Udlejningsbiler fra Budget i Luton

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Luton

Luton, ENG, Storbritannien
8. dec. — 15. dec.
Luton, ENG, Storbritannien
fre. 8.12
Middag
fre. 15.12
Middag
Chaufførens alder:

Luton Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Luton, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

2 kontorer

Information om Budget udlejningsbiler i Luton

Har Budget en lokation i London Luton Lufthavn?

Ja, Budget har 2 lokationer i London Luton Lufthavn som er beliggende på London Luton Airport og London Luton Airport.

Tilbyder Budget gratis afbestilling af lejebiler i Luton?

Ja, Budget i Luton tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Budget, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Budget.

Hvor mange Budget biludlejningslokationer er der i Luton?

Der er 4 Budget biludlejningslokationer i Luton. Ifølge vores brugere er den mest populære Budget lokation i Luton beliggende på London Luton Airport. 98% af vores brugere som har lejet bil fra Budget i Luton lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Luton?

Priser for biler i Luton opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Luton?

Fra november 2023 er der 46 udbydere at vælge mellem for biler i Luton.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Luton?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Luton. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Luton?

For at leje en bil i Luton, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Luton på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo