Afbudsrejser til Kroatien

Afbudsrejser > Kroatien

Kroatien er landet med krystalklart vand, en venlig befolkning og gode kulinariske oplevelser. Kroatien er også landet, hvor pengene rækker lidt længere, og vælger I afbudsrejser til Kroatien får I endnu mere ferie for de samme penge.

All inclusive afbudsrejser til Kroatien

Kroatien er altid dejlig, og byder på mulighed for en skøn sol- og badeferie med de mange smukke strande, og det dejlige blå vand. I finder også mange historiske steder og smukke byer. Tag på weekendtur eller vælg en charterferie til en af landets skønne øer. I kan også vælge et krydstogt i den smukke skærgård, hvor naturen har sin helt egen charme. Landet har et rigt udvalg af skønne vine og god mad til langt billigere priser end i resten af Europa. Nyd den skønne natur, og svøm i Adriaterhavets rene, krystalblå vand, når du vælger en afbudsrejse til Kroatien

En rejse til Kroatien giver jer mulighed for at vælge mellem mange skønne rejsemål. I bør udvælge jeres rejsemål efter, hvorvidt I rejser med børn, vil have all inclusive eller vil have en charterferie med masser af solbadning.

Makarska er den smukke riviera, som er fyldt med hyggelige, små byer, hvor cafélivet går hånd i hånd med sol og strand. Øen Hvar er blot en af de mange øer, som Kroatien byder på. Den solsikre ø ved Adriaterhavskysten er populær, og byder på et hav af oplevelser og muligheder. Det samme gør Dubrovnik, som nok er Kroatiens mest historiske by. Her får man virkelig en fornemmelse af, hvordan det oprindelige Kroatien tog sig ud. Byen byder på små, smalle gader og mange vidunderlige bygninger, som er en oplevelse i sig selv.  Dubrovnik er ikke uden grund optaget på UNESCOs Verdensarvsliste.

På Istrien, den kroatiske halvø, finder I også mange spændende rejsemål. Her ligger blandt andet de populære byer Pula, Prec og Rivinj. I kan opleve, hvordan den almindelige kroater lever sit hverdagsliv, men I kan også glæde jer over de mange historiske seværdigheder. Og sidst men ikke mindst giver en charterferie til Istrien mulighed for at nyde Kroatiens dramatiske og meget varierede natur.

 

Fuld valuta for pengene med afbudsrejser til Kroatien

Afbudsrejser til Kroatien giver jer mulighed for at nyde madkulturen og de skønne vine, uden at I behøver at føle jer ruinerede. Priserne er stadig lave, og I får derfor ofte en billig ferie, hvis I sammenligner med mange andre rejsemål. Samtidig får I mulighed for at nyde solen fra en af de mange klipper, som landet består af. I kan også opleve strande med fine småsten, som I kan bade fra. Og desuden har mange af de populære byer lavet praktiske moler, hvor I via stiger kan komme ned i det skønne vand. I kan også dyrke mange former for vandsport, og der er ligeledes rig mulighed for at besøge en af landets mange vingårde. Selv om I vælger en last minute rejse, får I rig mulighed for at benytte jer af de mange udflugter enten til lands eller til vands.

afbudsrejser til Kroatien

Cookies

momondo.dk anvender cookies til analyse og genkendelse

Læs mere

luk