10 af de bedste spaophold i Danmark

Det bliver mere og mere populært at tage på wellness og spaophold i Danmark, og det er bestemt ikke længere noget, som er forbeholdt de allerrigeste. Her kan de fleste være med og opleve ren afslapning, luksus og forkælelse. Trænger man til en hurtig getaway er et spaophold i Danmark altså et glimrende alternativ til den klassiske ferieform.

Den stigende interesse for velvære-ferier gør, at du efterhånden kan finde et stort udvalg af spaophold rundt om i Danmark. Fælles for alle stederne er, at du vil få et ophold, hvor det er dig der er i centrum og dine behov der bliver taget hensyn til. Lyder det fristende? Så læs vores 10 bud på skønne spaophold i Danmark herunder.

Hotel Viking Den ultimative spaoplevelse

spaophold på hotel viking

Tag en smuttur til Sæby hvor Hotel Viking ligger i naturskønne omgivelser. Efter en gåtur på kun 5 minutter, befinder du dig på den smukke strand – med vind i håret og udsigt til Kattegat. Bedre beliggenhed er svær at finde. Uanset om du blot har en enkelt dag, en weekend eller enhel uge fri til selvforkælelse, så er Hotel Viking en perfekt kandidat til et spaophold. Hotellet har nemlig forskellige udbud af lækre spatilbud til dig, der skal have mest muligt ud af dine fridage. Hvis du er ude i et længere ophold, indlogeres du på et af hotellets værelser, der både findes med og uden havudsigt. Derefter har du fri adgang til Danmarks største spaområde med blandt andet aqua spa, sauna, spabad, opvarmet saltvandsbassin og et hav af forskønnende wellness behandlinger.

Book ophold

Hotel Marina – Det aktive spaophold

spaophold på hotel marina

Hotel Marina finder du på nord-djursland og hotellet er et oplagt valg for dig, der ønsker en kombination af afslapning og aktivitet. Omgivelserne omkring hotellet er helt ideelle for nogle fysisk aktive timer i naturen. På hotellet kan du leje mountainbikes for derefter at suse ud ad Danmarks længste singletrack mountainbikebane. Du kan også benytte vandre- og løbestierne i skoven, der nærmest ligger i hotellets baghave. Når kroppen er løbet tør for energi, kan du med god samvittighed lade op i hotellets sauna og indendørs bassin. Hvis der skal ekstra forkælelse til, kan du benytte stedets jacuzzi eller en af de lækre wellness behandlinger, der tilbydes, f.eks. klassisk rygmassage eller japansk lifting.

Book ophold

Hotel Vejlefjord – Den atmosfæriske spaoplevelse

Spaophold på Hotel Vejleford

Leder du efter et luksuriøst spaophold i Danmark, så er Hotel Vejlefjord et rigtig godt bud. ”Slottet i skoven”, som hotellet også kaldes, er omgivet af bøgetræer og betagende udsigt over Vejle Fjord. Noget særligt ved dette hotel er de historiske rammer og forskellige værelsestyper, så du kan vælge dét, der passer bedst til lige netop dig. Du kan f.eks. vælge et værelse i hovedbygningen i klassisk herregårdsstil, en mere moderne indretning i det nye Saugmans Palæ eller et Vesthus dobbeltværelse med balkon. Under dit spaophold tilbydes du klipklappere og badekåber, så du kan komme i den helt rigtige stemning til afslapning og spa. På hotellets spaområde finder du De Termiske Bade og Thalasso Spa, der byder på en unik sanseoplevelse for krop og sjæl. Her kan du nyde dagens timer i tempererede bassiner, saltbade og saunaer.

Book ophold

Comwell Borupgaard – Spaophold med herregårdsstil

Spaophold på Borupgaard

I Helsingør kan du indkvartere dig på det stilfulde Comwell Borupgaard. Hotellet er en flot blanding af moderne bygninger og herregårdsomgivelser, hvilket giver en helt særlig stemning. Her kan du få en skøn overnatning på et af hotellets værelser, der alle er udstyret med hvad du måtte ønske, af moderne faciliteter. I hotellets restaurant kan du finde et stort udvalg af danske og internationale retter, hvor der er fokus på kvalitet og lokale råvarer. Om aften kan du nyde en drink eller let anretning i den stemningsfyldte bar. Du kan selvfølgelig også nyde Comwells spa, hvor du kan lade tankerne flyve, mens kroppen slapper af i spaen. Desuden kan du forkæle dig selv med nogle af de mange lækre behandlinger hotellet udbyder; du bør blandt andet ikke snyde dig selv for en ”hot stone massage”.

Book ophold

Himmerland Golf & Spa Resort – Det ‘fredelige’ spaophold

spaophold på Himmerland Golf & Spa Resort

Savner du en opladning af energiniveauet i fred og ro, så kan du passende gøre det på Himmerland Golf & Spa Resort. Resortet byder på et utal af muligheder for selvforkælelse og for at få gløden tilbage i krop og sind i de fredeligste omgivelser, der virkelig indbyder til ro og fordybelse. Du kan enten booke dig ind på et hotelværelse eller i et af hotellets feriehuse, hvis du vil have lidt mere frirum omkring dig. Er du til golf, er det oplagt at udnytte stedets fine golffaciliteter, der er dog også tennisbaner og fitnesscenter. Men kommer du for et rendyrket spaophold kan du boltre dig i spaområdet ”Nordic Spa Himmerland”, der rummer et helt univers af ren afslapning og wellness, med dig i fokus. Du kan for eksempel kaste dig ud i et ”koldt chokbad” og bagefter bringe kroppen tilbage i balance med en skønhedsbehandling og en tur i stedets ”relaxbassin”.

