Afbudsrejser til Kreta

Afbudsrejser > Kreta

Her hos momondo har vi gjort det let for dig at få et overblik over de forskellige afbudsrejser til Kreta, ved at samle de bedste tilbud fra de velkendte og populære rejseselskaber.

All inclusive afbudsrejser til Kreta

Kreta er en fantastisk ø, der er fyldt med historie og skønne charmerende byer, hvor flotte strande møder det krystalblå vand fra Middelhavet. Vil du rejse af sted i højsæsonen, såsom i skolernes ferie, vil du oftest blive præsenteret for de højeste priser, men dette er der en vej udenom, hvis du har lidt tålmodighed. At finde billige rejser i højsæsonen til både Vest- og Østkreta kan nemlig gøres, hvis du vender blikket mod de mange afbudsrejser de forskellige rejsebureauer sælger.

Find din næste afbudsrejse til Kreta

Hvis man er ude i sidste øjeblik og gerne vil gøre en rigtig god handel på en skøn ferie, kan det til tider være svært at finde en god pris på rejsen. Men med afbudsrejser er det en anden snak, da det lige præcis her er kort før rejsen du finder de skarpeste priser på de restpladser andre har meldt afbud på. Det er specielt i sommerhalvåret, at der er mange rejser til Kreta. Dette betyder også, at der lettere kan være tomme hotelværelser og flysæder, som de forskellige rejseselskaber er villige til at sælge til rigtig gode priser i sidste øjeblik.

Så hvis du kan vente med at slå til, kan du altså finde rigtig gode afbudsrejser til Kreta, hvad enten du leder efter en romantisk parrejse til Østkreta eller en skøn all inclusive ferie med børn på Vestkreta. Her hos momondo har vi gjort det let for dig at få et overblik over de forskellige afbudsrejser til Kreta, ved at samle de bedste tilbud fra de velkendte og populære rejseselskaber. Kreta er Grækenlands største ø og har i mange år været en af de mest populære rejsemål i Grækenland. På Kreta findes der nemlig noget for enhver. Rejser du med børn kan du nyde gode luksushoteller med all inclusive, hvor børnene kan være med til forskellige aktiviteter, 

imens du nyder solen på en af de mange fine strande. Er du til romantik og total afslapning, findes der også mange hoteller langt væk fra børn og larm, hvor du kan koble fuldstændig af.

For dig der godt kan lide at være aktiv på ferien, er et besøg i den smukke Samariakløft et absolut must. Her kan du vandre igennem den smukke dal imens en guide kan fortælle om de mange spændende planter som du kan støde på i det behagelige klima på øen. Der er også masser af historie på øen, hvor en af de mest besøgte templer er Knossos. Her kan du rejse tilbage i tiden og lære mere om den spændende græske historie, der er fyldt med spænding, krig og heroiske historier om guder.

Når man tager på en afbudsrejse til Kreta er et andet must også at nyde den skønne græske mad. I alle byer på øen findes der et bredt udvalg af autentiske græske restauranter, hvor man kan få en lækker græsk salat, nyde god tzatziki eller smage på en friskfanget blæksprutte. Hvis det bliver lidt for varmt kan I skylde det ned med et afkølet glas lokalt vin eller en Frappe, som er grækernes afkølede kaffespecialitet.

Afbudsrejser til Kreta med dit favorit rejsebureau

Cookies

momondo.dk anvender cookies til analyse og genkendelse

Læs mere

luk