Kontakt os

Er du interesseret i en karriere hos momondo på den ene eller anden måde? Du kan finde alle vores kontaktoplysninger nedenfor, så du kan få fat i den rette person.

Brugerfeedback

Hvis du har feedback eller spørgsmål, kan du finde mere information under Hjælp. Hvis du ikke kan finde et svar i hjælpesektionen, kontakt os venligst.

Overnatningssteder

momondo henter sit hotelindhold hos KAYAK. Hvis du udlejer en ejendom, er hotelmanager eller tilbyder andre former for overnatning, og du ønsker at registrere din ejendom på momondo, kan du finde mere information på siden Hotelejere. Her kan du også foretage ændringer til ejendomme, der allerede er registreret.

Karriere hos momondo

Hvis du er interesseret i at blive en del af momondos team og hjælpe os med at åbne vores verden, kan du se mere under Jobs.

Presse

Hvis du har pressehenvendelser, se venligst siden Presse for mere information.

Affiliate-program

Hvis du er en forlægger, der ønsker at blive tilknyttet momondos affiliate-program, gå venligst til vores Affiliate-program.

Annoncering og salg

Hvis du er interesseret i salgsmuligheder via annoncering og medier, send venligst en e-mail til bdcontact@kayak.com.

Bliv registreret på momondo

Hvis du driver et flyselskab eller et online rejsebureau, og er interesseret i at blive registreret på momondo, bedes du kontakte os på bdcontact@kayak.com

Samarbejde

Hvis du driver en organisation, en kommerciel platform eller et medie, eller hvis du er en influencer, der er på udkig efter samarbejdsmuligheder med momondo, bedes du kontakte os på brandpartnerships@kayak.com


Lidt om momondo

Hvordan fungerer momondo, og hvorfor er det gratis for dig?

Få de bedste tilbud

Vi søger efter og sammenligner aktuelle priser på flyrejser, hoteller og lejebiler, så du kan finde de billigste, hurtigste og bedste rejsetilbud

100% prisgennemsigtighed

De flypriser, du ser, er ikke påvirket af dine søgninger, uanset hvor mange gange du søger. Vi anvender ikke cookies til at justere eller hæve priserne.

Gratis og troværdig

Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge, vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer, og vi er blevet anbefalet af CNN, The New York Times og Frommer's