Udlejningsbiler fra Hertz i Montevideo

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Montevideo

Montevideo, Uruguay
5. dec. — 12. dec.
Montevideo, Uruguay
tir. 5.12
Middag
tir. 12.12
Middag
Chaufførens alder:

Montevideo Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Montevideo, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,6

Comfort

8,0

Samlet

8,6

Afhentning/aflevering

8,6

Value

8,0

Information om Hertz udlejningsbiler i Montevideo

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Hertz i Montevideo koste i december?

Billeje i Montevideo fra Hertz i december vil i gennemsnit koste 442 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste december helt ned til 437 kr. per dag fra Hertz, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i Montevideo i en uge, er den gennemsnitlige pris 3.094 kr. for en udlejningsbil fra Hertz.

Har Hertz en lokation i Montevideo Carrasco Lufthavn?

I øjeblikket Hertz har 1 lokation i Montevideo Carrasco Lufthavn:
Ruta 101 Km Loc 115.

Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Montevideo?

Der er gratis afbestilling af lejebil hos Hertz i Montevideo. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Hertz.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Montevideo i december?

Den mest populære type af bil at leje fra Hertz i Montevideo i december er Economy udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 441 kr. per dag for Economy udlejningsbiler i december, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 437 kr. per dag.

Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Montevideo?

I Montevideo har Hertz 4 lokationer. Ruta 101 Km Loc 115 er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 79% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Montevideo fra Hertz, Ruta 101 Km Loc 115 lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Montevideo?

Priser for biler i Montevideo blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Montevideo?

Der er 57 udbydere for biler i Montevideo fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Montevideo?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Montevideo. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Montevideo?

Alle førere, der lejer en bil i Montevideo, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Montevideo på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.