Udlejningsbiler fra Europcar i Bonn

Find og sammenlign gode tilbud på Europcar udlejningsbiler i Bonn

Bonn, Tyskland
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Bonn, Tyskland
fre. 9.12
Middag
fre. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Bonn Europcar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Europcar biludlejningssteder i Bonn, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Europcar

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Information om Europcar udlejningsbiler i Bonn

Europcar har sørget for forbedrede rengøringsmetoder hos deres biludlejningslokationer i Bonnfpr at forhindre spredningen af COVID-19 til kunder og personale. Dette inkluderer desinfiktion af bilens interiør (rat og instrumentbræt), eksteriør (håndtag og nøgler), og andre berøringsflader.Europcar har desuden følgende ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger:
• Regler om "nul kontakt", som sikrer, at nøgler til køretøjerne forsegles enkeltvis i en konvolut, når de er blevet desinficeret

Europcar har 1 lokation i Lufthavn: Köln/Bonn. Du vil finde Europcar beliggende på Mietwagenzentrum.

Ja, Europcar i Bonn tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Europcar, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Europcar.

I januar, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Europcar i Bonn, Stor mellemklasse udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Stor mellemklasse udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 587 kr./dag i gennemsnit og 587 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Potsdamer Platz 7 er den mest populære Europcar biludlejningslokation ud af de 5 lokationer de har i Bonn. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 80% af dem der valgte en udlejningsbil fra Europcar valgt at leje fra Potsdamer Platz 7 lokationen.


Europcar udlejningsbiler i Nordrhein-Westfalen

Lej en bil fra Europcar i andre byer hele vejen igennem Nordrhein-Westfalen som Düsseldorf, Köln, og Essen

Europcar biler i andre byer i Tyskland

Find Europcar tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Tyskland, som München, Berlin, og Karlsruhe