Total afslapning: Her er 8 af de bedste spaophold i Nordtyskland

Trænger du til at komme væk fra hverdagens trummerum? Så forkæl dig selv med en miniferie i selvforkælelsens tegn! Man behøver ikke nødvendigvis at rejse langvejs for at kunne koble af med en omgang wellness og luksus.

Nær grænsen i Tyskland står ene af skønne spahoteller nemlig på rad og række og er klar til at byde dig velkommen til et afslappende weekendophold, hvor du kan glemme alt om hverdagens stress og jag. Så sluk mobilen, glemt alt om dine sure pligter og drøm dig væk til disse 8 skønne spaophold i Nordtyskland.

Altes Stahlwerk Business & Lifestyle Hotel, Neumünster

Spaophold i Nordtyskland på Altes Stahlwerk

Moderne indretning danner rammerne for dette spahotel © Altes Stahlwerk Business & Lifestyle Hotel

Det topmoderne Altes Stahlwerk Business & Lifestyle Hotel har til huse i et gammelt stålværk og er beliggende i byen Neumünster blot halvanden times kørsel fra færgen i Puttgarden. Her kan du tage på en hyggelig spaweekend bestående af golf, sightseeing, lækker mad i hotellets restaurant og ikke mindst afslapning spaområdet, der byder på dampbad, finsk sauna og afslappende behandlinger med luksuriøse produkter fra Skin Biology Therapy.

På hotellet får du desuden udleveret et rabatkort, der giver dig 10% rabat, hvis du besøger den populære Designer Outlet Neumünster. Her kan du shoppe løs i fede designermærker, som er sat ned med op til 80%! Så kan klædeskabet også blive forkælet lidt.

Book ophold på hotellet

Hotel Neptun und Spa, Warnemünde

Spaophold i Nordtyskland ved Warnemünde

Udsigten bliver næppe bedre end her © Hotel Neptun, Warnemünde

Det kan være svært at vælge sin favorit blandt de mange spahoteller, der er at finde ved Tysklands Østersøkyst. Hvis du er til gåture på stranden, golf, luksus og wellness, er Hotel Neptun und Spa sagen. Med en fantastisk beliggenhed på stranden i Warnemünde og kun 10 kilometer fra Rostock er dette den perfekte destination for et romantisk spaophold i Nordtyskland.

Hotellets wellnessområde er det første certificerede Thalasso-center i Tyskland og byder dermed på en lang række af havvandsbehandlinger, lige som du også kan tage en svømmetur i saltvandspoolen – alt imens du nyder den storslåede udsigt over Østersøen. Trænger du til at komme udenfor, kan du gå en tur på sandstranden eller spille golf på en af områdets to golfbaner. Slut dagen af med middag på en af de fire gourmetrestauranter, der alle byder på en fantastisk udsigt ud over havet.

Book ophold på hotellet

Schlosshotel Burg Schlitz, Hohen-Demzin

Det nordtyske spahotel Schlosshotel Burg Schlitz

Nyd afslapning både indenfor og udenfor på hotellet © Schlosshotel Burg Schlitz

Vidste du, at Tyskland er fyldt eventyrlige middelalderslotte? Hvorfor ikke kombinere et afslappende wellnessophold med et magisk slotsophold på din næste weekend i Tyskland?

Selvom det 5-stjernede Schlosshotel Burg Schlitz ligger blot 1 times kørsel fra Rostock, føles et ferieophold på dette slot som en rejse tilbage i tiden. Her kan du tage på ridetur i den smukke slotspark, nyde kreative retter i restauranterne Knights Hall og Louise eller nyde en stille stund med en massagebehandling og et besøg i slottets dampbad eller sauna. Efter en dag i forkælelsens tegn vender du tilbage til dit smukke værelser, der er indrettet med Biedermeier-møbler og fløjsblødt sengetøj.

Book ophold på hotellet

A-ROSA Travemünde, Travemünde

Spaophold på det nordtyske A-ROSA Travemünde

Den udendørs pool på det smukke hotel ©A-ROSA Travemünde

Var det noget med et spaophold i Nordtyskland på et 5-stjernet badehotel? A-ROSA Travemünde er beliggende i kystbyen Travemünde nær Lübeck, og her kan du få en prisbelønnet spaoplevelse for to. Udover at være et af de ældste badehoteller i Tyskland, byder A-ROSA Travemünde også på et 4.500 m² stort wellnessområde med alt fra sauna, tyrkisk bad, inden- og udendørs pool samt et stort udvalg af luksuriøse behandlinger som massage og ansigtsbehandlinger. Efter et par afslappende timer i spaen kan du nyde et måltid på en af hotellets tre restauranter hvoraf en er en gourmetrestaurant, hvor der serveres udsøgt mad lavet på lokale og økologiske råvarer. Efterfølgende kan du gå en tur på den nærliggende strand, mens solen går ned i horisonten. Det er da det rene luksus!

Book ophold på hotellet

Hotel Aquarium, Friedrichstadt

Skal din weekend i Tyskland stå på en blanding af kultur og afslapning? På Hotel Aquarium finder du begge dele. Dette familieejede spahotel er beliggende blot en time fra den dansk-tyske grænse i byen Friedrichstadt. Efter en dag med gåture langs de hyggelige kanaler, de smukke gavlhuse og et besøg i det jødiske kvarter, er det tid til afslapning på hotellet. Her kan du koble af i saunaen, polen, dampbadet eller med en af hotellets spabehandlinger. Er du lækkersulten, kan du snuppe en kage i hotellets konditori, der ligger ned til en idyllisk kanal. Slut dagen af med en traditionel middag i restauranten efterfulgt af en drink i pejsestuen.

Book ophold på hotellet

Alter Meierhof, Glücksburg

Spaophold i Tyskland på Alter Meierhof

Den vidunderlige pool der både er indendørs og udendørs ©Alter Meierhof

De orientalske lande kan altså et eller andet med kurbade. Det er bare ikke altid, at der er plads i kalenderen til at tage på et længere ferieophold. Men så er det godt, at du ikke behøver at køre længere end til Flensborg Fjord for at få opleve den orientalske badekultur. Det 1.400 m² store spaområde på Alter Meierhof vil med sit design og behandlinger med garanti tage dig med på en sanselig rejse. Her er smukke pools med udsigt til fjorden og den danske kyst samt et traditionelt saunalandskab med æteriske olier.

Stjernerne i spaområdet er dog de traditionelle Hamam og Rasul ceremonier, hvor du kan få en helt ubeskrivelig spaoplevelse. Når det er tid til en bid mad, kan dette nydes i hotellets restaurant, der har intet mindre end 2 Michelin-stjerner. Når dagen er omme, vender du tilbage til dit hyggelige værelse, hvor du helt afstresset kan gå til ro i de bløde dyner.

Book ophold på hotellet

Hotel des Nordens, Harrislee

Selv hvis du kun kan rive en enkelt dag ud af kalenderen, skal du ikke snydes for en omgang wellness. Du behøver nemlig kun lige at krydse grænsen til Tyskland, før du vil blive mødt af det første Spahotel. Hotel des Nordens ligger lige nær grænsen – en kilometer derfra for at være helt præcis – og byder på en kæmpestor inden- og udendørs pool. Derudover kan du nyde en tiltrængt omgang afslapning i enten dampbadet, den finske sauna eller med en skønhedsbehandling, før det atter er tid til at vende tilbage til hverdagen derhjemme.

Book ophold på hotellet

Find mere inspiration til et afslappende ophold