Udlejningsbiler fra Hertz i Montevideo

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Montevideo

Montevideo, Uruguay
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Montevideo, Uruguay
fre. 9.12
Middag
fre. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Montevideo Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Montevideo, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

8,0

Information om Hertz udlejningsbiler i Montevideo

Hver Hertz udlejningslokation i Montevideo er underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed. Disse ekstra foranstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader både udenpå udlejningsbilerne og indvendigt og pick-up/drop-off områderne. Hertz har også introduceret ekstra foranstaltninger som:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Billeje i Montevideo fra Hertz i januar vil i gennemsnit koste 461 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste januar helt ned til 455 kr. per dag fra Hertz, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i Montevideo i en uge, er den gennemsnitlige pris 3.227 kr. for en udlejningsbil fra Hertz.

I øjeblikket Hertz har 1 lokation i Lufthavn: Montevideo Carrasco:
Ruta 101 Km Loc 115.

Der er gratis afbestilling af lejebil hos Hertz i Montevideo. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Hertz.

Den mest populære type af bil at leje fra Hertz i Montevideo i januar er Economy udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 460 kr. per dag for Economy udlejningsbiler i januar, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 455 kr. per dag.

I Montevideo har Hertz 4 lokationer. Ruta 101 Km Loc 115 er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 77% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Montevideo fra Hertz, Ruta 101 Km Loc 115 lokationen.