Udlejningsbiler fra Europcar i Parikia

Find og sammenlign gode tilbud på Europcar udlejningsbiler i Parikia

Parikia, Paros, Grækenland
2. okt. — 9. okt.
Samme aflevering
Parikia, Paros, Grækenland
man. 2.10
Middag
man. 9.10
Middag
Chaufførens alder:

Parikia Europcar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Europcar biludlejningssteder i Parikia, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Europcar

4 kontorer

Information om Europcar udlejningsbiler i Parikia

Har Europcar en lokation i Parikia Paros Lufthavn?

Der er 2 lokationer i Parikia Paros Lufthavn. De adresser for disse 2 biludlejningscentre Alyki Kampi og Dimitriou Alipranti 1.

Tilbyder Europcar gratis afbestilling af lejebiler i Parikia?

Europcar tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Parikia. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Europcar for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Europcar i Parikia her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Europcar når man er i Parikia i oktober?

Overvej Lille mellemklasse udlejningsbiler fra Europcar hvis du har brug for en udlejningsbil i Parikia i oktober. Når du lejer Lille mellemklasse biler i oktober, kan du forvente gennemsnitspriser på 570 kr. per dag og helt ned til 570 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraEuropcar—Lille mellemklasse bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hvor mange Europcar biludlejningslokationer er der i Parikia?

Dimitriou Alipranti 1 er den mest populære Europcar biludlejningslokation ud af de 4 lokationer de har i Parikia. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 51% af dem der valgte en udlejningsbil fra Europcar valgt at leje fra Dimitriou Alipranti 1 lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Parikia?

Priser for biler i Parikia opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Parikia?

Der er 83 udbydere for biler i Parikia fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Parikia?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Parikia. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Parikia?

For at leje en bil i Parikia, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Europcar udlejningsbiler i South Aegean

Lej en bil fra Europcar i en anden by i South Aegean

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Parikia på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.