DiscoverRejseoplevelser

7 gode destinationer til en tøsetur med veninden

Er du ved at lægge planer for din næste rejse? Og går du med tanker om at det skal være i selskab med en god veninde? Perfekt! Så venter der helt sikkert en skøn og sjov tøsetur forude. Den eneste udfordring kan muligvis være valget af destinationen. Derfor har vi fundet 7 gode bud til dig, der gerne vil have en masse oplevelser med din veninde – hvad enten I er til strandhygge, fest eller storbyferie.

Paris, Frankrig

 

“Paris is always a good idea”, har smukke Audrey Hepburn engang sagt og det er vist de færreste, der kan sige hende imod. Hvis I er til hyggelige fortovscaféer og shopping i verdensklasse, så er Paris den helt rigtige destination til en tøsetur. Nyd en espresso og en frisk croissant på en af de klassiske fortovscaféer og nyd den parisiske stemning. Lej en Vespa og kør på eventyr i de charmerende parisiske gader, eller tag på sightseeing til Eiffeltårnet og triumfbuen – opleves det bedre end i selskab med din veninde?

Paris er selvfølgelig også modens by og et sandt mekka for alle med kærlighed til mode og design. Gå byen tynd med din veninde og fyld hænderne med lækre modevarer fra for eksempel Hermés og Yves Saint Laurent. Se også hvilke barer I bør besøge, når I skal ud i Paris.

Oplevelser og seværdigheder I ikke vil gå glip af i Paris

 • Louvre muséet – Kunstens storslåede palads
 • Notre Dame – Den majestætiske katedral
 • Latinerkvarteret – De hyggeligste gader og stræder
 • Printemps Haussmann – Det traditionsrige stormagasin
Find fly til Paris

Marrakech, Marokko

 

Hvis du endnu ikke har hørt om det eventyrlige Marrakech, så er det på tide at åbne op for øjne og ører, for i løbet af de seneste år er den marokkanske by blevet en ekstremt populær destination.

Marrakech er en oplagt destination til en venindeferie, og I kan her forvente et væld af forskellige oplevelser, både de trendy, de kreative og de kulturelle. Tag tid ud til at slentre rundt i byens smalle gader og stræder, der byder på hyggelige fortovscaféer og finurlige lokale butikker. Arkitekturen i byen er utroligt betagende og de smukke bygninger og udsmykninger ses ikke andre steder. Den smukke by er præget af fascinerende paladser, moskéer og markedspladser, hvor der handles med stort set alt, man kan forestille sig.

Oplevelser og seværdigheder I ikke vil gå glip af i Marrakech

 • Djemaa El Fna – Den farvestrålende markedsplads
 • Souken – Det gamle handelskvarter
 • Koranskolen – Læring blandt detaljer og udsmykninger
 • Koutoubia moskeen – Den fascinerende moské med 70 meter høj minaret

Få flere af vores bedste tips til hvad du skal opleve i Marrakech.

Find fly til Marrakech

Barcelona, Spanien

 

Tag på venindeferie til den forførende spanske storby Barcelona. For behøver man egentlig mere end forfriskende sangria, tapas og gode veninder? Umiddelbart er Barcelona opskriften på den perfekte tur med veninderne og et safe choice, de fleste kan blive enige om at rejse til. Den vidunderlige by har nemlig de bedste muligheder for at kombinere badeferie med storbyferie.

Barcelona er også fantastisk, hvis du er lidt en shopaholic. Her kan du tage veninderne i armen og besøg de populære spanske shoppinggader, der i den grad indbyder til en ny garderobe. Nyd en aften på stranden, med håret slået ud, et glas Cava i hånden og fortryllende udsigt over Middelhavet.

Oplevelser og seværdigheder I ikke vil gå glip af i Barcelona

 • Ramblaen – Boulevarden i hjertet af byen
 • Montjüic-højen – Fænomenal udsigt ud over Barcelona og Middelhavet
 • Barceloneta-stranden – Den gyldne sandstrand
 • Tapas restauranter – traditionsrige specialiteter
Find fly til Barcelona

Phuket, Thailand

 

Det er ikke mange årtier siden den Thailandske ø Phuket, var en stille ø, kun bestående af små fiskerlejer spredt ud på øen. Med tiden er øen dog blomstret op og i dag er Phuket et yndet feriemål for turister fra hele verden – og en oplagt destination at drage af sted til på venindeferie, hvis det skal være lidt mere eksotisk.

