Udlejningsbiler fra Sixt i Toulouse

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Toulouse

Toulouse, Haute-Garonne, Frankrig
13. feb. — 20. feb.
Samme aflevering
Toulouse, Haute-Garonne, Frankrig
man. 13.2
Middag
man. 20.2
Middag
Chaufførens alder:

Sixt biludlejningstilbud i Toulouse, Occitanie

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

187 kr. - 792 kr.

Alle biltyper

556 kr. - 1.672 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i Toulouse, Occitanie er i juni når priserne er 187 kr. per dag i gennemsnit. 187 kr. per dag er 60% lavere end den gennemsnitlige årspris på 468 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i Toulouse. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i Toulouse, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Toulouse, Occitanie er i september når priserne er 405 kr. per dag i gennemsnit. 405 kr. per dag er 44% lavere end den gennemsnitlige årspris på 722 kr. for en Sixt Mellemstor udlejningsbil i Toulouse. Mens september nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Toulouse, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.


Toulouse Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Toulouse, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sixt

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,5

Comfort

6,5

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

6,5

Value

5,9

Information om Sixt udlejningsbiler i Toulouse

Sixt ønsker at deres kunder og personale i Toulouse skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Sixt indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Toulouse. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Ifølge sidste års data kan du forvente Sixt biludlejningspriser i Toulouse at være 683 kr. per dag i gennemsnit i marts.Det er dog ikke umuligt at finde priser helt ned til 586 kr. per dag fra Sixt på denne tid af året i Toulouse. Gennemsnitsprisen er typisk 4.778 kr. for en uges billeje fra Sixt i marts når man er i Toulouse.

Sixt har 1 lokation i Lufthavn: Toulouse Blagnac. Du vil finde Sixt beliggende på Parking P2 Loueurs.

Den mest populære type af bil at leje fra Sixt i Toulouse i marts er Standard udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 730 kr. per dag for Standard udlejningsbiler i marts, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 586 kr. per dag.

I Toulouse har Sixt 3 lokationer. 174 Avenue des Etats-Unis er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 47% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Toulouse fra Sixt, 174 Avenue des Etats-Unis lokationen.


Sixt biler i andre byer i Frankrig

Find Sixt tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Frankrig, som Paris, Marseille, og Lyon

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Toulouse

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Sixt? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Toulouse biludlejningsfirmaer