Udlejningsbiler fra Enterprise i Winston-Salem

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise udlejningsbiler i Winston-Salem

Winston-Salem, NC, USA
8. juli — 15. juli
Samme aflevering
Winston-Salem, NC, USA
fre. 8.7
Middag
fre. 15.7
Middag
Chaufførens alder:

Winston-Salem Enterprise lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise biludlejningssteder i Winston-Salem, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

6,6

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

5,9

Value

5,9

Information om Enterprise udlejningsbiler i Winston-Salem

For at sikre, at du er komfortabel med at leje en bil fra Enterprise i Winston-Salem under COVID-19, har firmaet taget ekstra forholdsregler så som udvidede rengøringsmetoder af deres biler og kontorer. Enterprise har også introduceret de nedenstående politikker som yderligere forebyggende metoder i denne tid:
• Udlejning direkte på vejen for at opretholde social afstand
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Forbedret rengøring af shuttlebusser
• Løfte om fuld rengøring
• Grundig oplæring af personalet

Nej, Enterprise har på nuværende tildpunkt ikke en lokation i Lufthavn: Winston-Salem Smith-Reynolds. Dog vil der nok være andre biludlejningsfirmaer at vælge mellem i lufthavnen.

Enterprise tilbyder gratis afbestilling af billeje i Winston-Salem (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Enterprise, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Enterprise.

Enterprise har 4 biludlejningslokationer i Winston-Salem. Deres 2111 Peters Creek Pkwy lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 62% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Enterprise i Winston-Salem, valgt at leje deres bil fra Enterprise lokationen på 2111 Peters Creek Pkwy.


Enterprise udlejningsbiler i North Carolina

Lej en bil fra Enterprise i andre byer hele vejen igennem North Carolina som Charlotte, Raleigh, og Concord