I Thailand kan I let glemme tid og sted på de smukke strande og med strålende sol samt en eksotisk drink i hånden, selvfølgelig serveret i en frisk plukkede kokosnødder. Oplev et ægte undervandseventyr med din veninde på et dykkerkursus eller smag jer igennem det thailandske køkken. Det er bestemt også værd at besøge de gamle landsbyer og få et indblik i de lokales hverdag.

Oplevelser og seværdigheder I ikke vil gå glip af på Phuket

 • Patong Beach på Phuket – Strandliv og badeby
 • Phukets gamle indre bydel – Shopping og byture
 • Det sydlige Phuket – konkylier, seafood og søsigøjnere
 • Perlefarme – et ægte perle eventyr
Find fly til Phuket

Sardinien, Italien

 

Pizza og sublime vine i uendelige mængder – alene dét burde absolut være grund nok til at drage med veninden til den italienske ø, Sardinien! Sæt tænderne i en ægte italiensk pizza på en hyggelig restaurant i den charmerende by Alghero, tæt på både bymidten og ikke mindst på strand og azurblåt vand.

Sardinien er en paradisø, hvis I drømmer om en aktiv tøsetur. Her finder du de ideelle rammer for en imponerende vandretur i øens smukke natur, med fascinerende grotter og højdedrag, der byder på udsigt over den frodige ø og Middelhavets klare vand.

Oplevelser og seværdigheder I ikke vil gå glip af på Sardinien

 • Olbia – Olbia er øens næststørste by
 • Cagliari – Sardiniens hovedstad
 • Costa Smeralda – Smaragdkysten
 • Neptuns Grotte – Drypstensgrotte
Find fly til Sardinien

Amsterdam, Holland

 

Nordens Venedig – Amsterdams andet navn og henvisning til de mange smukke kanaler, der går gennem den særlige by. Tag på gåture langs kanalerne og fryd dig ved synet af de flotte kanalhuse og blomsterudsmykkede husbåde, der pynter i kanalerne. Amsterdam er en alsidig by, med underholdning og oplevelser til enhver – en perfekt destination til en tøsetur.

Besøg de ikoniske coffeeshops – du finder dem let ved bare at gå efter lugten, tag forbi de spændende gallerier og museer eller tag ud i Amsterdams meget festlige natteliv. Se også hvilke hyggelige kvarterer I ikke vil gå glip af i Amsterdam.

Oplevelser og seværdigheder I ikke vil gå glip af i Amsterdam

 • Anne Franks hus – Det personlige glimt tilbage til 2. verdenskrig
 • Rijksmuseet – De klassiske Amsterdam seværdigheder for en kunstelsker
 • Diamant museet – En hver kvindes drøm
 • Eksperimentarium Nemo – den lærerige legeplads
Find fly til Amsterdam

Stockholm, Sverige

 

Er I til stemningsfyldte slentreture, spændende seværdigheder og gode shopping muligheder, så er et oplagt bud på en venindeferie skønne Stockholm. Du behøver nemlig ikke drage langt væk for at få en oplevelsesrig tur. Tag til bydelen Södermalm, der emmer af liv og er et paradis for dig, der har næse for de gode genbrugsfund, da du her finder et hav af genbrugsbutikker og marskandisere. Oplev det gamle Stockholm i Gamla stan, og bliv fortryllet af den smukke by med de brostensbelagte gader, antikke huse og stokroser langs husmurene.

Oplevelser og seværdigheder I ikke vil gå glip af i Stockholm:

 • Gamla Stan – Middelalderkvarteret
 • Drottningholm slott – Slottet på UNESCO’s liste over verdens kulturarv
 • Djurgården – Stockholms parkø
 • Norrmalm – Stockholms travleste forretningsområde

Gør turen billigere ved at nyde godt af Stockholms gratis oplevelser og seværdigheder.

Find fly til Stockholm
Find flere gode ideer til en ferie med veninden, som f.eks. et wellnessophold i Danmark eller se hvor I kan rejse hen på en billig venindeferie
Relateret
barcelona
Læsetid: 6 min.

Gode råd, når du rejser med teenagere

AUSTRIA_SAALBACH_THEME_SKIING
Læsetid: 10 min.

8 gode steder til en skiferie i Østrig