Udlejningsbiler fra Europcar i Teheran

Find og sammenlign gode tilbud på Europcar udlejningsbiler i Teheran

Teheran, Iran
13. dec. — 20. dec.
Samme aflevering
Teheran, Iran
tir. 13.12
Middag
tir. 20.12
Middag
Chaufførens alder:

Teheran Europcar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Europcar biludlejningssteder i Teheran, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Europcar

5 kontorer

Information om Europcar udlejningsbiler i Teheran

Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle Europcar udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres Teheran kunder og personale føler sig sikre, har Europcar også vedtaget disse ekstra politikker:
• Regler om "nul kontakt", som sikrer, at nøgler til køretøjerne forsegles enkeltvis i en konvolut, når de er blevet desinficeret

Ja, Europcar har 3 lokationer i Lufthavn: Teheran Mehrabad som er beliggende på Mehrabad Airport, Terminal 2 og Terminal 6.

Der er gratis afbestilling af lejebil hos Europcar i Teheran. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Europcar.