Udlejningsbiler fra Europcar i Parikia

Find og sammenlign gode tilbud på Europcar udlejningsbiler i Parikia

Parikia, Paros, Grækenland
19. aug. — 26. aug.
Samme aflevering
Parikia, Paros, Grækenland
fre. 19.8
Middag
fre. 26.8
Middag
Chaufførens alder:

Parikia Europcar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Europcar biludlejningssteder i Parikia, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer

Information om Europcar udlejningsbiler i Parikia

For at sikre, at du er komfortabel med at leje en bil fra Europcar i Parikia under COVID-19, har firmaet taget ekstra forholdsregler så som udvidede rengøringsmetoder af deres biler og kontorer. Europcar har også introduceret de nedenstående politikker som yderligere forebyggende metoder i denne tid:
• Regler om "nul kontakt", som sikrer, at nøgler til køretøjerne forsegles enkeltvis i en konvolut, når de er blevet desinficeret

Der er 1 lokation i Lufthavn: Parikia Paros. De adresser for dette Europcar biludlejningscenter er Alyki Kampi.

Europcar tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Parikia. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Europcar for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Europcar i Parikia her.

Overvej Mini udlejningsbiler fra Europcar hvis du har brug for en udlejningsbil i Parikia i september. Når du lejer Mini biler i september, kan du forvente gennemsnitspriser på 315 kr. per dag og helt ned til 315 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraEuropcar—Mini bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Alyki Kampi er den mest populære Europcar biludlejningslokation ud af de 4 lokationer de har i Parikia. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 68% af dem der valgte en udlejningsbil fra Europcar valgt at leje fra Alyki Kampi lokationen.


Europcar udlejningsbiler i South Aegean

Lej en bil fra Europcar i en anden by i South Aegean