DiscoverOplevelser i naturen

5 familievenlige efterårsdestinationer

Efteråret er det perfekte tidspunkt at planlægge en familieferie takket være ideelle temperaturer og færre turister. I stedet for de typiske familiedestinationer, hvorfor så ikke trække dig tilbage til en alternativ destination som Belize eller Island i år? På denne måde kan du skabe uforglemmelige minder på uventede steder og nyde bucket list-aktiviteter sammen som eventyrfyldte roadtrips, møder med vilde dyr og kulturelle fordybelser. Mens det er fristende at vælge klassiske familieferiedestinationer, vil disse alternative børnevenlige destinationer ryste din rutine op i efteråret og give dig mulighed for at oprette forbindelse igen som en familie. 

Hold dig opdateret på hvert lands rejserestriktioner, før du bestiller. Vores dertil indrettede side oplyser nu også om de enkelte landes vaccinationsprocent, regler om mundbind, status for genåbning af restauranter/barer og meget mere. 

Husk på, at hvis du er på udkig efter ekstra forsikring for, at du er dækket, hvis dine rejseplaner ændrer sig eller bliver aflyst, så kan du kigge efter fleksible flybilletter uden ændringsgebyr samt ophold og billeje, der tilbyder gratis afbestilling, på vores site.

Aruba

Aruba er en lille hollandsk caribisk ø, der er et sandt strandparadis med kilometer af perlehvide sandstrande og krystalklart vand. Med varmt, tropisk vejr året rundt er denne azurblå oase det perfekte sted for børnefamilien, der har brug for at komme væk fra det hele. Udnyt mennesketomme kystlinjer, roligt vand til snorkling-eskapader og børnevenlige feriesteder designet til stressfrie familieferier. 

Find fly til Aruba

Find ophold på Aruba

Mexico

Mexico er den perfekte destination for familier og tilbyder en lokkende kombination af smukke strande, udendørs eventyr og kulturelle udflugter. Det er både sikkert og overkommeligt prismæssigt, med en lang liste over steder at udforske, fra byer med snedækkede bjergbaggrund til smukke stranddestinationer. Nyd din morgensnorkling ved kysten, udforsk derefter gamle ruiner om eftermiddagen og afslut din dag med at spise lækker street food. 

Find fly til Mexico

Find ophold i Mexico

Belize

De gamle maya-ruiner Altun Ha i Belize.

Belize er en out-of-the-box destination for familier, der elsker udendørsliv, og er hjemsted for nogle af verdens bedste snorklingssteder. Gemt mellem Mexico og Guatemala i Mellemamerika, kan Belize prale af gamle maya-huler, eksotiske naturreservater og forskelligt undersøisk havliv ved Belize Barrier Reef og Blue Hole. Med solskin året rundt bliver familier forkælet her med badestrande og tropiske caribiske landskaber.

Find fly til Belize

Find ophold i Belize

Island

Et godt sted for naturelskende familier; Island er fyldt til randen med imponerende naturlige vidundere. Tag på en familie roadtrip til isbjerge, pools der fodres af termiske varme kilder og fascinerende vandfald, og se om du kan se det magiske nordlys om natten. Familier kan tage en dukkert i de geotermiske pools, deltage i et hvalsafari eller komme tæt på det lokale dyreliv, såsom islandske heste og farverige lunder. Efteråret byder ikke kun på milde temperaturer, men også spektakulært sæsonmæssigt løv. 

Find fly til Island

Find ophold i Island

Puerto Rico

Turkis vand og smuk kystlinje i San Juan, Puerto Rico.

Puerto Rico er en solbeskinnet ø kendt for sine sandstrande og tilbyder en række aktiviteter for familier. Om efteråret kan du svømme og snorkle på pittoreske strande, udforske historiske forter i San Juan eller tage på vandretur på et vandfald i El Yunque-regnskoven. Tilmeld dig en kajakudflugt i en bioluminescerende bugt eller ta en slentretur gennem San Juans farverige gader, og stil derefter appetitten med lækre lokale retter som f.eks. “Chicharrones de pollo” (stegt kylling). 

Find fly til Puerto Rico

Find ophold i Puerto Rico

 

Familievenlige efterårsferier

I stedet for din typiske familieferie, skal du i år planlægge en tur til et uventet sted. Disse destinationer tilbyder endeløse eventyr for hele familien kombineret med masser af muligheder for at nyde fantastisk natur uden folkemængderne. 

Relateret
17 familievenlige feriedestinationer
Læsetid: 19 min.

17 familievenlige feriedestinationer