Find billige flybilletter til Grosnij

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
lør. 23.10
lør. 30.10

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Grosnij.
Se nuværende rejserestriktioner for Rusland

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Grosnij

Find de billigste fly til disse Grosnij-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Grosnij

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Grosnij

København (CPH) til Grosnij (GRV)

Fly til Grosnij ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Groznyj, hvor den gennemsnitlige pris er 2.168 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL GROSNIJ FRA KØBENHAVNseptember13% billigereAt flyve fra København til Grosnij ​​koster i gennemsnit blot 1.892 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL GROSNIJ FRA KØBENHAVNaugust39% dyrereDet koster cirka 3.021 kr. at flyve til Grosnij ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL GROSNIJ FRA KØBENHAVNdecember363% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Grosnij fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Grosnij?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Grosnij?

  280 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Grosnij. Dette fly er fra Moskva og er 81% billigere end de fleste andre flyrejser til Grosnij. Hvis du vil finde den billigste pris til Grosnij fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Grosnij?

  Den billigste måned at flyve til Grosnij fra Danmark er i september. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.892 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. marts måned er endnu en god mulighed for at rejse til Grosnij med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.905 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Grosnij?

  Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Grosnij fra Danmark er 21 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 2.168 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Grosnij på?

  Den billigste dag at rejse fra Danmark til Grosnij er på en onsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Grosnij på en onsdag kan finde billetter helt ned til 2.233 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en søndag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 2.681 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Grosnij.

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Grosnij?

  Det billigste tidspunkt at flyve til Grosnij på er om aftenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 2.235 kr.. Om eftermiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Grosnij, så priserne er ofte dyrere på omkring 3.650 kr. pr. billet.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Grosnij?

  Rejsende, som flyver til Grosnij, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Magas (55 km fra Grosnij centrum) eller Lufthavn: Vladikavkaz (89 km fra Grosnij centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Grosnij på?

  Lufthavn: Magas har en gennemsnitspris på 1.341 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Grosnij. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Kan jeg flyve til Groznyj fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Groznyj

De fleste rejsende fra Danmark vil ikke blive tilladt indrejse i Groznyj.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) test udført 72 timer inden afrejse til Groznyj.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Groznyj.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Groznyj?

Hjemrejse til Danmark fra Groznyj

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Groznyj skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 48 timer inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Groznyj er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Grosnij nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Hvilke flyselskaber flyver til Grosnij?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Grosnij
 • Hvilke flyselskaber flyver til Grosnij?

  For fly fra Danmark til Grosnij, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Aeroflot og Pegasus Airlines. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Grosnij