Udlejningsbiler fra Hertz i Kaohsiung

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Kaohsiung

Kaohsiung, Taiwan
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Kaohsiung, Taiwan
fre. 9.12
Middag
fre. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Kaohsiung Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Kaohsiung, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Information om Hertz udlejningsbiler i Kaohsiung

For at sikre, at du er komfortabel med at leje en bil fra Hertz i Kaohsiung under COVID-19, har firmaet taget ekstra forholdsregler så som udvidede rengøringsmetoder af deres biler og kontorer. Hertz har også introduceret de nedenstående politikker som yderligere forebyggende metoder i denne tid:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Hertz i Lufthavn: Kaohsiung Intl (2 Zhongshan 4th Rd).

Ja, Hertz tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Kaohsiung. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Hertz på et af deres udlejningssteder i Kaohsiung. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Hertz opererer på nuværende tidspunkt fra 4 lokationer i Kaohsiung. Den mest populære biludlejningslokation Hertz har i Kaohsiung er placeret på 2 Zhongshan 4th Rd.I løbet af de sidste 12 måneder har 53% af vores brugere, der søgte efter Hertz udlejningsbiler i Kaohsiung endt med at leje deres bil fra 2 Zhongshan 4th Rd lokationen.


Hertz biler i andre byer i Taiwan