Udlejningsbiler fra Firefly i Belfast

Find og sammenlign gode tilbud på Firefly udlejningsbiler i Belfast

Belfast, NIR, Storbritannien
13. dec. — 20. dec.
Samme aflevering
Belfast, NIR, Storbritannien
tir. 13.12
Middag
tir. 20.12
Middag
Chaufførens alder:

Belfast Firefly lokationer

Herunder kan du finde information om alle Firefly biludlejningssteder i Belfast, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Firefly

4 kontorer

Information om Firefly udlejningsbiler i Belfast

Firefly ønsker at deres kunder og personale i Belfast skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Firefly indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Belfast. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Ja, Firefly har 1 lokation i Lufthavn: Belfast City som som er beliggende på George Best Belfast City Airport (BHD).

Den mest populære type af bil at leje fra Firefly i Belfast i januar er Lille mellemklasse udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 1.015 kr. per dag for Lille mellemklasse udlejningsbiler i januar, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 1.015 kr. per dag.

Terminal Bldg er den mest populære Firefly biludlejningslokation ud af de 4 lokationer de har i Belfast. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 50% af dem der valgte en udlejningsbil fra Firefly valgt at leje fra Terminal Bldg lokationen.