Udlejningsbiler fra Chailease i Kaohsiung

Find og sammenlign gode tilbud på Chailease udlejningsbiler i Kaohsiung

Kaohsiung, Taiwan
10. dec. — 17. dec.
Samme aflevering
Kaohsiung, Taiwan
lør. 10.12
Middag
lør. 17.12
Middag
Chaufførens alder:

Kaohsiung Chailease lokationer

Herunder kan du finde information om alle Chailease biludlejningssteder i Kaohsiung, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Chailease

4 kontorer

Information om Chailease udlejningsbiler i Kaohsiung

Chailease ønsker at deres kunder og personale i Kaohsiung skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Chailease indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Kaohsiung. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Der er 1 lokation i Lufthavn: Kaohsiung Intl. De adresser for dette Chailease biludlejningscenter er Kaohsiung airport.

Lille mellemklasse udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Chailease i Kaohsiung i januar måned. I gennemsnit koster Lille mellemklasse udlejningsbiler fra Chailease 475 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 475 kr. per dag i januar.

Chailease har 4 biludlejningslokationer i Kaohsiung. Deres Kaohsiung airport lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 76% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Chailease i Kaohsiung, valgt at leje deres bil fra Chailease lokationen på Kaohsiung airport.


Chailease biler i andre byer i Taiwan