Udlejningsbiler fra Europcar i Teheran

Find og sammenlign gode tilbud på Europcar udlejningsbiler i Teheran

Teheran, Iran
5. dec. — 12. dec.
Teheran, Iran
tir. 5.12
Middag
tir. 12.12
Middag
Chaufførens alder:

Teheran Europcar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Europcar biludlejningssteder i Teheran, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Europcar

5 kontorer

Information om Europcar udlejningsbiler i Teheran

Har Europcar en lokation i Teheran Mehrabad Lufthavn?

Ja, Europcar har 3 lokationer i Teheran Mehrabad Lufthavn som er beliggende på Mehrabad Airport, Terminal 2 og Terminal 6.

Tilbyder Europcar gratis afbestilling af lejebiler i Teheran?

Der er gratis afbestilling af lejebil hos Europcar i Teheran. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Europcar.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Teheran?

Priser for biler i Teheran opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Teheran?

Der er 14 udbydere for biler i Teheran fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Teheran?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Teheran. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Teheran?

Alle førere, der lejer en bil i Teheran, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Teheran på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.