Værd at vide om coronavirus (COVID-19) og rejseaktivitet – læs mere

Læs mere

Forårsferie i Danmark

Vejret bliver varmere, og træer og blomster begynder at springe ud overalt – kan du mærke det i luften? Udnyt alle forårets helligdage til at tage en længere ferie og opdag en side af Danmark, som du ikke kender. Få masser af ideer her og planlæg dit forår.

Udforsk Danmarks uopdagede vidundere

Vær ærlig – har du nogensinde besøgt Strynø i maj?Nu har du chancen. Byerne nedenfor er nøje udvalgt på grund af deres mindre størrelser og status som relativt ukendte, selvom de har masser at byde på.

Tusindvis af overnatningssteder venter på at byde dig velkommen

Hvilken slags ophold dagdrømmer du om: et romantisk værelse på en kro til to, en rummelig lejlighed til hele familien eller måske et hjemligt sommerhus at slappe af i efter en lang gåtur? Vi har alle former for indkvartering – nedenstående er blot et lille udvalg.

Kendt hotelkæde

Her får du høj kvalitet, hjemlig atmosfære og måske endda loyalitetspoint.

Find et værelse

Sommerhuse

Perfekt til hele familien. Tag på lange gåture og udforsk området, og nyd resten af dagen foran pejsen.

Find et sommerhus

Ferielejligheder

Ofte i hjertet af byen og med dit eget køkken.

Find en lejlighed

Bed & Breakfast

Nyd den friske luft og landlige omgivelser fra dit eget indbydende, private værelse.

Find en Bed & Breakfast

Kombiner din forårs-staycation med golf

Når vejret bliver varmere og foråret gør entré, er en golfrunde utroligt lokkende. Tag et kik på disse populære golfdestinationer og kombiner din forårs-staycation med et nyt golfeventyr!

Beskyt dig selv og andre mod COVID-19

Bliv hjemme hvis du er syg, hold afstad, vask dine hænder og brug mundbind i situationer, hvor der ikke kan holdes afstand. Host og nys i ærmet, og undgå at røre ved øjne, næse og mund. Golf, som foregår udendørs med store afstande, er en af de sikreste fritidsaktiviter, man kan bruge sin tid på i øjeblikket. Du skal sikre dig, at den golfbane du besøger, følger restriktionerne. Vis hensyn til andre og vær forsigtig. Pas godt på dig selv. Læs mere.
I samarbejde med

Ved du, hvor du skal hen – men ikke hvordan?

Det er ikke noget problem. Vi har lejebiler parat til at køre dig til din perfekte påskedestination. Find et godt tilbud på en lejebil nær dig.

Få mere inspiration til en uforglemmelig ferie i Danmark

Vi har en hel side fuld af ideer til, hvad du kan lave og hvor: Vandreture, strande, aktiviteter og tips og tricks til hele familien – så du kan gøre din ferie lige så fuld af aktiviteter eller afslappende, som du ønsker.

Genopdag Danmark

Destinationerne er nøje undersøgt og udvalgt baseret på deres unikke kvaliteter og nuværende fordel ved at være mindre kendte destinationer. Kommuner kan indføre nye restriktioner fra den ene dag til den anden, så inden du bestiller, skal du sørge for at tjekke rejsevejledningen fra destinationens lokale og nationale sundhedsmyndigheder på deres respektive officielle websites. Du kan også besøge vores side dedikeret til COVID-19-pandemien øverst på denne side for mere information.

LinkedInWhatsApp