Udlejningsbiler fra Sixt i Paris

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Paris

Paris, Frankrig
4. feb. — 11. feb.
Samme aflevering
Paris, Frankrig
lør. 4.2
Middag
lør. 11.2
Middag
Chaufførens alder:

Sixt biludlejningstilbud i Paris, Île-de-France

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

203 kr. - 3.986 kr.

Alle biltyper

453 kr. - 1.655 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i Paris, Île-de-France er i februar når priserne er 203 kr. per dag i gennemsnit. 203 kr. per dag er 78% lavere end den gennemsnitlige årspris på 928 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i Paris. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i Paris, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Paris, Île-de-France er i december når priserne er 438 kr. per dag i gennemsnit. 438 kr. per dag er 37% lavere end den gennemsnitlige årspris på 692 kr. for en Sixt Mellemstor udlejningsbil i Paris. Mens december nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Paris, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Sixt i Paris, Île-de-France er i januar når priserne er 553 kr. per dag i gennemsnit. 553 kr. per dag er 61% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.430 kr. for en Sixt Stor udlejningsbil i Paris. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Sixt i Paris, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Stor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Sixt i Paris, Île-de-France er i december når priserne er 216 kr. per dag i gennemsnit. 216 kr. per dag er 77% lavere end den gennemsnitlige årspris på 930 kr. for en Sixt SUV udlejningsbil i Paris. Mens december nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Sixt i Paris, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på SUV udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Sixt i Paris, Île-de-France er i december når priserne er 440 kr. per dag i gennemsnit. 440 kr. per dag er 59% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.065 kr. for en Sixt Varevogn udlejningsbil i Paris. Mens december nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Sixt i Paris, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Varevogn udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Sixt i Paris, Île-de-France er i december når priserne er 548 kr. per dag i gennemsnit. 548 kr. per dag er 60% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.376 kr. for en Sixt Luksus udlejningsbil i Paris. Mens december nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Sixt i Paris, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Luksus udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.


Paris Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Paris, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sixt

18 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,4

Comfort

8,4

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

7,4

Value

7,3

Information om Sixt udlejningsbiler i Paris

Sixt ønsker at deres kunder og personale i Paris skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Sixt indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Paris. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

I februar, kan du forvente at betale 555 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Sixt i Paris. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Paris fra Sixt var 201 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Sixt billeje i Paris i gennemsnit 3.883 kr. i februar. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

I øjeblikket Sixt har 1 lokation i Lufthavn: Paris Charles De Gaulle:
Terminal 2.

Overvej Economy udlejningsbiler fra Sixt hvis du har brug for en udlejningsbil i Paris i februar. Når du lejer Economy biler i februar, kan du forvente gennemsnitspriser på 438 kr. per dag og helt ned til 201 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraSixt—Economy bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Til en gennemsnitspris på 438 kr. per dag, er en Economy udlejningsbil fra Sixt i Paris det billigste valg. 42% af vores brugere som lejede en bil i Paris fra Sixt valgte at reservere en Economy i løbet af de sidste 12 måneder for at spare penge. 438 kr. per dag for en Economy er nemlig også 54% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil Sixt har at tilbyde, så det er garanteret, at du vil spare nogle penge ved at vælge den billigere model.

Sixt opererer på nuværende tidspunkt fra 18 lokationer i Paris. Den mest populære biludlejningslokation Sixt har i Paris er placeret på Terminal 2.I løbet af de sidste 12 måneder har 34% af vores brugere, der søgte efter Sixt udlejningsbiler i Paris endt med at leje deres bil fra Terminal 2 lokationen.


Sixt biler i andre byer i Frankrig

Find Sixt tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Frankrig, som Marseille, Lyon, og Toulouse