Book ophold

Kurhotel Skodsborg – En spaoplevelse i topklasse

Spaophold på Kurhotel Skodsborg

På Kurhotel Skodsborg, der er beliggende på Sjælland, ca. 20 minutter fra centrum af København, bydes du velkommen til en verden af velvære. Stedets koncept er bygget op omkring nordiske traditioner, natur, historie og skønhed, der til sammen er med til at give dig et helt særligt ophold. Du kan starte dit spaophold med en god gang træning på en af de mange holdaktiviteter, som der udbydes på stedet, blandt andet Crossfit, TRX og Yoga. Resten af dagen kan du så tilbringe i det ekstravagante spa-område, hvis faciliteter er tegnet af Henning Larsen Architects og udsmykket af kunstneren Malene Bach. Her kan du forkæle krop og sjæl i den udendørs jacuzzi med fantastisk udsigt over landskabet eller aromaterapi med SaunaGus.

Book ophold

Hotel Thinggaard Det kombinerede spaophold

Spaophold på Hotel Thinggaard

Overfor togstationen i Hurup Thy er det fine Hotel Thinggaard placeret. Du kan let finde dig til rette på et af hotellets værelser, der alle er præget af en moderne indretning, men med en hjemlig følelse, og du kan nyde døgnets måltider i hotellets restaurant, hvor du bliver introduceret for lækre internationale retter. Hotel Thinggaard og Sydthy Kurbad har indgået et samarbejde, så du kan kombinere et skønt ophold med spa og wellness. På kurbadet kan du nyde forskellige saunaer og dampbade eller det unikke massagebassin med stjernehimmel. Foruden kurbadet har du mulighed for at benytte Sydthy golfklub eller Nationalpark Thy, der begge ligger i nærheden af hotellet.

Book ophold

AC Hotel Bella Sky Copenhagen – En spaoplevelse i højderne

Spaophold på Bella Sky

Det arkitektoniske Bella Sky er tilknyttet Bella centeret i Ørestad i København. Du kan her få lov til at tjekke ind på et af Skandinaviens største hoteller – med smuk udsigt over det pulserende København. Her er det kvaliteten der er i centrum, både når det kommer til rammerne, gastronomien og spaoplevelsen. I Bella Skys restauranter får du en madoplevelse, der er i særklasse, hvad enten det er på 1. eller 23. etage og i spa- og fitnessafdelingen kan du lade roen indfinde sig. Her tilbyder stedet alle de populære wellness og spa faciliteter så som tyrkisk dampbad og jacuzzi. Samtidig står personalet klar til at give dig de lækreste skønhedsbehandlinger, du kan blandt andet forkæles med ”Touch the Sky Massage & Scrub” der kombinerer bodyscrub og dybdegående kropsmassage.

Book ophold

Hotel Hesselet – Spaopholdet du ikke vil hjem fra

spaophold på hesselet

Beliggende i Nyborg, med den skønneste udsigt over Storebælt, bøgeskov og strand, danner Hotel Hesselet de perfekte rammer for dit spaophold i Danmark. På hotellet kan du vælge at booke dig ind på et enkelt værelse, et dobbeltværelse eller i en af de store suiter. Start dagen på Hotel Hesselet med en lækker morgenmadsbuffet, hvor smagsløgene glædes og tag efterfølgende en tur på golf- eller tennisbanen. Du kan dog også, uden problemer, bruge hele dagen i hotellets spa og wellnessafdeling. Her er der alt fra swimmingpool der er ideel til at få pulsen op med et par baners svømning, til sauna og boblebad, der indbyder til ren afslapning og nydelse. Du kan også forkæle dig selv med en af de lækre massage-behandlinger, som stedets to massører udbyder.

Book ophold

Hilton Copenhagen Airport Hotel

Det prisvindende Hilton Copenhagen giver dig mulighed for at tage væk fra hverdagen, til en verden af glamour og velvære, som var du en verdensstjerne. Du finder det enestående hotel blot få minutter fra Københavns Lufthavn og med et kvarter i metroen kan du stå i centrum af København. Her er alt det, et drømmeophold bør indeholde: suiter med panoramavinduer, restauranter med anretninger ud over det sædvanlige og Ni’mat spa. Sidstnævnte er en ren oase af velvære, hvor alt er designet og indrettet til at give dig den bedste spaoplevelse. Du kan nyde små forfriskninger i det komfortable sofaarrangement eller kræse for krop og sjæl med et aromadampbad, der vækker alle dine sanser. Når du har prøvet samtlige asiatisk-inspirerede behandlinger i Ni’mat spaen, kan du passende bruge aftenen på at nyde en kølig drink i den flotte executive lounge på øverste etage.

Book ophold

Vil du have mere inspiration til afslappende ophold? Så se de bedste danske slotsophold, og kom med på nogle af Danmarks dejligste badehoteller.