Find billige flybilletter til Bisjkek

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 29.6
ons. 6.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Bisjkek

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Bisjkek

Bedste pris på enkeltbillet

2.097 kr.

Hurtigste flyvetid

11t. 10min.

Betjenes af

1 flyselskab
Den bedste pris på en enkeltbillet til Bisjkek fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.097 kr. (København Kastrup til Bisjkek Manas Intl).
Det hurtigste fly til Bisjkek fra Danmark tager 11t. 10min. (København Kastrup til Bisjkek Manas Intl).
Der er 1 flyselskab, som flyver til Bisjkek, herunder Pegasus Airlines.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Bisjkek

Find de billigste fly til disse Bisjkek-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Bisjkek

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Bisjkek

København (CPH) til Bisjkek (FRU)

Fly til Bisjkek ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Bisjkek Manas Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 3.729 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BISJKEK FRA KØBENHAVNmarts20% billigereAt flyve fra København til Bisjkek ​​koster i gennemsnit blot 2.973 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BISJKEK FRA KØBENHAVNjuli24% dyrereDet koster cirka 4.640 kr. at flyve til Bisjkek ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BISJKEK FRA KØBENHAVNjuli659% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Bisjkek fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Bisjkek?

Generelt er marts den billigste måned at flyve fra Danmark til Bisjkek på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 2.973 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Bisjkek i marts, så bør du vente til maj til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 3.079 kr..

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Bisjkek på, er omkring 13 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 3.729 kr..

Ifølge vores data er mandag den billigste dag at flyve til Bisjkek fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en mandag var 3.428 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en onsdag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Bisjkek på en onsdag på 4.237 kr..Gode tilbud på fly til Bisjkek

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Bisjkek fundet af momondos brugere for nylig
Pegasus Airlines
CPHKøbenhavn Kastrup
11t. 10min.
FRUBisjkek Manas Intl

Find de billigste enkeltbilletter til Bisjkek

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Bisjkek, så se nogle af vores tilbud herunder fra Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
7. aug.
CPH11:50København Kastrup
11t. 10min.
1 stop
FRU23:00Bisjkek Manas Intl
2.097 kr.
Find lignende
Pegasus Airlines
29. jul.
CPH08:45København Kastrup
14t. 15min.
1 stop
FRU23:00Bisjkek Manas Intl
2.133 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
30. jul.
CPH17:20København Kastrup
26t. 30min.
2 stop
FRU19:50Bisjkek Manas Intl
2.175 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Bisjkek?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Bisjkek

Hvilke flyselskaber flyver til Bisjkek?

Turkish Airlines, Pegasus Airlines og Aeroflot er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Bisjkek regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Bisjkek med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

Turkish Airlines-fly til Bisjkek

Turkish Airlines flyver til Bisjkek ca. 21 gange på en normal uge. Hvor du flyver fra har betydning for, hvilke tilbud du kan få hos Turkish Airlines, men der er fundet priser på helt ned til 3.073 kr. fra Billund til Bisjkek. Turkish Airlines er blevet bedømt med 8,3/10 i anmeldelser fra momondo-brugere.

Pegasus Airlines-fly til Bisjkek

2.424 kr. er det bedste tilbud på en returrejse med Pegasus Airlines til Bisjkek, der er fundet på momondo i de seneste par dage. Tilbuddet var med afrejse fra København Kastrup. Pegasus Airlines har 7 fly til Bisjkek de fleste uger, og priserne varierer afhængigt af udbud og efterspørgsel. 89 momondo-brugere har anmeldt Pegasus Airlines, og flyselskabet har i gennemsnit en bedømmelse på 7,2/10.


Populære fly til Bisjkek

Find dine flybilletter til Bisjkek blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Bisjkek
Hurtigste flyvetid11t. 10min.
Laveste pris5.982 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Bisjkek


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Bisjkek. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Ja. Alle fly til Bisjkek på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Bisjkek ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Bisjkek lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Bisjkek og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.