DiscoverOplevelser i naturen

Feriedestinationer til overkommelige priser i efteråret

At rejse i lavsæsonen har sine fordele, da efteråret tilbyder et bedre alternativ til sommermånederne med mere overkommelige priser. Fra flybilletter til ture og hoteller, har priserne tendens til at falde i denne periode, hvilket gør det til det perfekte tidspunkt at udforske et nyt sted. Hvis du leder efter en spændende, men overkommelig efterårsferiedestination, kan du overveje at planlægge en tur til steder som Mexico, Grækenland eller Montenegro. Mens mange af disse destinationer er budget-venlige året rundt, er efterårssæsonen endnu mere tegnebog-venlig og tilføjer bonus på køligere temperaturer og færre turist skarer.

Hold dig opdateret på hvert lands rejserestriktioner, før du bestiller. Vores dertil indrettede side oplyser nu også om de enkelte landes vaccinationsprocent, regler om mundbind, status for genåbning af restauranter/barer og meget mere. 

Husk på, at hvis du er på udkig efter ekstra forsikring for, at du er dækket, hvis dine rejseplaner ændrer sig eller bliver aflyst, så kan du kigge efter fleksible flybilletter uden ændringsgebyr samt ophold og billeje, der tilbyder gratis afbestilling, på vores site.

Mexico

Solnedgang over den smukke strand Playa Carizalillo i Puerto Escondido.

Mexico er et af verdens bedste steder til en ferie der er til at betale i efteråret. Da det er lavsæson, har du chancen for at nyde færre forsamlinger ved de mest populære seværdigheder og attraktioner, mens idylliske temperaturer gør det behageligt at udforske. Du kan stadig planlægge en strandferie med nedsatte priser på populære destinationer som Cancun og Puerto Vallarta. Alternativt kan du vælge storbyseværdigheder i Mexico City, udforske foodiescenen i Oaxaca eller svømme i Cenotes i Tulum.

Find fly til Mexico

Find ophold i Mexico

Grækenland

Fantastisk udsigt over en afsides kirke på en klippe ved havet på Kreta.

Grækenland tilbyder en lokkende blanding af smukke øer, lækre madoplevelser og solskin året rundt. Mens mange rejsende drømmer om somre i Grækenland, kan du lære landet at kende som en lokal i efterårssæsonen uden røde tal på bankkontoen. Dens varme vand er stadig behageligt nok til at svømme, mens druer høstes i september og gør det til et perfekt tidspunkt at udforske lokale vingårde. Øerne er roligst i løbet af denne tid, med Korfu, Kreta og Rhodos som nogle af de mest populære destinationer uden for højsæsonen. 

Find fly til Grækenland

Find ophold i Grækenland

Estland

Skyline udsigt over den smukke by Tallinn i Estland.

Efteråret er en fantastisk tid til at udforske Estland, da sommervarmen er forsvundet i dette charmerende baltiske land. Nyd det spektakulære efterårslandskab i hovedstaden Tallinn sammen med dens velbevarede middelalderlige arkitektur og fotogene brostensbelagte gader. Hvis du føler dig eventyrlysten, kan du tage på roadtrip og udforske Estlands uberørte vildmark, smukke kystlinje og skovklædte nationalparker. Du finder overkommelige hotelpriser i Tallinns UNESCO-listede gamle bydel, hvilket gør det nemt at udforske denne fortryllende destination på et budget. 

Find fly til Estland

Find ophold i Estland

Ecuador

Spektakulær naturudsigt på Ecuadors Galapagosøer.

Ecuador er måske lille i størrelse, men denne top efterårsdestination slår fra sig med sin lange liste over imponerende seværdigheder. Denne lille andinske nation er primært kendt for Galapagosøerne, men du finder en lang liste over utrolige UNESCO-listede byer, aktive vulkaner og frodige landskaber, der er værd at udforske. Fra den tropiske Amazonas regnskov til de snedækkede toppe af Andesbjergene kan dette land prale af et blændende udvalg af naturlige vidundere. Bedst af alt er det en fantastisk budgetdestination. 

Find fly til Ecuador

Find ophold i Ecuador

Montenegro

Luftfoto af Budva og den solrige adriatiske kyst i Montenegro.

Som en af de destinationer i Europa med de mest overkommelige priser er Montenegro et behageligt land at besøge om efteråret. Start med at udforske den befæstede by Kotor for at opleve dens spektakulære udsigtspunkter, da denne lille Adriaterhavsby ligger på kanten af en malerisk fjordlignende bugt. Tag derefter en slentretur på de pittoreske strande i Budva, se århundredgamle fæstninger i Herceg Novi eller deltag i raftingture i Tara Canyon. Hvis du har ekstra tid, skal du tage en bådtur på Skadar-søen, den største ferskvandssø på Balkan. 

Find fly til Montenegro

Find ophold i Montenegro

Budgetvenlige efterårsferier

Disse attraktive rejsedestinationer i efteråret appellerer til din tegnebog og rejsefeber og er perfekte til en ferie i lavsæsonen. Ikke nok med at du vil finde nedsatte priser, du får også chancen for at nyde perfekt vejr og et utroligt landskab. 

Relateret
5 familievenlige efterårsdestinationer
Læsetid: 4 min.

5 familievenlige efterårsdestinationer