Hoteller i Hjørring

Find de bedste tilbud på 152 hoteller i Hjørring, Danmark

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Hjørring

Der er mange skønne hoteller i Hjørring. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Hjørring

Sankt Olai Kirke
Sankt Catharinae Kirke
Vendsyssel Historical Museum

Er der ledige hoteller i nærheden af Sankt Olai Kirke?

momondo-brugere har anbefalet 9 hoteller til brugere, som gerne vil bo i nærheden af Sankt Olai Kirke. Hoteller i dette område har en gennemsnitspris på 721 kr. pr. nat. Disse priser kan ændres afhængigt af flere faktorer, f.eks. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Sankt Olai Kirke er normalt 3% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Hjørring, som ligger på 695 kr..

Hoteller i nærheden af Sankt Olai Kirke

Er der ledige hoteller i nærheden af Sankt Catharinae Kirke?

Gennemsnitsprisen på hoteller i nærheden af Sankt Catharinae Kirke ligger på 721 kr. pr. nat. Af de hoteller anbefaler momondos brugere 9 hotellerne nedenfor til dem, som gerne vil bo i området. Da Sankt Catharinae Kirke er mere populær på nogle tidspunkter på året end andre, kan priserne variere, afhængigt af hvornår du planlægger at rejse. Hoteller i nærheden af Sankt Catharinae Kirke er normalt 3% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Hjørring, som ligger på 695 kr..

Hoteller i nærheden af Sankt Catharinae Kirke

Er der ledige hoteller i nærheden af Vendsyssel Historical Museum?

Nedenfor ses de 9 hoteller, som anbefales af brugere i området omkring Hjørring, der er tættest på Vendsyssel Historical Museum. Gennemsnitsprisen i nærheden af Vendsyssel Historical Museum ligger på 721 kr./nat, men priserne varierer afhængigt af flere forskellige faktorer, bl.a. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Vendsyssel Historical Museum er normalt 3% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Hjørring, som ligger på 695 kr..

Hoteller i nærheden af Vendsyssel Historical Museum

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Hjørring

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Hjørring
Lavsæson
november
Højsæson
september

Det billigste tidspunkt

50%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

20%

forventet prisstigning

Pris
224 kr. - 559 kr.
Dyreste dag på ugen
tirsdag
Billigeste dag på ugen
fredag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

441 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

540 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger


Rejsetips til Hjørring

Vores bedste tips til Hjørring

Hvordan finder man et billigt hotel i Hjørring?

Sommermånederne er højsæsonen for turister i Hjørring, og det er derfor også her du typisk finder de højeste priser på hotellerne. Vil du gerne spare penge på dit hotelophold, kan du derfor først og fremmest overveje at besøge byen uden for de mest populære måneder. Dernæst kan du kigge efter byens forskellige Bed & Breakfast eller hostel hvor priserne ofte er lavere.

 

Kan man rejse til Hjørring på budget?

Det behøver ikke være dyrt at holde ferie i Hjørring, og et sted du kan spare er ved at benytte byens billige eller sågar gratis aktivitetstilbud. Det er f.eks. muligt at tage på en guidet tur omkring sporet ved Odden, hvor du kommer gennem et landskab med herregårde og hører om flora og fauna. En byvandring er også oplagt, hvor de tre kirker Sankt Catharinæ Kirke, Skt. Hans Kirke og Skt. Olai Kirke danner rammen om historiske fortællinger af en lokal arkæolog. Hvis du ønsker lidt godt til ganen og maven, så er et besøg i den gamle købmandsbutik i autentiske rammer en oplagt idé.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Hjørring?

Du kan uden problemer benytte bentøjet når du skal opleve Hjørring by. Det gælder især, når du begiver dig rundt i midtbyen, hvor du nemt kan gå rundt i de forskellige sidegader og hen til byens attraktioner. Cykelleje er også en mulighed, da Hjørring ligesom andre danske byer er godt udstyret med cykelstier og særlige ruter. Har du ikke bil med, så er det nemt at tage bybussen ud i nogle af yderområderne, hvor en billet koster omkring 22 DKK.

