-stjernet hotel

Indsigter om det bedste tidspunkt at booke anslås ud fra vores interne søgehistorikdata på tværs af KAYAKs portefølje af domæner. Søgedata fra det seneste år aggregeres for hver dags forskel mellem afrejsedato og søgedato fra 0 til 120 dage (cirka 4 måneder frem er det tidligste, vi tager med), da vi tager den nederste 10-percentil af 5-stjernede hotelpriser. Minimumspriserne og de tilsvarende dages forskel fastslåes for at estimere de bedste tidspunkter at booke hotel på for de specifikke destinationer. Vi genererer ikke estimater for destinationer med færre end 40 datapunkter per dags forskel.

Når det bedste tidspunkt at booke ligger inden for 0 til 14 dage, klassificeres dette som “Last minute-tilbud”.

Gennemsnitlige gæstevurderinger af 5-stjernede hoteller

Den gennemsnitlige vurdering af 5-stjernede hoteller i en bestemt by beregnes ud fra samlede anmeldelser af 5-stjernede hoteller i løbet af de seneste to år. Data blev trukket ud den 20. juli 2023. Anmeldelserne kommer fra KAYAK og partnerwebsteder (Agoda, Booking.com, Guestsuite, Homeaway, Hotelscombined og Priceline).

Luksus – anbefalet af gæster som dig.

Her er 5-stjernede hoteller med en gennemsnitlig pris på under 2.046 kr., baseret på søgninger foretaget 1. oktober 2022 – 30. juni. 2023. For hvert land samt på verdensplan vises de ti højest vurderede hoteller, der har fået mindst 80 anmeldelser. Hvis disse kriterier ikke er opfyldt, bliver færre hoteller vist.

Destinationer med de laveste og højeste priser på 5-stjernede hoteller

Rangeringen af destinationerne med de laveste og højeste priser for den indeværende og kommende måned er hentet fra vores interne søgedata på KAYAKs portefølje af domæner inden for de seneste 180 dage. Opdatering sker den 1. i hver måned. For at give et korrekt estimat af priser pr. nat for standard dobbeltværelser på 5-stjernede hoteller, viser vi den gennemsnitlige pris, eksklusive outliers – specifikt de øverste og nederste 1% af priserne. Byerne bliver rangordnet både globalt og regionalt, og der vises også prisændringer i procent ved sammenligning med de to forudgående måneder.