Udlejningsbiler fra Sixt i Paris

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Paris

Paris, Frankrig
30. okt. — 6. nov.
Samme aflevering
Paris, Frankrig
lør. 30.10
Middag
lør. 6.11
Middag
Chaufførens alder:

Sixt biludlejningstilbud i Paris, Île-de-France

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

181 kr. - 1.057 kr.

Alle biltyper

221 kr. - 731 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i Paris, Île-de-France er i september når priserne er 181 kr. per dag i gennemsnit. 181 kr. per dag er 49% lavere end den gennemsnitlige årspris på 355 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i Paris. Mens september nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i Paris, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Paris, Île-de-France er i februar når priserne er 229 kr. per dag i gennemsnit. 229 kr. per dag er 52% lavere end den gennemsnitlige årspris på 478 kr. for en Sixt Mellemstor udlejningsbil i Paris. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Paris, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Mellemstor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Sixt i Paris, Île-de-France er i marts når priserne er 383 kr. per dag i gennemsnit. 383 kr. per dag er 21% lavere end den gennemsnitlige årspris på 484 kr. for en Sixt Stor udlejningsbil i Paris. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Sixt i Paris, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Stor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Sixt i Paris, Île-de-France er i december når priserne er 202 kr. per dag i gennemsnit. 202 kr. per dag er 49% lavere end den gennemsnitlige årspris på 396 kr. for en Sixt SUV udlejningsbil i Paris. Mens december nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Sixt i Paris, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på SUV udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Sixt

205 kr./dag

25 nov. – 2 dec.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Sixt

211 kr./dag

25 nov. – 2 dec.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Sixt

226 kr./dag

25 nov. – 2 dec.
Chevrolet Sonic Sedan

Paris Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Paris, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
18 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,6

Comfort

8,5

Samlet

7,7

Afhentning/aflevering

7,6

Valuta for pengerne

7,7

Information om Sixt udlejningsbiler i Paris

 • Er det sikkert at leje en bil fra Sixt i Paris under COVID-19?

  Sixt ønsker at deres kunder og personale i Paris skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Sixt indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Paris. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Sixt i Paris koste i november?

  I november, kan du forvente at betale 376 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Sixt i Paris. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Paris fra Sixt var 127 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Sixt billeje i Paris i gennemsnit 2.631 kr. i november. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

 • Har Sixt en lokation i Lufthavn: Paris-Orly?

  I øjeblikket Sixt har 1 lokation i Lufthavn: Paris-Orly:
  Aeroport Orly-2.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Sixt når man er i Paris i november?

  Overvej Stor mellemklasse udlejningsbiler fra Sixt hvis du har brug for en udlejningsbil i Paris i november. Når du lejer Stor mellemklasse biler i november, kan du forvente gennemsnitspriser på 401 kr. per dag og helt ned til 170 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraSixt—Stor mellemklasse bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Sixt i Paris?

  Til en gennemsnitspris på 318 kr. per dag, er en Lille mellemklasse udlejningsbil fra Sixt i Paris det billigste valg. 18% af vores brugere som lejede en bil i Paris fra Sixt valgte at reservere en Lille mellemklasse i løbet af de sidste 12 måneder for at spare penge. 318 kr. per dag for en Lille mellemklasse er nemlig også 58% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil Sixt har at tilbyde, så det er garanteret, at du vil spare nogle penge ved at vælge den billigere model.

 • Hvor mange Sixt biludlejningslokationer er der i Paris?

  Sixt opererer på nuværende tidspunkt fra 18 lokationer i Paris. Den mest populære biludlejningslokation Sixt har i Paris er placeret på Aeroport Orly-2.I løbet af de sidste 12 måneder har 27% af vores brugere, der søgte efter Sixt udlejningsbiler i Paris endt med at leje deres bil fra Aeroport Orly-2 lokationen.


Sixt biler i andre byer i Frankrig

Find Sixt tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Frankrig, som Toulouse, Marseille, og Bordeaux