Udlejningsbiler fra Hertz i Taoyuan City

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Taoyuan City

Taoyuan City, Taiwan
7. juli — 14. juli
Samme aflevering
Taoyuan City, Taiwan
tor. 7.7
Middag
tor. 14.7
Middag
Chaufførens alder:

Taoyuan City Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Taoyuan City, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
6 kontorer

Information om Hertz udlejningsbiler i Taoyuan City

Hertz har sørget for forbedrede rengøringsmetoder hos deres biludlejningslokationer i Taoyuan Cityfpr at forhindre spredningen af COVID-19 til kunder og personale. Dette inkluderer desinfiktion af bilens interiør (rat og instrumentbræt), eksteriør (håndtag og nøgler), og andre berøringsflader.Hertz har desuden følgende ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Ja, der er 3 biludlejningslokationer for Hertz i Lufthavn: Taipei Taiwan Taoyuan Intl (Arrival Hall Pickup, 206 Minshen S Rd og 206 Minshen S Rd).

Hertz tilbyder gratis afbestilling af billeje i Taoyuan City (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Hertz, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Hertz.

Der er 6 biludlejningslokationer i Taoyuan City som Hertz ejer. Deres Arrival Hall Pickup, Taoyuan City lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 96% af de brugere der lejede en bil fraHertz i Taoyuan City valgt at hente den på Arrival Hall Pickup.