Kan man booke hotel i Hjørring uden kreditkort?

Det er muligt at booke et hotel i Hjørring uden kreditkort.

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel i Hjørring?

I Danmark skal du være fyldt 18 år for at tjekke ind på et hotel.

Skal man lægge depositum på hoteller i Hjørring?

Der skal lægges et depositum ved ankomst i form af kontanter eller beløbet trukket på et kreditkort.

Parkering i Hjørring

Det er nemt og billigt at tage bilen med ind til Hjørring by, da kommunen byder på knap 2500 gratis offentlige p-pladser. Du skal dog huske at stille p-skiven og følge de forskellige skiltninger, der kan variere fra område til område. Hvis du ønsker at parkere i byens store shoppingcenter, så er de første 3 timer gratis.


Hvad koster et hotel i Hjørring pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Hjørring
3 stjerner
Hotel Phønix Hjørring
Mest for pengene

Hotel Phønix Hjørring

7,6

599 kr.

Se hoteltilbud

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Hjørring

Disse billige hoteller og vandrehjem i Hjørring har gode priser til det lille rejsebudget
Hotel Kirkedal

Hotel Kirkedal

462 kr.

Se hoteltilbud

Hoteller med mest værdi for pengene i Hjørring

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Hvor skal man overnatte i Hjørring?

Med sine 26.000 indbyggere er Hjørring den største by i Vendsyssel, og en populær destination når besøgende holder ferie i det nordjyske. Med smukke naturområder og gode handelsmuligheder er der altid noget at lave i området, ligesom der er et bredt udvalg af hoteller.

I tvivl om hvor du skal indlogere dig henne i Hjørring? Størrelsen på byen gør, at du mere eller mindre altid er tæt på centrum, uanset hvor du bor henne. For rejsende i bil kan det være belejligt at bo tæt på motorvejen, og i de tilfælde kan du med fordel finde et hotel i den sydlige del af byen, så det er nemt at komme nord- eller sydpå. Drømmer du om ægte landlig idyl med gamle huse, så er kvarteret omkring Nørregade lidt nord for centrum det perfekte sted at booke hotel i Hjørring, da du her er lige midt i den historiske bydel.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Hjørring

Som den største by i Vendsyssel kan du forvente masser af aktiviteter og oplevelser når du holder ferie i Hjørring. Foruden et rigt byliv med museer, caféer og butikker er der også mange uddannelsesinstitutioner samt adskillige sportsklubber. Det er alt sammen noget, som skaber masser af liv i byen.

Byens hovedåre er Østergade, hvor du finder en masse butikker og det summende byliv – men husk også at besøge de hyggelige sidegader. Det er også muligt at shoppe i byens nyere butikscenter kaldet Metropol, der også huser et bibliotek og turistservice på 1. sal. Er du til barer og sene aftener i byen, så skal du besøge området omkring Jernbanegade, hvor der også er forskellige spisesteder. Hvis du er til sporty aktiviteter, så kan der vælges mellem alt fra svømning i Vandhuset til kanoture på Uggerby Å. Det er også muligt at spille fodboldgolf, almindelig golf eller køre i gokart. Når det er tid til kulturmæssige oplevelser, så er Vendsyssel Kunstmuseum med moderne dansk kunst et spændende sted, og det nye Vendsyssel Teater fra januar 2017 er også et godt sted at få fornyet inspiration.


Rejseinformation: Hjørring

Hvor længe bor vores brugere i Hjørring?

Det gennemsnitlige ophold i Hjørring varer 1 night.

Hvad koster et hotel i Hjørring?

Hoteller i Hjørring tilbyder forskellige priser for deres værelser. Disse priser afhænger af faktorer såsom tilgængelighed, placering og faciliteter. I gennemsnit vil værelserne koste omkring 507 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Hjørring?

november er den billigste måned at booke et hotel i Hjørring. Priserne kan være 50% lavere end i højsæsonen, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Hjørring?

Hotelværelser i Hjørring er billigst torsdag og dyrest mandag.


momondos favorithoteller

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Hjørring