Mere om os

Momondo A/S is a public limited company under Danish law with headquarters in Copenhagen

Postadresse

Farvergade 10, 1 DK-1463 Copenhagen K Denmark

Tlf.

+45 33378080

E-mail

feedback@momondo.com

Momondo A/S er registreret i Det Centrale Virksomhedsregister med CVR-nr. 20181397.

CVR-nr.: DK 20181397.

Kontakt

Momondo A/S Farvergade 10, 1 DK-1463 Copenhagen K Danmark

Virksomhedsregistrering Danmark, CVR 20181397

Husk

Vi er ikke et rejsebureau, og vi sælger ikke billetter. Kontakt rejseselskabet eller flyselskabet, hvis du har spørgsmål om en booking

Information i henhold til forordning (EU) 2022/2065 (DSA)

Vores eneste kontaktpunkt i henhold til artikel 11 i DSA er kontaktformularen her. Meddelelser kan sendes på dansk eller engelsk.

Vores juridiske repræsentant i henhold til artikel 13 DSA er Momondo A/S, Farvergade 10, DK-1463 København K, CVR DK 20181397, feedback@momondo.com.

I overensstemmelse med vores forpligtelser under EUs forordning om digitale tjenester, vurderer vi, at det gennemsnitlige antal modtagere* af vores tjeneste (herunder KAYAK, momondo, HotelsCombined, SWOODOO, checkfelix, Cheapflights, roomsearch) i EU fra 2023-08-01 til og med 2024-01-31 er et godt stykke under 45 millioner.

Dette er kun et estimat, og er baseret på de data, der er tilgængelige for os i øjeblikket samt den begrænsede vejledning i forordningen om digitale tjenester (“DSA”). Det er påkrævet under DSA, at dette estimat publiceres. Det bør ikke bruges til andre formål. De metoder, der er brugt til at estimere det gennemsnitlige antal modtagere pr. måned ifølge DSAs definition, kræver signifikant vurdering og designinput, er underlagt data og andre begrænsninger, og er konstant underlagt statistisk variation og usikkerhed. Dette estimat kan revideres opad eller nedad, da vi udvikler vores fremgangsmåde, og som svar på EU-kommissionens publikation om metode.

Vi henviser til Booking Holdings Inc. Investor Relations for målinger, som vi anser for relevante for vores firma.

* "modtager af tjeneste" defineres i forordningen om digitale tjenester (DSA) som "en hvilken som helst juridisk person, der bruger en formidlende tjeneste, især med formålet at søge efter oplysninger og gøre dem tilgængelige." Dette kræver, at brugere, for hvilke oplysninger er vist gennem vores tjeneste, medregnes, selvom denne bruger ikke gennemførte en transaktion.

For oplysninger om rangering, anbefalingssystemer, rapportering af ulovligt indhold og vores politik for indholdsmoderering, se siden Sådan fungerer vi.

Information i henhold til art. 11 i forordning (EU) 2019/1150

Vi kan give følgende oplysninger om vores interne klagehåndteringssystems funktion og effektivitet i henhold til forordning (EU) 2019/1150:

Antal klager indgivet i alt: 0
Primære type af klager: Ikke relevant
Gennemsnitlig tid til behandling og håndtering af klager: Ikke relevant
Resultat af klager på et samlet grundlag: Ikke relevant

Senest opdateret: januar 2024.


Lidt om momondo

Hvordan fungerer momondo, og hvorfor er det gratis for dig?

Få de bedste tilbud

Vi søger efter og sammenligner aktuelle priser på flyrejser, hoteller og lejebiler, så du kan finde de billigste, hurtigste og bedste rejsetilbud

100% prisgennemsigtighed

De flypriser, du ser, er ikke påvirket af dine søgninger, uanset hvor mange gange du søger. Vi anvender ikke cookies til at justere eller hæve priserne.

Gratis og troværdig

Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge, vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer, og vi er blevet anbefalet af CNN, The New York Times og Frommer's