Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Sixt i Paris

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Paris

Paris, Frankrig
1. 5月 — 8. 5月
Paris, Frankrig
水 1.5
Middag
水 8.5
Middag
Chaufførens alder:
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Sixt biludlejningstilbud i Paris, Île-de-France

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

283 kr. - 8.111 kr.

Alle biltyper

465 kr. - 3.032 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i Paris, Île-de-France er i november når priserne er 283 kr. per dag i gennemsnit. 283 kr. per dag er 80% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.429 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i Paris. Mens november nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i Paris, er januar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i januar på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Paris, Île-de-France er i april når priserne er 137 kr. per dag i gennemsnit. 137 kr. per dag er 80% lavere end den gennemsnitlige årspris på 698 kr. for en Sixt Mellemstor udlejningsbil i Paris. Mens april nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Paris, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Mellemstor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Sixt i Paris, Île-de-France er i januar når priserne er 345 kr. per dag i gennemsnit. 345 kr. per dag er 62% lavere end den gennemsnitlige årspris på 919 kr. for en Sixt Stor udlejningsbil i Paris. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Sixt i Paris, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Stor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Sixt i Paris, Île-de-France er i januar når priserne er 672 kr. per dag i gennemsnit. 672 kr. per dag er 41% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.145 kr. for en Sixt SUV udlejningsbil i Paris. Mens januar nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Sixt i Paris, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på SUV udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Sixt i Paris, Île-de-France er i april når priserne er 622 kr. per dag i gennemsnit. 622 kr. per dag er 35% lavere end den gennemsnitlige årspris på 957 kr. for en Sixt Varevogn udlejningsbil i Paris. Mens april nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Sixt i Paris, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Varevogn udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Audi A3
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Sixt

237 kr./dag

30 4月 – 8 5月
Audi A3
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Sixt

256 kr./dag

29 4月 – 7 5月
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Sixt

260 kr./dag

30 4月 – 8 5月
Chevrolet Sonic Sedan

Information om Sixt udlejningsbiler i Paris

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Sixt i Paris koste i maj?

I maj, kan du forvente at betale 1.236 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Sixt i Paris. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Paris fra Sixt var 383 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Sixt billeje i Paris i gennemsnit 8.654 kr. i maj. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

Har Sixt en lokation i Paris Charles De Gaulle Lufthavn?

I øjeblikket Sixt har 2 lokationer i Paris Charles De Gaulle Lufthavn:
Terminal 2F - niveau arrivées
Terminal 2.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Sixt når man er i Paris i maj?

Overvej SUV udlejningsbiler fra Sixt hvis du har brug for en udlejningsbil i Paris i maj. Når du lejer SUV biler i maj, kan du forvente gennemsnitspriser på 1.327 kr. per dag og helt ned til 1.236 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraSixt—SUV bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hvor mange Sixt biludlejningslokationer er der i Paris?

Sixt opererer på nuværende tidspunkt fra 19 lokationer i Paris. Den mest populære biludlejningslokation Sixt har i Paris er placeret på Terminal 2.I løbet af de sidste 12 måneder har 35% af vores brugere, der søgte efter Sixt udlejningsbiler i Paris endt med at leje deres bil fra Terminal 2 lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Paris?

Priser for biler i Paris blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Paris?

Der er 404 udbydere for biler i Paris fra april 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Paris?

Blandt forskellige lande, herunder Paris, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Paris?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Paris. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Paris Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Paris, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sixt

19 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,5

Comfort

8,4

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

7,4

Value

7,3

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Paris på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
水 1.5
Middag
水 8.5
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Paris

Populære typer af udlejningsbiler i Paris